Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: Εξελίξεις σήμερα στο θέμα της Φιλαρμονικής

- Advertisement -

Σήμερα το πρωί συναντήθηκαν στο ξενοδοχείο Μαντάς οι καθηγητές, ο αρχιμουσικός, οι γονείς και τα μέλη της Φιλαρμονικής μετά τις εξελίξεις…
που υπήρξαν την προηγούμενη Τετάρτη. Το παρόν έδωσαν και μέλη του Συλλόγου Φίλων Μουσικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή ήταν ακόμα μεγαλύτερη από την προηγούμενη συνάντηση.
Σύντομα θα εκδοθεί κοινή ανακοίνωση με τη σύμφωνη γνώμη όλων των παρευρισκομένων.
Οι πληροφορίες μας λένε ότι δεν αρνείται κανείς το διάλογο κάτι που κύκλοι της Δημοτικής αρχής, μάλλον σκοπίμως, αφήνουν να εννοηθεί.
Ο αρχιμουσικός της φιλαρμονικής έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη του σώματος κάτι που επιβεβαιώθηκε και σήμερα.
Θα επανέλθουμε με την ανακοίνωση της Φιλαρμονικής…

- Advertisement -

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν αρνείται κανείς το διάλογο όπως κύκλοι της δημοτική αρχής αφήνουν να εννοηθεί… δεν έχετε καταλάβει ότι όποιος πάει κόντρα στη δημοτική αρχή αυτόματα δέχεται και την συκοφαντία;

  2. o αρχιμουσικός έχει όχι μόνο την απόλυτη στήριξη του σώματος, αλλά και όλων μας όσων εκτιμούμε και θαυμάζουμε το έργο του και δεν επιθυμούμε τα λεφτά μας για τα δημοτικά τέλη να διατίθενται σε θλιβερά γυφτοπανήγυρα αισχίστου ποιότητας κάθε παραμονή της Καθαράς Δευτέρας. Προτιμούμε χίλιες φορές την παραίτηση Γκιώνη-Σακελλαρίου, παρά την δική του και όσων απαρτίζουν το σώμα της φιλαρμονικής μας.

  3. "Η Ισχύς εν τη ενώσει" δείξτε ότι δεν μπορεί να σας διαλύσει κανείς.
    Αφήστε τους στον κόσμο τους…….
    Περιμένουμε να σας απολαύσουμε τηςΠαναγιας .
    Όποιο δάσκαλο και να σας φέρουν με τέτοιες βάσεις μη φοβόμαστε θα πάτε μπροστά.
    Δείξατε ότι μπορείτε να τα βγάλετε πέρα.
    Κύριοι καθηγητές υπάρχει δικαιοσύνη τέρμα τα παρακάλια.

  4. Είμαστε μαζί σας παιδιά.Μην το βάζετε κάτω.Συνεχίστε τον αγώνα σας. Έχετε τον καλύτερο Μαέστρο και τους πιο εκλεκτούς δασκάλους οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια κάναμε πραγματικο αγώνα για να φτάσετε ψηλά και μαζί τους θα φτάσετε την κορυφή!!!

  5. Ο Μαυροπουλος ο τόσο άξιος Μαέστρος ενοχλεί μερικούς γιατί ειναι σκάλες ανώτερος τους .Δεν τον φτάνετε ούτε στο μικρό σας δακτυλάκι!

  6. Να μου το θυμηθείτε θα έχετε κακά ξεμπερδέματα με αυτά που κάνετε Θα βρεθήτε μπλεγμενοι με τις λαμογιές σας και θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε. Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίως !!!!!

  7. Αυτούς τους κόλακες που έχετε δίπλα σας ., κάποτε ήταν κόλακες κάποιων άλλων , απλώς πηγαίνουν όπου φυσάει ο άνεμος για να εξασφαλίσουν καμία θεσούλα και μετά μην τους είδατε !!!!!

  8. Ολοι εμείς οι γονείς των παιδιων της φιλαρμονικής είμαστε μαζί σου Μαεστρο ,οπως και το δηλώσαμε αλλωστε στη συνάντηση .Περιμένουμε στις επάλξεις!!!!!

  9. 3.Ο4ΜΜ η εξέλιξη είναι ότι μαθαμε μερικά πράγματα που εσκεμμένα μας τα κρύβει Γκιώνης- Σακελλαρίου. Γιατί δεν υπογράφει τις παραιτήσεις τους αφού δεν τους θέλει?
    Και γιατί δεν δίνει στο Μαέστρο το χαρτί προυπηρεσίας που ζητάει? Η απάντησή του είναι – αυτό ειναι ενάντια στα συμφέροντα του Δήμου-Να το πάρετε χαμπάρι κύριοι αυτό που κάνετε είναι παράνομο και θα έχετε άσχημα ξεμπερδέματα. Είναι αναυθαίρετο δικάιωμα κάθε πολίτη να ζητάει την προυπηρεσία τουΒεβαια εσείς το κανατε πονηρα σκεπτομενοι για να μην έχει ντοκουμέντα για τη δουλειά του. Ελα όμως ο τόσπος όλος είναι γεματος βιντεο Πετα – Λοτσάρη -Αρνβανιτακη -Ασλανίδου – Μπαντμινγκτον- Ανδρο – Ναυπλιο -και πολλές άλλες Συναυλιές ,μ ε τεράστια επιτυχια.!!!!!!!!!Αυτά δεν μπορούν να διαγραφούν από απο πουθενα κύριοι. Θέλετε δεν θέλετε σας έχει δεμένουν χειροποδαρα ότι και να να κάνετε.Τιε εξελίξεις θα τις δήτε πολύ συντομα Εμείς οι γονείς και τα παιδια θα αγωνιστούμε μέχρι τέλος για το δίκιο του Μαέστρου μας και των Καθηγητών μας. Ελάτε να τα βάλετε μαζί μας εάν μπορείτε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog