Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

O Aντιδήμαρχος καθαριότητας Σωτήρης Πέρρας : Υπομονή να φύγει ο κόσμος !

- Advertisement -

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Σωτήρης Πέρρας μιλάει για τα σκουπίδια στο Δήμο μας, τα ογκώδη αντικείμενα, τους υπαλλήλους του Δήμου και τα Πράσινα Σημεία…

Εξηγεί τους λόγους για τους οποίους οι προσπάθειες των συνεργείων καθαριότητας δεν
είναι δυνατόν να ανταποκρίνονται όπως θα έπρεπε γιατί θα πρέπει να καταλάβει και ο απλός πολίτης ότι η συμβολή του στην καθαριότητα είναι σημαντική και καθοριστική όταν πραγματικά τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες .
Το Loutrakiblog, ωφείλει για μια ακόμη φορά να ξεκαθαρίσει, πως είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων του Δήμου μας, που πασχίζουν να τον κρατήσουν καθαρό.

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΘΑ ΗΘΕΛΑ Ν ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ
    1. ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ?
    2. Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Σ’ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ. ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
    3. ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΠΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΙΜΟ ΕΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
    4. ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΥΟΜΕΝΟΥΣ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΚΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ.
    5. ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ (ΜΩΛΟ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΑΘΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΕΝΙΑ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    Σ.ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ

  2. Δηλαδή κε Πέρρα θα πρέπει εμείς οι δημότες να πάρουμε και blackder (τριπάνια) να πάμε να βιδώσουμε τα καινούργια σιδερένια παγκάκια σας….??
    Απαντήστε μου σας πήρα Δευτέρα , σήμερα Πέμπτη τίποτα..?
    Με ξέρετε, και ο alexacos με ξέρει δεν θέλω δημοσιότητα…
    Ουσία θέλω κε Πέρρα…!

  3. ωραια αποψη Κε ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ. Εμεις οι εργαζομενοι δεν θα εχουμε διακοπες το καλοκαιρι και οι οικογενειες μας γιατι ερχοσαστε εσεις για διακοπες και γεμιζει ο Δήμος με κόσμο. Ωραία αποψη εχετε για τους εργαζομενους του Δημου.Να ειναι υποτελεις και σκυλακια του κοσμου και να δουλευουν συνεχεια μερα νυχτα για να πετατε εσεις οτι ωρα σας γουσταρει τα σκουπιδια σας.Επειδη το κρατος και οι πολιτικες συνιστωσες τα κανανε αποσκατα με τις προσληψεις, εμεις πρεπει να τρεχουμε απο πισω σας να σας κραταμε καθαρους.
    Εμεις δεν εχουμε οικογενειες;εμεις δεν χρειαζομαστε να παμε για ενα μπανιο με τις οικογενειες μας καλοκαιρι;
    εμεις ειτε εχουμε οικογενειες ειτε οχι δεν πρεπει να παρουμε την αδεια μας οποτε κρινουμε εμεις;
    Εμεις με βαση το σκεπτικο σας πρεπει να ειμαστε παντα με κατανοηση και παντα να δουλευουμε μεσημερι βραδυ αργια με ζεστη με βρωμα με δυσωδία αρκει να ειστε εσεις καλα.
    Σας ευχαριστουμε πολυ για την αγαπη σας.
    εγω που ειμαι προνομιουχος εχω το σαλε στο βουνο και παω χειμωνα για σκι, στα σκουπιδια σας.

    Ενημερωστε Κε Περρα εάν καποιος κοψει οτι ωρα και μερα του γουσταρει κλαρια και δεντρα και τα αποθεσει στα σκουπιδια που πρεπει να τον καταγγείλει καποιος που θελει ο Δήμος επιτελους να λειτουργήσει με κανονες και με εφαρμοφη των νομων. Εμείς στην υπηρεσια της καθαριοτητας αντιμετωπιζουμε καθημερινα την αλογιστη χρηση του ιδιωτικου πρασινου. Ο καθενας κοβει συντηρει το γκαζον του και τους κηπους του οποια μερα και οποια στιγμη εκτιμα οτι πρεπει να γινει.
    Εαν τον δω εγω σαν πολιτης ή σαν εργαζομενος και θελω να τον καταγγείλω που θα απευθυνθω.(Εγω γνωριζω, για ολους εσας το ρωταω.)
    με τιμη
    ο δουλος σας.

  4. Σιγα μην τους μαλωσει ο Περρας τους δημοτες… Μονο για τους ψηφους τους νοιαζει… Κακομοιρο λουτρακι τι σου εμελε να παθεις

  5. Καλημέρα,

    Προς τον φίλο που υπογράφει ως "δούλος":
    Κατ' αρχήν δεν έχεις δίκιο για την αλόγιστη χρήση του "ιδιωτικού πράσινου" . Δηλαδή αυτός που κούρεψε το γκαζόν του ,έβαλε σε σακούλα αυτά που έκοψε …μετά τι να τα κάνει; Πολύ σωστά κάνει και τα βάζει στον κάδο. Έχεις δίκιο για τα κλαδιά διότι υπάρχει διάταξη που επιτρέπει πότε μπορούν να γίνουν τέτοιες εργασίες και πότε όχι. Δεν έχεις καθόλου δίκιο για το θέμα των αδειών σας. Δυστυχώς σε κάθε τουριστικό δήμο οι εργαζόμενοι δεν παίρνουν άδεια την εποχή που όλοι οι επισκέπτες έρχονται . Στο Καρπενήσι δεν παίρνουν τον χειμώνα ,στα νησιά δεν παίρνουν το καλοκαίρι οι εργαζόμενοι σε όλα τα ξενοδοχεία δεν παίρνουν άδεια τότε που έχει δουλειά, στο καζίνο δεν παίρνουν άδεια Χριστούγεννα και πρωτοχρονιά ,όλοι αυτοί δεν έχουν οικογένειες; Μόνο οι δικές σας είναι οικογένειες που πρέπει να πάνε διακοπές;; Δυστυχώς φίλε μου έτσι είναι η δουλειά σας …να καθαρίζετε αυτά που οι άλλοι πετάνε. Δεν είναι ντροπή ,κάθε άλλο είναι μέτρο πολιτισμού. Αν οι ιδιορρυθμίες της δουλειάς σας και του Δήμου μας( να είναι τουριστικός) δεν σας αρέσουν τότε δεν εργάζεσαι στην σωστή θέση , από την άλλη εμίς όλοι και οι επισκέπτες μας πληρώνουν, στα δημοτικά τέλη και στις τιμές των καταστημάτων, τους μισθούς της δουλειάς που ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ να κάνετε γιατί δεν φαντάζομαι ότι με το ζόρι σας διόρισαν ΜΟΝΙΜΟΥΣ στην καθαριότητα.
    Σε ότι αφορά τον Πέρρα συμφωνώ απολύτως με όσα έχει γράψει στο σχόλιό του κάποιος Γ. Παπανίκος σε ανάρτηση χθεσινή.Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνα ανεύθυνος.

  6. Μιλατε χωρις να γνωριζετε αγαπητε 1:05 υπαρχουν υπαλληλοι στην καθαριοτητα που ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ και υπαλληλοι με ΜΕΓΑΛΗ ΓΛΩΣΣΑ, και δυστυχως δεν υπαρχει πολιτικη βουληση να λυθουν προβληματα … Την υπηρεσια καθαριοτητας την διελυσε ο Περρας !!!!!

  7. Αγαπητέ 1:58

    Δεν είχα καμιά πρόθεση να θίξω κάποιον συγκεκριμένο εκ των υπαλλήλων και αν κατά λάθος δόθηκε τέτοια εντύπωση ζητώ συγνώμη. Αυτό που όμως θέλω να θίξω και ας παρεξηγηθώ είναι τις λάθος απόψεις και νοοτροπίες . Συμφωνώ μαζί σου ότι υπάρχουν και εργαζόμενοι με φιλότιμο αλλά δυστυχώς και αυτοί που συνήθισαν να ανεβαίνουν "έρποντας και γλείφοντας". Επίσης συμφωνώ μαζί σου για την διαλυτική συμβολή του Πέρρα καθ' ότι τον ρυθμό ΠΑΝΤΑ τον ορίζει ο μαέστρος και στην δική μας περίπτωση ο μαέστρος είναι ΚΟΥΦΟΣ.
    Σε ότι αφορά τον φίλο 2:55 που συνιστά να καταγγείλουμε τον Πέρρα έχω να του πω ότι η αναποτελεσματικότητα όπως και η βλακεία δεν διώκονται . Ας διαλέξει μόνος του ο Πέρρας σε ποιά κατηγορία ανήκει.

  8. Προς το τέλος της συνέντευξης ο κ Πέρρας ζητά τη βοήθεια και των επαγγελματιών της παραλίας…
    Επειδή ακριβώς μένω στη περιοχή και βλέπω τι γίνεται θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:Άμεσα ή έμμεσα οι κυρίως υπεύθυνοι για το χάλι της παραλιακής ζώνης (απο Εθν Αντιστάσεως μέχρι και τα χαλίκια της παραλίας) είναι ακριβώς οι επαγγελματίες της παραλίας.Επειδή λοιπόν κ Πέρρα,όσους κάδους κι αν βάλετε(που χρειάζονται και αλλοι)όσους εργαζόμενους κι αν απασχολήσετε(που βέβαια χρειάζονται ενίσχυση τα Σαββατοκύριακα) δεν φθάνουν,κάντε κάτι απλό:Υποχρεώστε όλους τους κκ επαγγελματίες της παραλίες να κρατούν καθαρή την "αυλή"τους.Δηλ όλο το χώρο και τα καλάθια αχρήστων που είναι μπροστά στα μαγαζιά τους.Γι αυτούς δεν θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο.Και είναι οι δικές τους δραστηριότητες κυρίως που γεμίζουν τους κάδους και τη παραλία με σκουπίδια.Απαιτήστε το.Κι άν το αρνηθούν βρές τε το τρόπο να τους το επιβάλλετε!Έχετε τρόπους σαν δημοτική αρχή.Αρκεί να το θελήσετε!

  9. Πολλά πόκεμον βλέπει ο Πέρρας αλλιώς δεν εξηγείται.
    Αν είναι να Καθαρίζουμε μόνοι μας το λουτράκι να μας το πει τουλάχιστον να μην ξαναπληρώσουμε δημοτικά τέλη

  10. Και για να συνεχίσουμε θα έπρεπε τουλάχιστον από τη Ελευθερίου Βενιζέλου και κάτω προς την παραλία οι καδοι να ήταν καθαροι συνέχεια γιατί είναι η βιτρίνα του Λουτράκιου αλλά ούτε αυτό δεν μπορητε να αντιληφθητε και τέλος αν δεν μπορείτε η δεν θέλετε γιατί δεν παραιτησθε να γλυτωσετε να γλυτωσουμε και εμείς από εσάς όπως κάνουν πολλοί συνάδελφοι της παράταξης σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog