Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πατρών – Κορίνθου: Ταξιδεύοντας ανάμεσα στα κολονάκια

- Advertisement -

Υπό μαρτυρικές συνθήκες εξελίσσονταν χθες η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο από Πάτρα προς Κόρινθο και αντίστροφα, λόγω της μεγάλης μετακίνησης των αδειούχων…

Δεκάδες οδηγοί μας μετέφεραν την αγανάκτησή τους ταυτιζόμενοι με τις απόψεις που εξέφρασε ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης περί «ατελείωτης κοροϊδίας».

«Είμαστε στο δρόμο επί δυόμιση ώρες τώρα και δεν έχουμε καταφέρει να φτάσουμε ούτε στο Κιάτο» μας ανέφερε συμπολίτης που ταξίδευε προς Πειραιά με προορισμό νησί του Αιγαίου. «Έχω δύο μικρά παιδιά τα οποία σαφώς έχουν τις δικές τους ανάγκες και είμαστε σχεδόν ακινητοποιημένοι στο Δερβένι. Πόσο άλλο θα ανεχτούμε αυτή την κατάσταση; Το τραγικό δε είναι ότι πληρώνουμε και διόδια γι’ αυτή μας την ταλαιπωρία. Επιτέλους λίγη σοβαρότητα »

Και δεν ήταν ο μοναδικός που επικοινώνησε με τα γραφεία της «Π» για να εκφράσει τη διαμαρτυρία του. Εν τω μεταξύ ορισμένοι δεν είχαν ενημερωθεί για τη μη παράδοση του τμήματος των 20 χιλιομέτρων από Αρχαία Κόρινθο έως Κιάτο, η οποία είχε ανακοινωθεί ότι θα γίνονταν την Παρασκευή, και απογοητεύτηκαν όταν διαπίστωσαν ότι θα πρέπει να συνεχίσουν να οδηγούν ανάμεσα στα κολονάκια.

Αρνητική εξέλιξη που ήταν άλλωστε και η αφορμή για το ξέσπασμα του Κώστα Πελετίδη.«Οκτώ χρόνια μετά και η κοροϊδία με τον υπό κατασκευή αυτοκινητόδρομο, δεν έχει τελειωμό» υπενθυμίζουμε ότι ανέφερε ο Δήμαρχος στην σχετική του ανακοίνωση.

Πηγή: pelop.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog