Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: O Άρης Μαρίνης μιλά για τον προαστιακό

- Advertisement -

Δείτε το βίντεο…..

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. δηλωσεις ως εκπροσωπος ανεξαρτητων ελληνων αλλα και του ιδιου !!! οτι ναναι !! με την πρωτη ιδιοτητα , ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ !! με τη δευτερη , παμε παλι στην πρωτη !!

  2. Όσο τα επιχειρήματά μας έχουνε αυτό τον "πλούτο" του "πρέπει να έρθει στο Λουτράκι γιατί είναι καλό" τόσο απομακρύνεται η έλευση του προαστιακού. Επιμένω να θέτω τα (κατ' εμένα ) ουσιαστικά ερωτήματα :
    1) Ελπίζουμε ότι θα έρθουν περισσότεροι επισκέπτες από όσους έχει σήμερα το Λουτράκι ; Οι αριθμοί που έχουν μέχρι σήμερα χρησιμοποιηθεί ΔΕΝ ΕΪΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ.
    2) Σε μια πόλη που, μέσα από τις δηλώσεις των αντιδημάρχων (Πέρρας), περιμένει να καθαριστεί μόλις φύγουν οι επισκέπτες εμείς θέλουμε να φέρουμε κι' άλλους;;;
    3) Σε μια πόλη που οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες "ξορκίζουν" κάθε τουρίστα με τις φτωχές υπηρεσίες που παρέχουμε ,τις ακριβές μας τιμές και την απέχθεια μας "να μαζεύουμε τα σκουπίδια τους" θέλουμε να φέρουμε τα δήθεν 1.500.000 νέους επισκέπτες;;
    4) Θέλουμε το Λουτράκι να κοπεί στα δύο διότι σε όλο το μήκος των γραμμών του προαστιακού για λόγους ασφαλείας θα χτιστεί μάντρα;
    5) Πόσο θα μας δυσκολέψει αν ο σταθμός του προαστιακού γίνει πάνω στον Ισθμό (οχι στον Βασιλόπουλο) και συνδεθεί με δωρεάν δημοτική συγκοινωνία;
    Μήπως τελικά αυτό που θέλουμε είναι να περνάει ο προαστιακός και να μοιράζει 50 ευρα; αφού ούτε σκουπίδια θέλουμε ούτε ενοχλητικούς επισκέπτες θέλουμε ,άσε δε που έχουν και θρασύτατες απαιτήσεις για καλές υπηρεσίες και τσάμπα τιμές !!!!!
    Ας αφήσουν λοιπόν οι τοπικοί πολιτικοί και οι εκκολαπτόμενοι μάγοι τις κορώνες . Ας καταλάβουμε όλοι μας ότι ο προαστιακός δεν είναι το ΜΑΝΑ εξ ουρανού.

  3. Θα παρακαλούσα τον κο Άρη Μαρίνη να μας πει με ποια ιδιότητα μας τα λέει όλα αυτά…..?
    Σαν απλός δημότης…σαν ομορφόπαιδο…??

  4. 1:26 μ.μ. Μαύρο Λιθάρι, Ανάβυσσος Οργανωμένη παραλία με ομπρέλα και ξαπλώστρα 9€.

    Αστέρας Βουλιαγμένης, Βουλιαγμένη

    Απόσταση από το κέντρο της Αθήνας: 20,7 χλμ, 30 λεπτά με το αμάξι

    Οι τιμές ξεκινάνε από 25 ευρώ για να κάνετε το μπάνιο σας με όλες τις ανέσεις. Πέρα από ξαπλώστρες και ομπρέλες που μπορείτε να κλείσετε και τηλεφωνικώς, υπάρχει δυνατότηα για θαλάσσια σπορ και μπορείτε να δειπνήσετε στα μεγάλης φήμης εστιατόρια που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του Αστέρα.

    Yabanaki, ΒάρκιζαΤο εισιτήριο είναι 5 ευρώ τις καθημερινές και 6 ευρώ Σαββατοκύριακα και αργίες. Μειωμένο, 3,5 ευρώ.Οι ξαπλώστρες είναι δωρεάν τις καθημερινές και 10 ευρώ Σαββατοκύριακα και αργίες. Στον τομέα των VIP οι ξαπλώστρε έχουν άλλη τιμή.

    οταν πατε σε αυτες τις πλαζ τις Αττικης εκει ειναι φτηνα εεεεεεε δεν σας πειραζει τιποτα στο Λουτρακι που ειναι ολα δωρεαν εκτος απο τον καφε σα ςπειραζουν ολα αντι να λετε ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ που υπαρχει μια τοσο ωραια κωμοπολη που συνδιαζει βουνο και θαλασσα ολο κρινιαζεται θα γερασεται πριν την ωρα σας ολοι σας

  5. 3:47 μ.μ. φιλε μου, απιστευτο το σχολιο σου, πολυ γελασα. Ας εισαι καλα, μου εφτιαξες την διαθεση και την ημερα εν συνολω. Χιλια μπραβο για την λεπτη αισθηση του χιουμορ σου! Εισαι φοβερος, λιτος, εκπληκτικος, θαυμασιος!!!!

  6. κ. Μαρίνη, θα ήθελες να τοποθετηθείς και τελικώς τοποθετήθηκες. Ωραία, τί κατάλαβες τώρα? Εσύ έμεινες ευχαριστημένος, ικανοποιημένος, με αυτά που είπες στην τοποθέτησή σου? Αν ναι, τότε υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα με την επιλογή στελεχών των ΑΝΕΛ… Φως-φανάρι δηλαδή!!!

  7. 1:41 π.μ. εκεί δεν έχουμε τα κινέζια να μας ζαλίζουν τον έρωτα για μασάζ όμως. Δεν τις δίνεις σημασία, αδιαφορείς και θέλουν, απαιτούν δηλαδή, να τους δώσεις απάντηση ναί ή όχι. Εσένα σε ικανοποιεί αυτό? Δεν κοιτάς θα πει δε γουστάρεις να σε ενοχλούν. Τόσο απλά.

  8. Ρε φίλε ο περρας είπε μόλις φύγουν οι παραθεριστες θέλει να καθαρίσει το Λουτράκι εσύ θέλεις να έρθουν και άλλοι με τον προαστιακο. Λέτε όταν έλεγε ότι θα καθαρίσει το Λουτράκι να εννοούσε αυτούς που θα μείνουν το χειμώνα αυτοί είναι πολύ επικίνδυνοι πρέπει να φύγουν το συντομότερο από τις καρέκλες τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog