Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Summers Bazzaars στην Κορινθία από το “Χαμόγελο του Παιδιού”

- Advertisement -

«Το Χαµόγελο του Παιδιού» προσκαλεί τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν τα καλοκαιρινά bazaars που διοργανώνει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και να στηρίξει το δύσκολο έργο του….
Μικροί και µεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ενηµερωθούν για το ευρύ φάσµα των δράσεων του Οργανισµού καθώς και να διαλέξουν ανάµεσα σε µια µεγάλη ποικιλία καλοκαιρινών και άλλων ειδών, πάντα σε προσιτές τιµές. Στα καλοκαιρινά bazaars µπορείτε να βρείτε: πετσέτες θαλάσσης, κουβαδάκια, ρακέτες, στρώµατα θαλάσσης, λογοτυπηµένα είδη του Οργανισµού (µπουκάλια, ποτήρια, κούπες), ενδοϋφασµένες πετσέτες, µπάλες, µπλοκ ζωγραφικής, µαρκαδόρους, ξυλοµπογιές, τετράδια, καθώς και διακοσµητικά και είδη σπιτιού. Οι ανάγκες των παιδιών δεν κάνουν διακοπές και «Το Χαµόγελο του Παιδιού» βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί, καθηµερινά, πανελλαδικά, 24 ώρες το 24ωρο. Για τα χιλιάδες παιδιά που στηρίζει ήδη και για τα χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειες που έχουν την ανάγκη µας, «Το Χαµόγελο του Παιδιού» πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει και μόνο µε τη δική σας βοήθεια θα µπορέσει!

«Το Χαµόγελο του Παιδιού» θα βρεθεί:  6 Αυγούστου: ΚΙΑΤΟ, Παραλιακή οδός Ποσειδώνος Πλησίον Γέφυρας Ποταµίου Παραλία Κιάτου , 20:00-00:30
«Το Χαµόγελο του Παιδιού» θα βρεθεί: 14 Αυγούστου: ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ, Παραλία (Σπ. Παπαγεωργίου 4), 18:00-23:00

Για περισσότερες πληροφορίες: «Το Χαµόγελο του Παιδιού», Βίκυ Τουτούζη Τηλ. 2741071211, korinthosoffice@hamogelo.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog