Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη δικαιοσύνη η υπόθεση του δανείου του Τριανταφυλλόπουλου

- Advertisement -

Στον εισαγγελέα Παντελή παραδόθηκε το πόρισμα των ελεγκτών της ΤτΕ, σχετικά με την χρηατοδότηση της εφημερίδας «Veto» του Μάκη Τρινταφυλλόπουλου από τον φυγόδικο Πέτρο Κυριακίδη. Η σχετική διαδικασία ξεκίνησε μετά τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα των «Παραπολιτικών»,….
που περιέγραφαν την δανειοδότηση των 9+2 εκ. ευρώ από τον φυγόδικο Κυριακίδη προς την Veto του Δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Έστω και με καθυστέρηση αρκετών ετών η υπόθεση άνοιξε και πολύ σύντομα οι εμπλεκόμενοι θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις ενώπιον του φυσικού του δικαστή. Θέλω να πιστεύω ότι μετά την υπόθεση Τριανταφυλλόπουλου, η εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Ράικου, θα παραγγείλει έρευνα και για τις περίεργες συναλλαγές του μεγαλοεκδότη Ιωάννη Φιλιππάκη με τον φυγόδικο επιχειρηματία Πέτρο Κυριακίδη. Εκτός, κι’ αν πιστέψω όσους διαδίδουν ότι: «η Ράικου δεν διαβάζει «Παραπολιτικά», γιατί την στεναχωρούν…».

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ήρθε ο καιρός και αυτής της μαϊμούς εκτός κι αν τα κάνει πλακάκια με την κυβέρνηση προς υποστήριξη με αντάλλαγμα την απαλλαγή του από κάθε κατηγορία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog