Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΒΟΜΒΑ : Δεν γίνονται αυτά !!!!! Προτιμούν το Λουτράκι Αλμωπίας και όχι το Λουτράκι μας!!!!!

- Advertisement -

Η περιφέρεια Πελοποννήσου θα στείλει εκατοντάδες ηλικιωμένους και αυτό το καλοκαίρι για ιαματικά μπάνια.
Το ανακοίνωσε σήμερα η ίδια….

“Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια του Προγράμματος «Κατασκηνώσεων-Λουτροθεραπείας- Πηλοθεραπείας για άτομα ηλικιωμένα και ενήλικα Αμέα» του Υπουργείου.”


Ιδιο πρόγραμμα ακολουθούν και δήμοι όπως ο δήμος της Κορίνθου.
Το λογικό θα ήταν να στείλουν τους ηλικιωμένους σε κάποιο μέρος που θα βοηθήσει την τοπική οικονομία.

Αυτονόητα δηλαδή το μέρος αυτό που έχει και υποδομές αλλά και ιαματικό νερό δεν είναι άλλο από το Λουτράκι.
Ε…λοιπόν.!

Ο δήμος Κορίνθου στέλνει τους γέροντες στην Αιδηψό και η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ!

Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό;
Η Πελοπόννησος δεν βοηθά την Πελοπόννησο;
Κάποιος πρέπει να μας το εξηγήσει αυτό το θέμα γιατί αν δεν υπάρχει λογική εξήγηση τότε μιλάμε για άλλα πράγματα…!
Εχουμε την εντυπώση ότι κάτι στραβό συμβαίνει και δεν είναι αθώο.

Καλά δεν περιμένουμε απάντηση από τον δήμο Λουτρακίου.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!

Πηγή: streetlife1
- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι δημοτικοί μας άρχοντες δεν έχουν χρόνο να φροντίζουν τέτοια ζητήματα, βλέπετε είναι απασχολημένοι μόνο με ότι έχει οσμή "κονόμας".
    Τώρα για να εξιλεωθούν θα βγουν με πύρινες καταγγελίες κατά Τατούλη και θα κάνουν τα πράγματα ακόμη χειρότερα. Αυτά τα ζητήματα λύνονται από πριν , με επαφές ,με έγγραφα , με δράση εκ μέρους των διοικούντων το SPA και τον Δήμο. Όλοι τους έλαμψαν για της βροντερής ανυπαρξίας τους.
    ΑΝΙΚΑΝΟΙ σε βαθμό κακουργήματος αλλά…….εμείς τους ψηφίσαμε !!!!!!!!

    Γιώργος Παπανίκος

  2. τι δουλεια εχει το ενα με το αλλο. γυρω γυρω το φερνετε και ολο α ιδια λετε.το λουτρακι το λουτρακι και παλι το λουτρακι,εαν δεν βαλουν μυαλο οι ιδιωτες θα πηγαινουν απο το κακο στο χειροτερο,θελετε παντα μια ομπρελα του δημου να εχετε,δουλεψτε μονοι κυριοι.αλλα ετσι μαθατε τοσα χρονια.

  3. Για ποιες ιδιότητες και επιχειρηματίες λες για τους φίλουε του Γκιωνη σαν τον βούλη που παίρνει δεκαχίλιαρα γιά να διαφήμιση ταχα μου ταχα μου τον δήμο; Αυτοί δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ 12:01 μ.μ.

    Αλλά και εσύ τα ίδια μυαλά έχεις με τον tattoυλη & τον Γκιώνη

  4. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΗΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ Η ΤΟΠΟΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ….
    ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΠΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ….ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΣΑΙΖΟΝ ΚΑΙ ΧΩΣΤΕΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ…..ΑΥΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ…..ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΔΗΜ ΑΡΧΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕς ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΛΛΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ……ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΑΙΖΟΝ…..ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ Ως ΠΟΛΥ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΚΙΝ Κ.Λ.Π…..ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΜΕ…..ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΡΑΦΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ…..ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥ ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΓΗΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ….ΛΕΩ ΟΠΟΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ…ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ ΘΑ ΣΑς ΚΡΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ……ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΕΣΑς ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!1

  5. Α μωρή μαγδαλο που θα μας πεις τι θα κάνουμε, τράβα να μαντάρεις κανένα σώβρακα έχουν διαλύσει όλο τον δήμο και θέλεις σαν την πρωτόπαπα και συ να μην γράφεται τιποτα.

    Κάλα κάνεις κόσμε γράψε αυτά που βλέπεις!

  6. Όλα τα λεφτά φευγουν για τους μισθούς στο spα και δεν κσνουμ τίποτα για το κάνουν κερδοφόρο .Ειναι τέλειος αχρηστοιεως επικίνδυνοι για τον τοπο

  7. Όσο διοικούν Λουτρακιώτες το δήμο αυτά θα έχουμε
    Δώστε το δήμο σε Αθηναίο δήμαρχο η κάποιον σαν το Μπέο η τον Ψινάκη και θα δείτε άλλη πόλη σε 5 χρόνια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog