Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αλέκος Πνευματικός:Nα είναι προσεχτικοί στην περιφέρεια όταν κουνούν το δάχτυλο και τους ζητούν ευθύνες σε Δημάρχους (video)

- Advertisement -

Στην τελευταία συνεδρίαση του Φορέα Διαχείριση Στερεών αποβλήτων επιβεβαιώθηκε για δεύτερη φορά η ομοφωνία του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα που λέει πως όσοι Δήμοι επιθυμούν να κάνουν Τοπική Διαχείριση θα την κάνουν και ως προσωρινή και ως οριστική αφού τελειώσει η προσωρινή…

Ο δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός χαρακτήρισε πολύ σημαντική αυτή την απόφαση αφού θα δώσει την δυνατότητα σε τουλάχιστον 10 δήμους στην περιφέρεια Πελοποννήσου μεταξύ αυτών και ο Δήμος Κορινθίων να προχωρήσουν στον δικό τους τρόπο διαχείρισης απορριμάτων που θα δώσει μικρότερο λειτουργικό κόστος.

Άρα και μικρότερη επιβάρυνση για τους δημότες . 
Ενώ σχολιάζοντας την επιστολή που έστειλε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και διαβάστηκε στη συνεδρίαση τους συνέστησε να είναι προσεχτικοί στην περιφέρεια όταν τους κουνούν το δάχτυλο και τους ζητούν ευθύνες και έθεσε το ερώτημα όλοι αυτοί τι έκαναν από τον Ιανουάριο του 2012 για να μην έχουμε σήμερα αυτά τα αδιέξοδα σε αρκετούς Δήμους.

Korinthostv
- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog