Αντιδήμαρχος Σακελλαρίου : Το όνομά του θα παραμείνει στην
ιστορία του Δήμου, ως του ανθρώπου που διέλυσε τα πάντα στον Πολιτισμό!…

Το όνομά του συνυφασμένο με το κλείσιμο της ιστορικής
Φιλαρμονικής του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων.Μιας φιλαρμονικής που αναγνωρίζεται το έργο και η αξίας της Πανελλαδικά. Ο άνθρωπος που δεν είχε την ευθιξία να ζητήσει μια συγνώμη για τα καταστροφικά του λάθη…. Η ανταπόδοση; Γονείς και μαθητές του γύρισαν την πλάτη, τον αγνόησαν και αποχώρησαν απαξιώνοντας τα ψέμματά του !!!!

Ο άνθρωπος που απέτυχε στην διοργάνωση του καρναβαλιού, όταν
οι τοπικοί Σύλλογοι του γύρισαν την πλάτη. Σάλο προκάλεσε τότε η απουσία των Συλλόγων, των σχολείων και των αθλητικών σωματείων στο κάλεσμα του αντιδημάρχου για την διοργάνωση του καρναβαλιού. Κοινή διαπίστωση ότι ευτυχώς που η προσέλευση επισκεπτών στην πόλη μας ήταν αθρόα και έσωσε το μαύρο μας το χάλι….

Ο άνθρωπος που διοργάνωσε τους αγώνες των Special Olympics στο
Λουτράκι, και οι κερκίδες ήταν άδειες. Δεν σκέφτηκε ούτε τα σχολεία να παρευρίσκονται.Δεν υπήρχε σχετική ανακοίνωση. στα ΜΜΕ με το πρόγραμμα των αγώνων.Οι άδειες δε κερκίδες κέρδισαν και πάλι τις εντυπώσεις….

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού που έχει καταφέρει να διοργανώνονται
εκδηλώσεις  Συλλόγων είτε σε ξενοδοχεία είτε σε όμορο δήμο. Ο άνθρωπος. που απέτυχε. Παταγωδώς. Απέτυχε ακόμα και στο πιο εύκολο: Να  γίνει συμπαθής στους συλλόγους και να συνεργαστεί μαζί τους.

Τάσος Σακελλαρίου: Ο άνθρωπος που δυστυχώς, ισοπέδωσε τον αθλητισμό και διέλυσε τον πολιτισμό στο Δήμο….

Συνεχίζεται…..
@Zapatistas