Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

”Πράματα και θάματα”στον Σχοίνο.Καταγγελία τοπικού συμβούλου

- Advertisement -

Στις 07-08-2016 στο Ιδρυμα Ελληνισμού στο Σχοίνο έγιναν εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο
του Εξωραιστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου ” Τα Γεράνεια” στο οποίο ήταν παρών ο Κος Δήμαρχος
και ο Πρόεδρος Πισίων…..

     Κατά την ομιλία του είχε το θράσος – κατάμουτρα να μας χαρακτηρίσει ως τους χειρότερους πολίτες του Δήμου. Συγκεκριμένα είπε τα εξής:
Υπάρχουν και άλλοι Σύλλογοι στο Δήμο που έχουν προβλήματα αλλά σαν εσάς δεν έχω ξαναδεί, δεν υπάρχει συνεργασία μεταξύ σας, υπάρχουν αντιπαλότητες, δεν σέβεστε την καθαριότητα, έχετε μίσος, διχόνοια.  Γενικά μας χαρακτήρισε ότι έχουμε κοινωνική και ποιοτική υποβάθμιση ή αν θέλετε ασύδοτους, αφού δεν υπακούμε σε κανένα νομικό και ηθικό περιορισμό.

    Κύριε ΔΗΜΑΡΧΕ ΖEIΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ Η ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ;

Πέστε μου σας παρακαλώ σε ποιο άλλο μέρος του Δήμου δεν γίνονται τα ίδια; Εσείς είστε άγιοι και εμείς οι ακοινώνητοι και αντιφρονούντες του Δήμου;

Φωνάζουμε για τα ευκολονόητα και μαθετε να σέβεστε τους Δημότες σας. Είμαστε η πιο μακρινή περιοχή του Δήμου και πρέπει να μας δίνετε μεγαλύτερη προσοχή.

   ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΤΗΝΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ.

Εάν εσείς έχετε παρατηρήσει τους πιο πάνω χαρακτηρισμούς για τον τόπο μου, μάθετε οτι υπεύθυνος για όλα αυτά είστε εσείς και μόνο εσείς. Όταν έχετε τον δικό σας αιρετό ( Πρόεδρο) στα Πίσια σπέρνωντας διχόνοια στους Συλλόγους, (αντί να τους ενώσει για το καλό του τόπου),  και δεν του τραβάτε το αυτί τότε ποιος φταίει;

Γι’ αυτό κοιτάχτε τα χάλια σας που έχετε στην παραταξή σας και μετά να μιλάτε για εμάς.

   Όταν ο Αντιδήμαρχος κ. Γεωργίου μαζί με τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Σπύρου στέλνουν καλαθάκια στην παραλία (γιατί οι άλλοι είναι ανύπαρκτοι) και ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου κ. Πέρρας μαζί με τον Πρόεδρο κ. Γκίκα τα βγάζουν για προσωπικούς τους λόγους, τότε ποιός φταίει; Μόνο εσείς που τους χαιδεύετε τα αυτιά αφού έχετε γίνει αιχμάλωτος των ψήφων τους και παραβλέπετε τις συνέπειες που καταλήγουν σε εσάς.

    Ο κ. Πέρρας όταν ζητά τα συνεργεία από την Τεχνική Υπηρεσία,( που υπεύθυνος είναι ο Κος Γεωργίου), δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα γιατι ο Κος Γεωργίου τα δίνει απλόχερα.

       Άρα λοιπόν που αποβλέπει ο κ. Πέρρας με τον κ. Γκίκα όταν δεν σέβονται τους δικούς σας συνεργάτες;

       Κοιτάξτε τα της καμπούρας σας και μάθετε επιτέλους να ζητάτε ΣΥΓΝΩΜΗ. Επίσης αφήστε αυτούς που θέλουν να βοηθήσουν τον τόπο μας χωρίς τις δικές σας τρικλοποδιές.

   Γιατί δεν αφήσατε τον κ. Γκίκα να μιλήσει αφού ακούστηκαν τόσα πολλά για το ατομό του;
   Δεν σας κρύβω ότι με συγκινήσατε με το θέατρο που παίξατε στην απολογία σας στον κόσμο.
Η διχόνοια είναι ένα τέχνασμα πολιτικό που εσείς καλά το συντηρήτε αφού αυτό σας βολεύει και          αποπροσανατολίζει τον κόσμο από τις δικες σας ενέργειες.

       Τελος δεχτείτε μια συμβουλή: να μάθετε να ζητάτε ΣΥΓΝΩΜΗ , να σέβεστε τον κόσμο που σας έδωσε την χαρά να είστε σε αυτό το αξίωμα και να τιμωρείτε αυτούς που διχάζουν την κοινωνία μας οι οποίοι τυγχάνει να είναι αιρετοί σας..

                                                                                             ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
                                                                                       ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ   ΛΑΜΠΡΟΥ
                                                                                  ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΙΣΙΩΝ 

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 10:05 π.μ. ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΙ ΕΓΩ, ΑΛΛΑ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ 1822 ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΜΠΙΖΕΤΑΙ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

  2. Τι έγινε παιδιά το σχόλιο για τους ανένταχτους και τον αρχιτέκτονα Γκιώνη;;; Άντε πάλι αυτή η "μυστήρια" λογοκρισία σας!!!! Ποιός θίχτηκε πάλι; Ποιόν προστατεύετε εσείς; Πρόκειται για πολιτική εκτίμηση αφού ήταν ο μόνος που ωφελήθηκε γιατί λοιπόν το αφαιρέσατε;

  3. Εσύ 11:42π.μ με της κεφαλαίες……
    δεν μας λες και εμάς με ποιον είσαι-ποιον-προτείνεις-που θα στεγαστείς αυτήν την φορά…???
    Πέσε μας και εγώ μαζί σου …!
    Όχι όλα βρρρρρρ…… χωρίς ουσία…
    Αυτά έκανες πάντα από τότε όπου ήρθες από την
    Ίσθμια -Θεσσαλονίκη….

  4. ειναι αληθεια οτι οπου παει ο προεδρος της κοινοτητας πισσιων αποδοκιμαζεται στο σχοινο?Αν ναι γιατι δεν παραιτητε?Οι ιδιοι αυτοι που τον ψηφισαν τωρα τον αποδοκιμαζουν.Ειναι αληθεια οτι ο προεδρος του συλλογου του ζητησε για το καλο του σχινου να παραιτηθει?Τον αποκαλεσε κυριο τιποτα?Μην ξεχνατε κυριε γκιωνη οτι ο γκικας εκλεχθηκε με το ψηφοδελτιο σας.Γιατι δεν απαντησατε ουτε εσεις ουτε ο γκικας.Αλλα τι να πειτε .Ο κοσμος σας καταλαβε πια.

  5. Και λογω του οτι δεν μιλαω σαν ανωνυμη ,θα σας πω οτι σας εχω βαρεθει ολους…τοσα χρονια τα ιδια και τα ιδια….ειμαι απο αυτους που ερχονται απο το 1980 στο Σχινο τοτε που ολοι καλημεριζομασταν με χαμογελο και γινομασταν μια παρεα στο ταβερνακι της κυρα-Κατινας…Τωρα το μονο που εχετε καταφερει ειναι να τα κανετε ,επιεικως…´´ΜΠΑΧΑΛΟ ´´

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog