Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οι 8 ιδιόμορφοι τύποι που θα συναντήσει κανείς στη παραλία

- Advertisement -

Σίγουρα θα έχεις δει έναν από αυτούς. Οπότε μην γίνεις ποτέ ένας τέτοιος….

Έχοντας μπει εντελώς επίσημα στην εποχή που οι παραλίες γεμίζουν μέχρι να πεις κύμινο, αφού ο κόσμος βγαίνει σιγά σιγά σε άδεια, θεώρησα πως θα ήταν καλό να συγκεντρώσω σε ένα θέμα όλους εκείνους τους ενοχλητικούς τύπους που είναι από πολύ πιθανό έως βέβαιο ότι θα συναντήσεις σε μια παραλία.

  • Ο τύπος που έχει φέρει μαζί του όλη την προίκα του. Από μια χτένα μέχρι το μαξιλάρι από το κρεβάτι του. Δεν μπορεί να κατανοήσει πως δεν πρόκειται να κατασκηνώσει μόνιμα στη παραλία και νιώθοντας την ανασφάλεια ότι κάτι που δεν πήρε μαζί του θα του χρειαστεί φέρνει μαζί του όλη την περιουσία του.
  • Ο γονιός που αφήνει τα παιδάκια του να κάνουν σαν μανιακά και φέρονται σαν να είναι απόγονοι της Έμιλυ Ρόουζ. Φυσικά και αγαπάω τα παιδιά και κατανοώ πως και θα παίξουν και θα φωνάξουν όμως ειλικρινά δεν είναι καθόλου ευχάριστο να σου έρχεται η άμμος στο πρόσωπο από το πουθενά. 
  • Ο τύπος που κρύβει τον ήλιο με την τεράστια ομπρέλα του. Φυσικά και πρέπει να προστατευτεί από τον ήλιο όμως ας αφήσει λίγο ήλιο και στους γύρω του. Δεν μπορεί να κατανοήσει πως κάθε φορά που αλλάζει θέση στην ομπρέλα του, αναγκάζει 10 άτομα να αλλάξουν θέση. 
  • Ο τύπος “δεν αφήνω θηλυκή γάτα ανεκμετάλλευτη”! Είναι συνήθως ο ογκώδης άνδρας που περπατά σαν πέρδικα καμαρωτή σκορπίζοντας χαμόγελα (ύστερα από λεύκανση – βεβαίως, βεβαίως)  δεξιά και αριστερά. Αγαπημένη φράση του “Ότι κινείται, εκτελείται”. 
  • Τα ζευγάρια που δεν ξεκολλούν από τα μέλια. Εντάξει κ εμείς αγαπήσαμε, έτσι δεν κάναμε. Είναι και αντιαισθητικό για εμάς τους υπόλοιπους αλλά κυρίως είναι άσχημο για τα μικρά παιδιά. Κρατήστε τον ερωτισμό σας για πιο prive τοποθεσίες. 
  • Ο απαίδευτος τύπος που παρατάει τα σκουπίδια του εκεί που καθόταν και απλά φεύγει. Ειλικρινά πρέπει να το σταματήσει αυτό. 
  • Ο τύπος που βρέχει τους άλλους έτσι απλά γιατί μπορεί. Είτε το κάνεις στους φίλους σου “για πλάκα” είτε σε κάποιον άσχετο “κατά λάθος”, ειδικά όταν οι άλλοι προσπαθούν να συνηθίσουν τη θερμοκρασία του νερού για να μπουν, να ξέρεις ότι από μέσα τους σκέφτονται άσχημα πράγματα για σένα.
  • Ο αδιάφορος τύπος που τινάζει τη γεμάτη πετσέτα του, αγνοώντας αν έχει κόσμο γύρω του. Απλά μην είσαι αγενής. 

                                                                                                      By Πασπαρτού 

                                                                                            
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog