Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΔΙΩΡΥΓΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ :Πρώτη Φορά Αριστερά , Διώκτες όσων αναδεικνύουν την Διαφάνεια και την Νομιμότητα

- Advertisement -

Οι λόγοι απλοί . Η Πρώτη Φορά Αριστερά είναι μακράν της διαφάνειας , της Νομιμότητας και της Δημοκρατίας .
Είναι Διώκτες των όσων αναδεικνύουν τέτοιου είδους θέματα …

Νοιώθω υπερήφανος που ολόκληρο το Υπουργείο Οικονομικών και ιδιαίτερα ο Υπουργός Κος Ευκλείδης Τσακαλώτος σε συνεργασία με τον Αναπληρωτή Υπουργό Τρύφωνα Αλεξιάδη και με Βουλευτή Σύριζα Νομού Κορινθίας ασχολήθηκαν με τον διωγμό ενός μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Διώρυγας της Κορίνθου.


Οι λόγοι του γεγονότος είναι οι καταγγελίες που έχουν γίνει από τον διωκόμενο για τις παρατυπίες της Διοίκησης οι οποίες είναι πάρα πολλές και περισσότερο σοβαρές από όσο μπορεί φανταστεί ο καθένας . 

Καταγγελίες πολύ σοβαρές οι οποίες βασίζονται και αποδεικνύονται από Δημόσια έγγραφα και όχι από απλά λόγια . 

Αυτές έχουν γίνει και κοινοποιηθεί προς την Α.Ε.ΔΙ.Κ , Τις οικίες Λιμενικές Αρχές οι οποίες συγκαλύπτουν επι σειρά ετών , προς το Σώμα Εκλεκτών Δημόσιας Διοίκησης , προς το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας Διεύθυνση Ναυτικής Εργασίας , των Εσωτερικών Υποθέσεων Λιμενικού Σώματος και την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου . 

Αυτά για καταλάβει το κοινό ποιοι ακριβώς και πόσο σοβαροί είναι οι λόγοι . 

Και άφησα ένα τελευταίο λόγο να τον αναφέρω μόνο του διότι έχει ιδιαίτερη σημασία .
Ο λόγος αυτός είναι ότι ο γράφων δεν είναι μέλος του Σύριζα αλλά των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ο οποίος δεν υιοθετεί και δεν αποδέχεται τις ιδεοληψίες καρεκλοκένταυρων και βολευτάκιδων της βάσης του Σύριζα. 

Ο όποιος δήποτε έχει απορίες και θέλει διευκρινήσεις είμαι στην διάθεση του, προκειμένου να αναδείξουμε ακόμα περισσότερο το θέμα δημοσιοποιώντας όλη την καταγγελτική μου αλληλογραφία και όλα τα Δημόσια έγγραφα προκειμένου να μην κουκουλωθεί η προσπάθεια της αλήθειας , όπως η ερώτηση του Βουλευτή Β Πειραιά Δημήτρη Καμμένου των ΑΝΕΛ στην Βουλή των Ελλήνων για θέμα που αφορά την Διώρυγα και δεν τολμούν να απαντήσουν πιεζόμενοι από κάποιους και καλύπτοντας ορισμένους . 

Την επόμενη θα αναφέρω γεγονότα , πρόσωπα και πράγματα , διότι ο καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται αλλά ούτε και απειλές .

Χάρης Μαρίνης .
- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποιο "απολιτίκ" κείμενο δεν έχω ματαξαναδιαβάσει. Είναι δυνατόν ο "υπεύθυνος" των ΑΝΕΛ Κορινθίας, συμπέθερος προς το παρόν με τους συριζαίους στην κυβέρνηση, να θέλει να προσάψει κατηγορίες που αφορούν πρόσωπα σε ένα ολόκληρο κόμμα, χρησιμοποιώντας μάλιστα αναφορές αντιπολιτευτικού χαρακτήρα; Δηλαδή αν ο ίδιος ενεργήσει παράτυπα, σημαίνει ότι όλοι οι ΑΝΕΛ παρατυπούν; Οι υπουργοί που αναφέρει δεν ανήκουν επίσης στους "πρώτη φορά αριστερα"; Νομίζω ότι περιοριζόμενος καθαρά στα άτομα που καταγγέλει, ως μονάδες, θα είχε μεγαλύτερη πειθώ η δικομανής συμπεριφορά σου, επί παντός επιστητού.

  2. Δεν μπορώ να καταλάβω για όλα αυτά τα βαρύγδουπα ονόματα υπουργούς –υφυπουργούς, αφορούν τον μέσο νου του κάθε δημότη…??
    Έχετε στοιχειά, πηγαίνετε στον εισαγγελέα και αν δικαιωθείτε ελάτε να μας τα πείτε…
    εφόσον είσαστε δικομανής…
    Τα ιδία κάνατε με τον Λογοθέτη.. τι έγινε..??
    Τα ίδια κάνετε με τον Γκιώνη…
    Ο γιος σας και εσείς τα βάλατε με Λογοθέτη-Γκιώνη-Ρουμελιώτη… Αποτέλεσμα τι..??
    Μήπως έχετε το σύνδρομο της μεγαλομανίας –προβολής –video
    Με αυτά τα λάβαρα πίσω σας, μου προκαλείτε το δέος – φόβο.!!

  3. 11:32 εσύ τι είσαι υπερασπιστής και γλύφτης του Παύλου του Γκιώνη και του Λογοθετη;
    Καλά κάνει ο κύριος Μαρίνης και τα έβαλε με τους προαναφερόμενους, αφού όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος και οι συγκεκριμένοι δημαρχοι μόνο ζημιά έκαναν στο Λουτράκι αποδεδειγμένα.
    Οι μοναδικοί που δεν μπορούν να το δουν αυτό, είναι όσοι επιδιώκουν και παλεύουν για το μικρό συμφέρον τους όπως του λόγου σου!
    Γι αυτό άντε κάνε κανένα μπάνια στην θάλασσα να συνέλθεις που θα μας πεις τώρα ότι το πρόβλημα του Λουτρακίου ειναι ο Μαρίνης και όχι αυτοί που το κατάντησαν ουραγό και των πιο υποβαθμισμένων πόλεων της χώρας με τις επιλογές τους.

    Και πρόσεξε γιατί έχω στο ψυγείο μία κατσαρόλα ξινισμένη ψαρόσουπα…

  4. κυριε 1:08 μ.μ
    Εδώ κανένας δεν αναφέρετε
    σε Παύλου –Λογοθέτη –Γκιώνη…
    Εσύ που τα βρήκες αυτά…??
    Εγώ θα φάω την ψαρόσουπα μου όπως πάντα..
    Εσύ άντε κάνε την χειροθεραπεία σου….

  5. 5:13 που η συκοφαντία έχει γίνει τρόπος ζωής σου άλλος ήταν στην διώρυγα και άλλος έκανε την ασφάλεια.
    Και από ποτε η δουλειά είναι παράνομη ρε τεμπελχανά- ατσαλόβλακα (αριστερέ μνημονιοσχίστη που γελάει όλη η πλάση μαζί σας εκτός από τους ΕΛΛΗΝΕΣ που σας εμπιστεύτηκαν και τώρα κλαίνε με μαύρο δάκρυ) θα μας πεις να ξέρουμε κι εμείς.

  6. κυριε 7:30 μ.μ
    Εσύ βρε οπαδέ του Μαρίνη …ή ίδιος …
    Εσείς δεν ψηφήσατε Γκιώνη της τελευταίες εκλογές..??
    Θα τρελαθούμε εδώ…!!

  7. 7.50 μονο να βριζεις ξερεις
    εγω ρωτησα για αυτα που λενε στην Διωρυγα και εσυ με λες μνημονιοσχιστη ??
    πας καλα ?????
    πηρε η δεν πηρε την ασφαλεια ενω ηταν μελος ΔΣ ??
    ειναι νομιμο ??

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog