Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Α.Ο.Λ. : Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση !

- Advertisement -

Μεταγραφικής ενίσχυσης συνέχεια για την ομάδα μας που πρόσθεσε στο δυναμικό της έναν ακόμη ταλαντούχο νεαρό ποδοσφαιριστή…..

Οι οράνιε επιδιώκουν να χτίσουν φέτος ένα ρόστερ με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, αποτελούμενο όμως από νεαρούς, φιλόδοξους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έχουν εμπειρία και παραστάσεις από τη Γ’ εθνική κατηγορία.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των οράνιε είναι ο Αποστόλης Τσιώλης, ο οποίος αγωνίστηκε την περασμένη χρονιά στον Πιερικό και προέρχεται από μια «γεμάτη» χρονιά (26 συμμ.) με τη φανέλα της ομάδας της Κατερίνης.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής κατάγεται από τα Τρίκαλα, αλλά θεωρείται παιδί των Ακαδημιών του Αστέρα Τρίπολης, όπου αγωνίστηκε αρχικά για ένα χρόνο στην ομάδα Κ17 και στη συνέχεια υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο ανήλθε στην ομάδα Κ20.

Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως δεξιός μεσοεπιθετικός βρίσκεται ήδη στο Λουτράκι και συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της Τρίτης μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο 19χρονος μέσος συναντάει στην νέα του ομάδα έναν παλιό του γνώριμο, τον Αλέξανδρο Βαλκάνο με τον οποίο για ένα διάστημα είχαν κοινή θητεία στις Ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης.

Αμέσως μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας του με την ομάδα μας, ο νεαρός ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια του Α.Ο Λουτράκι. Ήταν πολλοί οι λόγοι που με έφεραν στην ομάδα. Πρώτος και κυριότερος, η εμπιστοσύνη και η εκτίμηση που έδειξαν από την πρώτη στιγμή στις ικανότητες μου ο πρόεδρος και ο προπονητής. Επίσης, η υγεία που αποπνέει ο σύλλογος και το πλάνο που έχει ώστε να συνεχίσει να προοδεύει».

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog