Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας !

- Advertisement -

Ζώδια…….

16/08/2016
Κριός

Η ωραία όψη Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, φέρνει αυτές τις μέρες ευχάριστες εκπλήξεις στη ζωή σας, ερωτικές ή άλλες, ενώ προσφέρει και αίσθημα ανανέωσης. Πρόοδος σε προσωπικούς στόχους και σε δημιουργικά project. Αυξημένη δημιουργικότητα και ζωτικότητα. Χαρά, ενθουσιασμός, παιχνίδι, διασκέδαση, ωραίες και συναρπαστικές καλοκαιρινές δραστηριότητες, για δυο ακόμα μέρες.

16/08/2016
Ταύρος

Το θετικό τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, σας απελευθερώνει αυτές τις μέρες από δεσμεύσεις και κολλήματα του παρελθόντος, ενώ ανανεώνεται και φωτίζεται η ψυχολογία σας. Κάνετε σημαντικές συνειδητοποιήσεις. Επίσης ευνοεί θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, τα οποία προχωρούν. Ίσως κλείνετε γρήγορα και με επιτυχία ορισμένα θέματα και κύκλους.

16/08/2016
Δίδυμοι

Μια ωραία όψη κορυφώνεται σήμερα, το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού, το οποίο αυτές τις μέρες φέρνει ευχάριστες βόλτες και ταξιδάκια που σας ανανεώνουν, ενώ φέρνει και συναντήσεις-εκπλήξεις ή γνωριμίες με ανθρώπους που σας ενθουσιάζουν. Ωραία επικοινωνία, εύνοια στη δικτύωση και τη συμμετοχή σε ομαδικές δραστηριότητες, σε μαθήματα/σεμινάρια και σε ό,τι εναλλακτικό.

16/08/2016
Καρκίνος

Αν και στο μέσον της περιόδου των διακοπών, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας αυτές τις μέρες ευνοούνται ιδιαίτερα, με το θετικό τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα να φέρνει απρόσμενες καλές εξελίξεις και έσοδα. Μπορεί να κάνετε ωραίες αγορές που σας ενθουσιάζουν. Απόλαυση της ζωής. Απρόσμενο επίσης κοινωνικό κι επαγγελματικό ανέβασμα.

16/08/2016
Λέων

Ο Ήλιος απ’ το ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα μια πολύ ωραία όψη με τον Ουρανό, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις και πρόοδο στη ζωή σας, ενώ είναι πιθανό να προχωρούν κάποια ανοίγματα ή ξεκινήματα ή άλλοι προσωπικοί στόχοι. Αίσθημα ανανέωσης, δημιουργικότητα, επινοητικότητα, χαρά, ενθουσιασμός, λάμψη, καινούργιες εμπειρίες και εμπνεύσεις.

16/08/2016
Παρθένος

Σήμερα κορυφώνεται μια θετική όψη, η οποία είναι ευεργετική κυρίως για την ψυχολογία σας αλλά και για τα οικονομικά σας. Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού λοιπόν που κορυφώνεται σήμερα, φέρνει αυτές τις μέρες κάποιες απρόσμενες καλές εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα, ενώ σας ξεμπλοκάρει και σας ανανεώνει ψυχικά. Φέρνει επίσης το αίσιο κλείσιμο θεμάτων και κύκλων.

16/08/2016
Ζυγός

Ανανεώνει τις ερωτικές και φιλικές σας σχέσεις αυτές τις μέρες το ωραίο τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, και περνάτε πολύ καλά με τις παρέες σας και με τον σύντροφό σας. Πιθανές κι ευχάριστες εκπλήξεις ερωτικές, αναπάντεχες γνωριμίες ή συναντήσεις κι εξελίξεις. Μια όψη που επίσης ευνοεί τη δικτύωση, τις συνεργασίες και τις συλλογικές δραστηριότητες.

16/08/2016
Σκορπιός

Είμαστε στο μέσον της περιόδου των διακοπών, όμως κάτι φαίνεται να ανοίγει επαγγελματικά αυτές τις μέρες με τη θετική όψη Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, η οποία φέρνει αναπάντεχες εξελίξεις και πρόοδο σε ανάλογα ζητήματα. Πρόοδος ακόμα σε θέματα υγείας και οργάνωσης της ζωής σας. Αυξάνει επίσης η λάμψη της δημόσιας εικόνας σας.

16/08/2016
Τοξότης

Πολύ καλή για το ζώδιό σας είναι η όψη Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, κι έτσι, αν και ο Αύγουστος είναι ιδιαίτερα πιεστικός συνολικά, εντούτοις αυτές τις μέρες έχετε κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις, ερωτικές ή άλλες, ενώ κάτι ανοίγει στη ζωή σας. Ενθουσιώδεις στιγμές στα ταξίδια και καινούργιες εμπειρίες. Αυξημένη δημιουργικότητα, ζωτικότητα, λάμψη, επινοητικότητα, αισιοδοξία.

16/08/2016
Αιγόκερως

Αίσθημα ανανέωσης και ψυχολογικό ξεμπλοκάρισμα προσφέρει αυτές τις μέρες η θετική όψη Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, ενώ νιώθετε πιο διαυγείς εσωτερικά και με περισσότερο έλεγχο στα συναισθήματα και στη ζωή σας. Επίσης η όψη αυτή φέρνει πρόοδο σε θέματα οικονομικά, πχ σε δάνεια, κληρονομικά κλπ, και σε θέματα ακινήτων, σπιτιού και οικογένειας.

16/08/2016
Υδροχόος

Μέρες με απρόσμενες ωραίες συναντήσεις και με βόλτες και ταξιδάκια επίσης απρογραμμάτιστα, όπως επίσης και με ωραίες εκπλήξεις στις σχέσεις είναι αυτές λόγω της θετικής όψης Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα. Μια επιρροή που φέρνει ενθουσιασμό, πρόοδο και ανανέωση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Πολλές και έξυπνες ιδέες, επαφές και συζητήσεις.

16/08/2016
Ιχθύες

Απρόσμενα έσοδα είναι πιθανά αυτές τις μέρες με τη θετική όψη Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, η οποία επίσης φέρνει πρόοδο και σε εργασιακά θέματα. Τονώνει ακόμα την υγεία σας, πιθανόν να κάνετε και κάποιες πολύ καλές κι επιτυχημένες προσαρμογές στην διατροφή σας ή να βρίσκετε μια νέα κι εναλλακτική θεραπεία.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog