Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες: Θέλουν μετάλλια ο Γιαννιώτης και η Στεφανίδη!!!

- Advertisement -

Ο 36άχρονος υπεραθλητής θα «πέσει» στα νερά της Κοπακαμπάνα για τον αγώνα 10 χλμ. κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα….. Ο σπουδαιότερος σύγχρονος Έλληνας αθλητής ολοκληρώνει την τεράστια καριέρα του με την 5η Ολυμπιακή συμμετοχή του, διεκδικώντας το μοναδικό μετάλλιο που λείπει από την πλούσια συλλογή του.

 Στα 36 του χρόνια, ο Σπύρος Γιαννιώτης θα «πέσει» στις 15:00 το απόγευμα της Τρίτης 16/8 ώρα Ελλάδας στα νερά της Κοπακαμπάνα για τον αγώνα 10 χλμ. κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα, ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο από τη 4η θέση που κατέλαβε πριν τέσσερα χρόνια στο Λονδίνο. Ο,τι κι αν συμβεί, βέβαια, ο Κερκυραίος θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση με το κεφάλι ψηλά, όπως προστάζουν οι δύο παγκόσμιοι και οι δύο ευρωπαϊκό τίτλοι του, τα 12 μετάλλια σε μεγάλες διοργανώσεις.

Ο Γιαννιώτης είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία από τους 25 κολυμβητές που θα αγωνιστούν. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει την ταχύτητα των υπολοίπων, ιδιαίτερα της νεότερης γενιάς του open water, αλλά η εμπειρία του μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη στη μάχη με τα κύματα της Κοπακαμπάνα. Γενικά ο Έλληνας πρωταθλητής συνήθως ευνοείται στους αγώνες που διεξάγονται στη θάλασσα, αλλά όλα αυτά είναι θεωρητικά.

Ελπίδες για ένα μετάλλιο έχει η Κατερίνα Στεφανίδη
Ελπίδες για ένα μετάλλιο έχουμε και με την Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία ρίχνεται στη μάχη των προκριματικών στο επί κοντώ, σήμερα, Τρίτη 16/8 15:45

Πρόσφατη επιτυχία της, η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου που έγινε στο ιστορικό Ολυμπιακό Στάδιο του Αμστερνταμ. Η Κατερίνα Στεφανίδη με άλμα στα 4 μέτρα και 81 εκατοστά κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο επί κοντώ. Η άλλη μας ελπίδα, η Νικόλ Κυριακοπούλου, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό της και να είναι παρούσα στους προκριματικούς του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog