Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: Η ράμπα και τα παιδάκια

- Advertisement -

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει στο loutrakiblog.gr, η Δημοτική Αρχή σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να υλοποιήσει ένα έργο που δείχνει το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου…

Αναφερόμαστε, φυσικά στην ειδική ράμπα για ΑΜΕΑ που τοποθετήθηκε στην παραλία Νεράιδα. Κάτοικοι της περιοχής, ανέφεραν στο loutrakiblog κάποια μικρά προβληματάκια που καλό θα ήταν να ληφθούν υπ’ όψιν και να διορθωθούν…

-) Στο συγκεκριμένο σημείο που τοποθετήθηκε η ράμπα, υπάρχουν πολλές πέτρες με αποτέλεσμα κάποιο άτομο με αμαξίδιο να μην μπορεί να φτάσει στο σημείο εύκολα, καθώς υπάρχει η πιθανότητα να κολλήσει στις πέτρες. Θα πρέπει, λοιπόν, να τοποθετηθεί ένας διάδρομος για να διευκολύνονται οι άνθρωποι αλλά και οι συνοδοί.

-) Πέτρες υπάρχουν επίσης και στο σημείο που ολοκληρώνεται η διαδρομή του seatrack, μέσα στη θάλασσα και μπορεί κάποιος να χτυπήσει όπως θα πέφτει στο νερό, καθώς δεν είναι ιδιαίτερα βαθιά. Συνεπώς, θα πρέπει να καθαριστεί και το συγκεκριμένο σημείο από τις πέτρες.

-) Να βρεθεί ένας τρόπος για να προστατευτεί το έργο από τα παιδιά και τους “περίεργους” που βρήκαν ένα καινούριο παιχνίδι και υπάρχει φόβος να το χαλάσουν.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολυ ευστοχες παρατηρησεις και σε αυτες να προσθεσω οτι καλο θα ηταν ο κοσμος να σεβαστει την προσπαθεια που ειδα οτι εκαναν οι Loutraki Dive Club και να προσεχουν ωστε να μην ρυπαινεται απο σκουπιδια και αντικειμενα που και αυτα μπορει να προκαλεσουν προβημα η και επικειμενος τραυματισμους τον χωρο αυτο!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog