Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

“Μας κορόιδεψες κυρία μου”

- Advertisement -

Με πόνο καρδιας θα σας πω δυο λόγια φίλοι μου και συμπολίτες μου…

Δεν ξέρω να γράφω ωραία κείμενα.Τα λόγια μου είναι βγαλμένα απο την ψυχή μου και μόνο.Εδω γεννήθηκα, εδώ μεγάλωσα, εδώ δούλεψα, εδώ γεννήθηκαν και μεγάλωσαν και τα παιδιά μου.

Τους έχω ψηφίσει όλους.Παντα ελπίζοντας για το καλύτερο.

Χάρες δε ζήτησα ποτέ, το μόνο που με ένοιαζε αυτός ο ευλογημένος τόπος να πηγαίνει μπροστά

Ομως, γελάστηκα…. και ντρέπομαι ! Εχω ευθύνη !

Τελευταία ψήφισα Γκιώνη.Μαρία Πρωτοπαππά συγκεκριμένα.Γιαυτό και θα αναφερθώ σ’ αυτήν.

Παρακολούθησα προχτές, τη συνέντευξη της Μαρίας Πρωτοπαππά

Τίτλο είχε “μια συνέντευξη που θα συζητηθεί”…..

Τίποτα καινούριο και τίποτα ουσιαστικό δεν μας είπε η κ. Πρωτοπαππά

Αυτό που μου έκανε εντύπωση, ήταν το δήθεν παράπονό της για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν και καταφέρονται εναντίον της Δημοτικής αρχής.Προφανώς αναφερόταν και στους δυσαρεστημένους συνδημότες μας.

Είπε χαρακτηριστικά ” Aς αγαπήσουμε αυτή τη δημοτική αρχή, ας αγαπήσουμε το Δήμο μας”

Και ρωτώ κυρία μου: Πρέπει να αγαπάμε τη δημοτική αρχή για να αγαπάμε το Δήμο μας?

Διαφορετικά δεν τον αγαπάμε?

Διαφορετικά δεν ενδιαφερόμαστε?

Διαφορετικά είμαστε εχθροί σας?

Εχετε καβαλήσει καλάμι κυρία μου και καλό είναι να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και να στρωθείτε στη δουλειά, γιατί αυτό που συμβαίνει σήμερα στο δήμο είναι ΚΑΤΑΝΤΙΑ, είναι ΞΕΥΤΙΛΑ

Ποτέ άλλοτε δεν ήταν σε αυτά τα χάλια, σε όλα τα επίπεδα.

Η πόλη μας μαράζωσε, η πόλη μας αργοπεθαίνει, τα παιδιά μας φεύγουν και αναζητούν το μέλλον τους σε άλλες πόλεις.

Ούτε τα στοιχειώδη δεν έχετε περισώσει κυρία μου.

Μάλλον δεν κυκλοφορείτε στο Λουτράκι, πολύ περισσότερο στα υπόλοιπα διαμερίσματα του Δήμου μας.

Τα χάλια μας είναι γνωστά σε όλη την Κορινθία. Περίγελος όλων είμαστε. Και ευθύνεστε όλοι!

Το νάζι σας, και η τσαχπινιά σας, δεν θα σας σώσουν όταν θα έρθετε αντιμέτωποι με τους πολίτες την ώρα των εκλογών.

Δεν θα απαριθμήσω τα λάθη και τις ελλείψεις σας, είναι γνωστά τοις πάσι

Στα καφενεία όλοι βρίζουν. Δεν είναι απλώς απογοητευμένοι και δυσαρεστημένοι, είναι ΕΞΑΛΛΟΙ !

Αυτό θέλω να δείξω από αυτό εδώ το βήμα ! Την οργή του κόσμου. Τώρα αν θέλετε εσείς να τη λάβετε υπ΄όψιν έχει καλώς, αν δεν θέλετε κακό του κεφαλιού σας κυρία μου.

Τι  έχετε κάνει στο Δήμο το ξέρετε. Ξέρετε δηλαδή τι ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ.

Να θυμάστε όμως κυρία μου, ότι το 61% ήταν ένα ποσοστό, που ήταν πολύ επικίνδυνο.

Δεν ήταν όλο δικό σας, και το ξέρετε ! Απλά εσείς θεωρήσατε ότι το 61% σας εμπιστεύθηκε.Οτι θα κάνατε ένα ωραίο περίπατο για μια πενταετία.

Ξεχάσατε όμως οτι το 61% ζητούσε πολλά από σας, και αν δεν τα κάνετε, πράγμα που είναι βέβαιο γιατί στα δυο χρόνια, μας δώσατε δείγματα γραφής, το 61% θα γίνει χείμαρρος και θα σας πνίξει ….

Γιατί όλοι αυτοί ήθελαν ριζική αλλαγή και θετική πορεία για το Δήμο.

ΥΣ. Μας κορόϊδεψες κυρία μου

Ενας πολίτης που αγαπάει τον τόπο του και αγωνιά..

Γιώργος Κ.

- Advertisement -

38 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κατανοητή απολύτως η δυσαρέσκια και η αγανάκτηση στο άρθρο. Απολύτως σωστή η επισύμανση για το ποσοστό της δεύτερης Κυριακής μιας και εδώ στους Αγίους δεν ψηφίσαμε Γκιώνη, αλλά Στάμου την πρώτη Κυριακή, οπότε κρατάμε μικρό καλάθι. Το οποίο είναι πάντα άδειο… Αν πιστεύετε οτι το Λουτράκι μαράζωσε, ελάτε και μια βόλτα απο εδώ…

  2. Δυστυχώς δεν ευθύνονται αυτοί που είναι στην διαχείριση του δήμου μας, η ευθύνη πρώτα αφορά εμάς τους ίδιους που τους δώσαμε την ψήφο μας, τόσα χρόνια οι ίδιοι και οι ίδιοι διαχειρίζονται τα κοινά χωρίς να έχουν προσφέρει το παραμικρό. Παράδειγμα αποτελεί το γεγονός ότι ο νυν δήμαρχος είχε εκτεθεί με την υπόθεση ξενοδοχείων… ε και για πολλούς, ξαναψηφίστηκε γιατί θα μας λύτρωνε από τον προηγούμενο. Δηλαδή βρήκαμε την λύτρωση σε ένα λιγότερο χειρότερο. Κοινό γνωστό αποτελεί το ότι πολλοί τρέφονται από τον δήμο μας επί χρόνια. Το να διαχειριστείς τα κοινά προβλήματα είναι γι’ αυτούς δύσκολο αφού στα δημοτικά συμβούλια μόνο να τσακώνονται θέλουν, να σχολιάζουν ρουφιανιές κλπ. Ας ελπίσουμε ότι στις επόμενες εκλογές θα πάμε απαλλαγμένοι από κομματικές πεποιθήσεις, εξαρτήσεις, συμφέροντα κτλ και θα αναδείξουμε ανθρώπους που θα προσφέρουν κάτι σε αυτή την πόλη. Πρώτα από όλα σεβασμός προς τους συμπολίτες μας, διαχείριση του χώρου μας όπου ο καθένας ζει (καθαριότητα, τάξη) και αλληλεγγύη μεταξύ συνδημοτών ώστε να διορθωθούμε προσωπικά πρώτα και στην συνέχεια να αλλάξουμε τους διοικούντες.

  3. Κυριες και Κυριοι της δημοτικης αρχης γιαυτο το μηνα μην κανετε τιποτε αλλο,θα ειναι αρκετο,γιατι εχουμε γινει εντελως ρεζιλι,ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ ΤΙΣ ΠΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ.Συχαινεσαι να περπατησεις.Σας παρακαλουμε πολυ ιθαγενεις υπηκοοι και τουριστες επισκεπτες.

  4. Στο πρόσωπο της κυρίας Μήτρου δικαιώνεται ο Μαρξ, ο οποίος είχε πει ότι "τα κράτη έχουν τους ηγέτες που τους αξίζουν"

    Ενοχλημένος Αγιοθοδωρίτης

  5. Αγαπητή κ. Πρωτοππαπά,

    Με όλο τον σεβασμό προς την θέση που κατέχετε έχω να σας σημειώσω τρία πράγματα :
    1) Δεν μπορείτε να είσαστε υπερήφανη για την διαφάνεια των χειρισμών σας στα οικονομικά του Δήμου και που έχετε ως αντικείμενο της αντιδημαρχίας σας . Δεν δικαιούστε αφού ουσιαστικές εξηγήσεις δεν έχουν δοθεί για τα υπερβολικά χρήματα που ξοδεύτηκαν για την περίφημη τρύπα της παραλίας από τον Ρουμελιώτη.Επίσης δεν μπορείτε να είστε υπερήφανη για την εξαιρετικά ΓΚΡΙΖΑ διαχείριση των συναλλαγών με τον LTO και τα χιλιάρικα που φεύγουν εκεί. Τυπικά είστε εντάξει , ηθικά και ουσιαστικά όμως είστε εκτεθειμένη προσωπικά .
    2) Οι συναισθηματισμοί σας πέφτουν στο κενό αφού κανένας μας δεν σας ψήφισε για τα μάτια σας η για τα κουλουράκια που φλομώσατε όλα τα σπίτια στις προεκλογικές σας επισκέψεις. Σας ψηφίσαμε για να κάνετε μια δουλειά και εκεί τα έχετε κάνει σκ..τά.
    3) Με όλη την συμπάθεια ,αλλά μια καθηγήτρια θρησκευτικών και μάλιστα στην θεσμική θέση του αντιδημάρχου, δεν εμφανίζεται έτσι σε συνέντευξη που θα βγεί στο internet. Λυπάμαι αλλά ακόμη και αν το γούστο σας είναι θλιβερό πρέπει να προστατεύετε την θέση που κατέχετε.
    Ευχαριστώ για την προσοχή σας και ελπίζω να αντιληφθείτε το μέγεθος τον ατοπημάτων σας.
    Καμιά φορά η παραίτηση λειτουργεί και ως εξιλέωση!!!!

    Γιώργος Παπανίκος

  6. Εμ Μαράκι μου δεν είναι μόνο χαχαχου πόζες στο φεισμπουκ στα μπαράκια, χαζοστιχακια ρητά σα παιδουλα με το κοσμο η περατζαδα στα σπιτια προ εκλογων.Στα δύσκολα μένεις μεταξιταστεα!

  7. Ο κόσμος του Λουτρακίου επιτέλους ξύπνησε . Φύγετε όλοι σας για να μην σαν πάρει με τις πέτρες Αρκετά μας καταστρέψατε !!!!

  8. Εσύ ήσουνα που αγωνιζόσουν για την Φιλαρμονική? Τι έκανες για να πληρωθούν αυτοί οι άνθρωποι ? Το τζάμπα σε βόλευε καλύτερα και ξέρεις καλά γιατί. Φοβάσαι μη χάσεις τη θεσούλα σου και τα λεφτουδάκια που που παίρνεις από όλες τις μεριές.?…..

  9. Αυτούς τους πολίτες έχει το Λουτράκι τους καλούς τους κυνηγάτε αυτοί είναι σαν τα μούτρα μας .
    Που είσαστε κύρια μου να μιλήσετε για τα οικονομικά της Φιλαρμονικής που Άντί να δοθούν στους καθηγητές έφευγαν για αλλού και γνωρίζετε πολύ καλά για που.
    Ψέματα και λοβιτούρες κατα τα άλλα κοκκιναδια και αστειάκια σαν χαζοχαρούμενη καλά να τα πάθουμε ,αυτά τα άνθη ευδοκιμούν στο Λουτράκι.Γκιώνης Σακελλαρίου
    Ρουμελιώτης ,Μαυροειδής και ΣΙΑ ΦΕΛΟΙ!!!!!!!!

  10. καλα κανεισ και το παιζεισ υπαρχουν πολοι χαλβαδεσ που σε ψηφίζουνε αποτα οικονομικα θα απολογηθησ στην ωρα ττουσ

    σαβ βαζεισ τπγραφεσ

  11. μαρια πρωτοππαπα τι εγινε με το δικαστηριο στην τριπολη για την εκδοση αδειας οικου ανοχης?να σε δω τωρα τι θα πεις στους συμπολιτες που εισαι αναγκασμενη να τη δωσεις.

  12. Κύριοι του blog o 12.25 έχει απόλυτο δίκιο.Ας αφήσουμε τα κουλουράκια και την κριτική δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι.Πιέστε τουλάχιστον να γινουν τα στοιχειώδη ΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ και αφήστε την ουσιώδη κριτική .Δεν είναι πρόσωπα αυτά που να επιδέχονται ουσιαστικής κριτικής.Είναι άσκοπο δεν το έχετε καταλαβει ακομα?Ανερμάτιστοι πολιτικάντηδες μέχρι εκεί.

  13. Ο μόνιμος βραχνάς της μαρίας είναι να μη γράφουν τίποτα από αυτά που κάνει η δημοτική τους αρχή για να κρατήσει την καρέκλα της.
    Τα αισχη του Γκιώνη δεν την ενοχλούν

  14. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΕΙΟ,
    Ρωτάει γυμναστής την Μαρία γιατί δεν κάνει ποδήλατο στο γυμναστήριο, και εκείνη με μια αφοπλιστική ειλικρίνεια του απαντάει
    Αφου είμαστε σε κατηφόρα τι ποδήλατο να κάνω;

  15. Είναι πολύ εύκολο..αυτος ο ευλογιμενος τόπος που ζούμε..να γίνει ο παραδεισος για όλους..Με απλά πραγματάκια..
    Η ανάπτυξη με λίγα έργα..θα αποδώσει..
    Δυστυχώς τα φιλέτα πάνε ανεκμεταλευτα..
    Πάνω πάρκο..κατω πάρκο..παραλια..μονοδρομησεις και εάν είναι δυνατόν πεζοδρομήσεις να βγει ο κόσμος έξω..
    Καμια εκδήλωση..καμια κίνηση να ζωηρεψουμε το τόπο μας..
    Θα το ξαναπώ..ζουμε στο ομορφότερο μέρος της Ελλάδας..
    Ανθρώπους ικανούς να το απογειωσουμε με απλά πραγματάκια θέλουμε..
    Απλά θέληση χρειάζεται..και αποφασιστικότητα..
    Δείξτε στο κόσμο ότι κάτι γίνεται..
    Λυπάμαι..αλλα δεν κουνιέται φύλλο..
    Στασιμότητα..και όχι μόνο..
    Παλεψτε για το καζίνο..φερτε πάλι τα νερά..Ριξτε τις τιμές στα ξενοδοχεία..καντε 5-10 έργα..
    Απλά παράκληση είναι..απο ενδιαφέρον για τον τόπο μου..
    Δεν ονοματιζω..ουτε μου φταίει κάποιος..Αλλα προσπαθήστε τουλάχιστον..και δείξτε το..
    Ένας φίλος πολίτης..

  16. Μαρία,όταν υπέγραψες και συφμώνησες για το μπάλωμα της παραλίας σε αυτό το ποσό στιγμάτισες όλη την καριέρα σου.Περίμενα να ήσουν μία σταθερά εκεί μέσα αλλά είσαι μούγκα στην στρούγκα.Και μην νομίσεις ότι αν φύγεις από τον Γκιωνη γλιτώνεις από το κράξιμο

  17. Αγαπητές φίλες και φίλοι θα δημοσιεύονται σχόλια που αφορούν μόνο την ανάρτηση του αναγνώστη και γενικά την πολιτική της κας αντιδημάρχου.Σχόλια που θέλουν να κάνουν κουτσομπολιό ή αφορούν σε ενδυματολογικές επιλογές πολύ απλά δεν ενδιαφέρουν την πλειοψηφία των αναγνωστών και δεν θα δημοσιεύονται.Ευχαριστούμε για την προσοχή σας και το ενδιαφέρον σας

  18. Καλά λέτε ότι ο δήμος πιάνει πάτο κτλ. Αλλά γιατί τέτοια στάση; Δεν φυτέψανε κανέναν άνθρωπο στην δημοτική αρχή, ούτε μπήκαν με το έτσι θέλω. Τους"ψήφισες εσύ και εγώ". Αν δεν σας αρέσει κάτι, αλλάξτε το. Όλα τα υπόλοιπα είναι κουβέντες καφενείου. ( Καλά οκ, σε καφενείο βρισκόμαστε αλλά λέω εγώ τώρα )

  19. Όχι φίλε 11:07 τους ψηφίσαμε για να κάνουμε άλλα από αυτά που κάνουνε τώρα συνεπώς μας κορόιδεψαν και κάθε επιλογή τους είναι ενα ακόμα χτύπημα κατά του τόπου μας.

  20. Ενα μεγαλο μπραβο στη δημοτικη αρχη. Οι πλακες στην παραλια καθαριστηκαν και μαλιστα πολυ καλα.Φυσικα ελπιζουμε ο καθαρισμος να συνεχιστει εως οτου αλλαξουν τις πλακες και βαλουν αυτοκαθαριζομενες.

  21. ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ, ΡΕ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ !!!!ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ???ΕΛΕΟΣ ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΑΣ.ΩΡΕ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!
    Κ.ΠΕΤΡΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog