Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βασίλης Νανόπουλος: Εγώ μιλώ για γιορτές , οι άλλοι για σούβλισμα

- Advertisement -

Επειδή ο κ Πνευματικός συνεχίζει την ανοησία του τσοπάνη όπως χαρακτήρισε τον εαυτό του και κατά συνέπεια  πρόβατα όσους τον ακολουθούν ως τσοπάνη  ,  μιλά για σούβλισμα κλπ απαντώ για όσους δεν κατάλαβαν…..

Είπα το 2019 ( έτος δημοτικών εκλογών ) οι Κορίνθιοι (όλοι μαζί) θα γιορτάσουμε (ξανά όλοι χωρίς εξαιρέσεις) διπλό Πάσχα  ( το δεύτερο είναι οι εκλογές). Περιμένω τον τσοπάνη και τα πρόβατα ( όπως ο  ίδιος ο κ Πνευματικός χαρακτήρισε ) να γιορτάσουμε το δεύτερο Πάσχα ( τις εκλογές που είναι γιορτή της δημοκρατίας ). Για όποιον γνωρίζει  ελληνικά τα πράγματα είναι απλά και οι παρενθέσεις με τις ερμηνείες περιττεύουν  . Αν φοβάται κάτι ο κ Πνευματικός τον διαβεβαιώνω όπως και όλους τους Κορινθίους ότι εγώ σαν δήμαρχος δεν θα χρησιμοποιήσω ούτε την πολεοδομία ούτε καμιά άλλη υπηρεσία του δήμου εναντίον πολιτικών αντιπάλων. Μπορεί να ισχυριστεί ότι κάνει το ίδιο ?
Στο εξής δεν θα απαντώ σε ανάλογες δηλώσεις , θα συζητώ  εποικοδομητικά μόνο τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες του δήμου Κορινθίων και τις προτάσεις για τη λύση τους

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog