Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Βασικά Tips προτού βγείτε στην παραλία

- Advertisement -

Απολύτως απαραίτητες – και ιδιαίτερα απλές συμβουλές στην πραγματοποίησή τους. Μάθετε, λοιπόν, τι πρέπει να κάνετε πριν εμφανιστείτε στην παραλία. Διαβάστε ορισμένα tips από αρμόδιες του τόπου μας, στο χώρο της γυμναστικής…
Αρχικά, οφείλετε να δώσετε στο σώμα σας λίγο κίνηση. Αν μισείτε το τρέξιμο, λυπάμαι γι’ αυτό διότι αυτό είναι που πραγματικά δουλεύει. Τρέχοντας καθημερινά μονάχα 30 λεπτά τη μέρα, θα παρατηρήσετε σημαντικές αλλαγές στο σώμα σας που θα σας γεμίσουν με αυτοπεποίθηση στο χώρο της παραλίας.

Πριν φτάσετε στην παραλία, φορέστε οπωσδήποτε αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας. Ένας ακόμη τρόπος για ένα λαμπερό πρόσωπο είναι να έχετε πάντα μαζί σας ένα ιαματικό νερό σε μορφή σπρέι με το οποίο θα ψεκάζετε συχνά το πρόσωπό σας. Θα δείτε την ανανέωση μέσα σε λίγα λεπτά.

Φροντίστε πάντα να έχετε βρει το σωστό μαγιό πριν βγείτε στην παραλία. Αν, για παράδειγμα, πρόκειται να χαλαρώσετε και να κάνετε ηλιοθεραπεία, φορέστε ένα μπικίνι όμως σε περίπτωση που θελήσετε να παίξετε ένα θαλάσσιο άθλημα (βόλεϋ , ρακέτες ή κάποιο θαλάσσιο σπορ) πρέπει να είστε προστατευμένη από τον ήλιο. Φορέστε ένα ολόσωμο.

Αυτό που έχετε να κάνετε για το δέρμα σας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι να φροντίζετε να παραμένει ενυδατωμένο. Να πίνετε λοιπόν πολύ νερό. Επίσης, μπορείτε να ενυδατώσετε το σώμα σας με κρέμες και λαδάκια.

                                                                                                                 By Πασπαρτού
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog