Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Ο “μουσάτος” μάγειρας που αφήνει άφωνους τους τουρίστες

- Advertisement -

Σάλος με το μουσάτο μάγειρα που έχει αφήσει άφωνους τους τουρίστες του Λουτρακίου…

Είναι νέος, ωραίος και φυσικά… μουσάτος. Το όνομά του; Γιάννης Κάτσινος και εργάζεται στο Καζίνο του Λουτρακίου. Ευγενικός και χαμογελαστός ο 29άχρονος μάγειρας έχει αφήσει άφωνους τους πελάτες με τις γεύσεις που δημιουργεί…

- Advertisement -

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια στο σέφ, που αφήνει
    αφωνους τους τουρίστες, απο τις
    γεύσεις του, αλλά υπάρχουν μαγαζιά
    στο Λουτράκι, και μαζεδοπωλεία πάρα
    πολύ καλά, με εξαιρετική ποιότητα

  2. 11:08, Να την δεχτουμε την κουβεντα σου, αφου πρωτα μας εξηγησεις το γιατι να ειναι ντροπη του και γιατι ειναι "νουμερο". Μηπως επειδη ειναι επιτυχημενος στο χωρο του ενω εσυ περιμενεις με το μικρο χαρτζιλικι της μανουλας και του μπαμπακα να αγορασεις φρεσκια εξατμηση στο παπακι σου? Αμ δεν ριχνονται ετσι οι γκομενες ρε ανυπαρκτε. Ναι, θα αλλαξεις εξατμηση και θα σκεφτει το γκομενακι: ρε τι ωραια μαρσαρει η σακαρακα? Εναν τετοιον αντρακλα εψαχνα, ας του παραδωθω ανευ ορων…

    Δεν πιανεις καλυτερα την τσαπα και το ψαθινο καπελλο να αρχισεις το ξεχορταριασμα, αν θες να κουδουνιζει η τσεπουλα του ελεεινου τζιν σου και της Μarmani στενης μπλουζιτσας σου?

  3. Ντροπη αυτου που εγρπσε το πιο πανω π λεει.οποιος θελει πληρωνει…εγω υπερ σου και υπερ του μαγειρα….γιατι οντως ειναι απο τα σπανια παλικαρια στο χορο πουωεργαζεται…να εισαι καλα φιλε μου

  4. Μπραβο στον μαγειρα….μπραβο και παλι μπραβο…ειναι ενα παιδι που οτι εχει κανει το εχει κανει μονος του….και μια μερα θα σας το αποδιξει….

  5. Λίγα λόγια για τον Γιάνναρο!!! Είναι το καλύτερο παιδί και μπράβο του. Όσο για αυτούς που στάζουν φαρμάκι να προσέξουν μην δαγκώσουν κατά λάθος την διχαλωτή τους γλώσσα και ψοφήσουν από δηλητηρίαση.

  6. 4:46 μ.μ. "νούμερο", αν, λέμε αν υποθετικά, έχεις γκόμενα, κράτα την τσάτρα-πάτρα μακρυά από τον μουσάτο. Μιας και μαγειρεύει και απίθανα, θα σε αφήσει και θα τρέξει στην αγκαλιά του να την γεμίσει σουφλέ και ριγκατόνι homemade 4 τυριά. Και μετά θα σου πω εγώ, θα ακούς για μυτερό μουσάτο και θα πλαντάζεις στο κλάμα. Και κλάαααααμα ο χτικιάρης, θα σου έλεγε και ο Χάρρυ Κλυνν!

  7. 10:27: ωραίος. Τότε τρέχα σε αυτά τα μαγαζιά να απολαμβάνεις τα μπιφτέκια τους από κιμά φίσκα στο λίπος και να σε χρεώνουν και 24% παραπάνω αφού σου φέρνουν για απόδειξη το χαρτάκι από το μπλοκάκι που σημείωσαν την παραγγελία.

  8. Γιαννάκο, ευχόμαστε με σένα να έρθει και ο πολιτισμός στο Λουτράκι με όλους αυτούς τους κακεντρεχείς βαρβάρους που μπλέξαμε εδώ μέσα.

  9. Είμαι πελατισα του ξενοδοχείου το παιδί το γνώρισα εκεί σεμνό καλό ς στις προινες ομελετες και καλο παιδι 3 ωρες κοιματεκαθε μερα γιατι δουλευει τον ρωτησα και τον θαυμασα γιατι εγω βγηκα απο το καζινο 7 το πρωι και αυτος 5 επιανε δουλεια. Μια πελατισα με δύο κόρες που η μια είναι στην ηλικία του. Να τον χαίρετε Η μάνα του

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog