Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αυτή είναι η εταιρία που θα επενδύσει στο νερό του Λουτρακίου

- Advertisement -

Αυτά είναι κάποια στοιχεία που συγκεντρώσαμε από το διαδίκτυο για τα “Νερά Κρήτης”, την εταιρία που πρόκειται να επενδύσει στο νερό του Λουτρακίου…

Η εταιρεία ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΒΕΕ, μέλος του ομίλου εταιρειών VETA ΑΕΒΕ,διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες παραγωγικές μονάδες και αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρίες εμφιάλωσης νερού στην Ελληνική αγορά…

Επιλέχθηκε και βραβεύτηκε από επιτροπή ειδικών στην καινοτομία τροφίμων στο Παρίσι [SIAL innovation 2012] και μέχρι σήμερα, εξάγει τα προϊόντα της σε 25 χώρες του εξωτερικού.

Η εταιρία “ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΒΕΕ” έκανε την εμφάνισή της στην αγορά εμφιαλωμένου νερού το 2003.  Πρόκειται για μια καθαρά ελληνική, οικογενειακή επιχειρηματική ιδέα, που είχε την τύχη να συνδυάσει δύο διαφορετικά πλεονεκτήματα.

Από τη μια την αγάπη των ιδρυτών της για την Κρητική φύση και από την άλλη, την τεράστια τεχνική γνώση και εμπειρία τους στη δημιουργία υλικών συσκευασίας και φιαλών pet.

Να σημειώσουμε επίσης, ότι το 2014, Η εταιρεία ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ στο πλαίσιο της χορηγικής της δραστηριότητας ήταν ο προμηθευτής εμφιαλωμένου νερού της ομάδας του Παναθηναϊκού στο BASKET.

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλές δουλειές να έχουν οι άνθρωποι. Αν η τοπική κοινωνία θέλει να βοηθήσει θα πρέπει κατ' αποκλειστικότητα να προωθεί τα νερά Κρήτης . Κάθε περίπτερο , κάθε κατάστημα που έχει εμφιαλωμένο θα πρέπει να βοηθήσει ώστε να πάει καλά αφού τα παιδιά μας δουλεύουν εκεί.

  2. Όχι ρε γαμωτο. Θα τραβάει όλο το νερό της περιοχής. Πως θα γεμίσω την πισίνα μου; πως θα ποτισω τον κήπο μου ανεξέλεγκτα; πως θα τραβάω νερό χωρίς ελεγχο; ώρες γαμωτο. Όταν έφτιαξα το σπίτι μου και οι πολιτικοί του λουτρακιου μου έδωσαν το νερό μέσα σε μια νύκτα, βλέπε εκλογές, με ένα ρολογακι είχαμε βολευτεί αρκετοί. Τώρα που θα πίνουμε νερο; αρε γαμωτο. Τώρα τι να πω; Καλές δουλειές ή καλές δουλειές;
    Ερε τι ακούνε τα αυτιά μας.

  3. Προς αποφυγή παρεξηγήσεω και αποκατάσταση της αλήθειας, την ΥΔΡΙΑ δεν την αγόρασαν τα Νερά Κρήτης.
    Ο επιχειρηματίας έχει ΚΑΙ τα Νερά Κρήτης αλλά και άλλες εταιρείες με παρεμφερή προϊόντα εμφιάλωσης (ΠΕΤ φιάλες κλπ)
    Πρόκειται για όμιλο εταιρειών.
    Άλλο πράγμα λοιπόν τα Νερά Κρήτης και άλλο πράγμα το Νερό Λουτρακίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog