Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κορινθία: Σοβαρά προβλήματα από τους ΡΟΜΑ στην παραλία καλάμια στη Κόρινθο (video)

- Advertisement -

Σοβαρά προβλήματα δημιουργούν οι μινιο καταβλισμοί ΡΟΜΑ στην παραλία Καλάμια αλλά και σε άλλες υποδομές του Δήμου…

Ειδικά για την παραλία Καλάμια οι ζημιές είναι συνεχείς ενώ παράλληλα γεμίζει σαπουνάδες από τα μπάνια που κάνουν στου λουτήρες.

Για το θέμα απευθυνθήκαμε στο δήμαρχο Αλέξανδρο Πνευματικό και μας απάντησε πως πρέπει να προβαίνουμε σε καταγγελίες στην αστυνομία αφού δεν είναι δική του αρμοδιότητα

ekorinthos.gr

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κράτος εν κράτει και αυτοί όπως πολλές άλλες παραβατικές ομάδες (ΜΚΟ, αλληλέγγυοι, αντιεξουσιαστές, αναρχικοί κ.α) που για καθαρά μικροπολιτικούς καιψηφοθηρικούς λόγους δεν ακοθμπάει κανείς. Ιδιαίτερα αυτή η ομάδα, προτιμά να ζει παρασιτικά πάνω στην κοινωνία απομυζόντας πόρους από το κράτος πρόνοιας με τους πιο ευφάνταστους τρόπους. Αλήθει ποιός δεν έχει δει με τα μάτια του τα κουπόνια κοινωνικής αλληλεγγύης να γίνονται βαφές για τις γύφτισες και τάσια ή προιόντα περιποίησης αυτοκινήτων? Δυστηχώς η ΕΛΛΑΔΑ έχει παραδοθεί προ πολλού σε κάθε λογής απατεώνα. Για αυτό και οι τελευταίοι φορολογούμενοπι που εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους ή απλά δε μπορούν να κάνουν αλλιώς, προσπαθούν να προφυλαχτούν από ένα κράτος απατεώνα που συντηρεί στρατιές απατεώνων για τα ψηφαλάκια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog