Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Εντοπίστηκε χασισοφυτεία-γίγας στην Σπάρτη

- Advertisement -

Χασισοφυτεία-γίγας, με δεξαμενές, αυτόματο πότισμα και «γεώτρηση» από αγωγό που βρισκόταν σε απόσταση τριών χιλιομέτρων είχαν καταφέρει να στήσουν, κάτω από τη μύτη των διωκτικών αρχών, επιτήδειοι στη Σπάρτη…..

Τα 2.100 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης, που το καθένα από αυτά ξεπερνούσε τα δύο μέτρα ύψος, κατάφεραν να εντοπίσουν οι αστυνομικοί ύστερα από πολυήμερη έρευνα του τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης και κλιμακίου της ΟΠΚΕ Σπάρτης. Σε μια έκταση τριών στρεμμάτων, που καλυπτόταν περιμετρικά από πυκνή φυσική βλάστηση, οι καλλιεργητές και διακινητές των ναρκωτικών είχαν στήσει μια καλά οργανωμένη και επικερδής επιχείρηση.

Οι αστυνομικοί που κατόρθωσαν να εντοπίσουν τη φυτεία έμειναν έκπληκτοι από το μέγεθος και την αρτιότητα της υδροπονικής εγκατάστασης που είχαν στήσει οι «ναρκωπαραγωγοί». Εντυπωσιακή ήταν και η δεξαμενή χωρητικότητας άνω των 300 λίτρων, που ήταν συνδεδεμένη με λάστιχα με δημόσιο αγωγό νερού, σε απόσταση τριών χιλιομέτρων!

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, οι καλλιεργητές και φύλακες της χασισοφυτείας πρόλαβαν να διαφύγουν, ώστε να μη συλληφθούν, με τις αρχές να συνεχίζουν τις έρευνες σχετικά με την ταυτότητα και τον εντοπισμό των κατόχων της φυτείας των ναρκωτικών καθώς επίσης και τους παραλήπτες αυτών των τεράστιων -και για τα ελληνικά δεδομένα- ποσοτήτων χασίς, αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog