Αυτό που συμβαίνει στο Λουτράκι, χωρίς κανείς να αναλαμβάνει να πάρει θέση δημόσια είναι επιεικώς απαράδεκτο και κατακριτέο….
Δύο συνεργεία έκοψαν το ρεύμα σε κατοικίες και καταστήματα, παραμονές της Παναγίας.Συνεχίζουν να κόβουν το ρεύμα εν μέσω καύσωνα. Συμβαίνει σε όλη την Κορινθία.


Μετά τις δηλώσεις του Διευθυντή της ΔΕΗ Κορίνθου κ. Δεληγιάννη, και τις απειλές του, ότι δηλαδή θα κόβεται το ρεύμα από την κολώνα στους «κακοπληρωτές», μόνο οργή μπορούν να προκαλέσουν.Ο κρατικός μηχανισμός εναντίον των ασθενέστερων και οικονομικά αδυνάτων…..

Πολλοί συμπολίτες μας έχουν ζητήσει διακανονισμό από τη ΔΕΗ, αλλά δυστυχώς οι προϋποθέσεις που ζητά η υπηρεσία , για να ενταχθεί κάποιος στον διακανονισμό καθώς και η προκαταβολή, είναι απαγορευτικά για τους καταναλωτές που προσπαθούν αλλά δεν μπορούν…

Ενημερώνουμε τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα να επικοινωνούν με την Ομάδα Αλληλεγγύης για περαιτέρω βοήθεια.

Πλέον, η συζήτηση βαθαίνει και κρίσιμα ζητήματα όπως η ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια έρχονται στην επιφάνεια.

Γιατί όταν αναφερόμαστε στην κρίση κατοικίας, δεν μιλάμε μόνο για την εξασφάλιση ενός «κεραμιδιού» πάνω από το κεφάλι μας αλλά για την εξασφάλιση μιας αξιοπρεπούς και ασφαλούς κατοικίας. Και αυτό δεν είναι δυνατόν χωρίς την ύπαρξη ρεύματος, θέρμανσης, νερού, κλπ.

Καλούμε τους αρμόδιους κοινωνικούς φορείς (Δικηγορικό Σύλλογο κλπ), συνδικάτα (Εργατικά Κέντρα κλπ) και Δήμο να πάρουν θέση.e-mail επικοινωνίας : allileggiiloutrakiou@gmail.com