Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πολίτης καταγγέλλει: Σκάφη ανάμεσα σε λουόμενους στη Λίμνη Βουλιαγμένης

- Advertisement -

Παραλία λίμνης βουλιαγμενης: Όταν ο Έλληνας σου απαντά…..Εγώ είμαι 40 χρόνια εδώ” στην ερώτηση γιατί οδηγάς και δένεις μέσα στην παραλία όπου κολυμπάει τόσος κόσμος…

Το Λιμεναρχείο Κορίνθου κάνει ελέγχους η έχει χαλασμένο το σκάφος και θα πάει με το τζιπ.

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μην το παρεξηγούμε όλοι μας , είναι όπως λέμε 40 χρόνια γάιδαρος τώρα θα αλλάξω!!!!
    Ύστερα σου λένε ότι η αυτοδικία απαγορεύεται, αφού το λιμεναρχείο αδυνατεί να περιμένω μέχρι να χτυπήσει κάποιο δικό μου;;;;

  2. Περιοχές Natura 2000
    Οι κορυφές του όρους Κυλλήνη (ή Ζήρεια) και η χαράδρα της Φλαμπουρίτσας
    Ακροκόρινθος
    Το μεγαλύτερο τμήμα του όρους του Ολίγυρτου
    Τα Γεράνεια όρη
    Τμήμα του όρους του Χελμού
    Λίμνη Βουλιαγμένης
    Στις θαλάσσιες προστατευμένες περιοχές ΝΑΤURA απαγορεύονται τα μηχανοκίνητα σκάφη αυστηρά . Τώρα γιατί μετατράπηκε η Λίμνη σε χώρο θαλασσίων σπορ,είναι κάτι που τόσο το Λιμεναρχείο Κορίνθου, ο Δήμος Λουτρακίου και οι τοπικοί εξωραϊστικοί σύλλογοι θα πρέπει να απαντήσουν. Βέβαια τα ιδιωτικά οικονομικά συμφέροντα πολλές φορές υπερτερούν των νόμων και των περιβαλλοντικών ευαισθησιών.
    Γιάννης Μακρής

  3. ξεφτυλα φρου φρου και αρωματα λιγη μπογια δεν περισευει ρε να βαψετε το εκλησακι στην εισοδο της βουλιαγμενησ στη συρια είναι???????γκιωνη εσυ και τα σαινια σου αστραπεσ βγαζετε α α εκειδεν είναι περαχωρα???

  4. Ευελπιστώ να μην γίνει η αφορμή η συγκεκριμένη θλιβερή και εξωφρενική παραβατικότητα να κλάψουμε για τραυματισμένα άτομα. Άλλο πόσο για απώλειες. Ελένη

  5. Για να έχει βάλει ο οποιοσδηποτε επιχειρηματίας σκάφη μεσα στην λιμνη βουλιαγμένης,διπλα από τους λουόμενους,σημαίνει ότι υπάρχει εμπλοκη του Δημου ή ατομων από τον δήμο ή οποιασδήποτε υπηρεσίας είναι υπευθυνης για το θέμα.Αρα εδώ στην συγκεκριμένη περιπτωση,χρειάζεται να επεμβει εισαγγελέας,για να δουμε τι συμβαίνει με αυτό το θέμα.

  6. Για μια ακόμη φορά η ημιμάθεια κυριαρχεί. Ο ένας γράφει νατουρα,ο άλλος εισαγγελέα, ο άλλος το εκκλησάκι. Ρεζίλι των σκυλιών.
    Και στα καφενεία η μπουρδολογία καλά κρατεί.
    Εσύ Κύριε Μακρή, μας γράφεις ένα λινκ που να ορίζει την βουλιαγμένη στη νατουρα; Όχι τα Γεράνεια. Την βουλιαγμένη, Όπως την γράφεις.
    Μακάρι Ελένη, να μην συμβεί κάτι ανάλογο στην περιοχή μας.

    Γιάννης Κοντός.

  7. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΜΝΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ. 1-2 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ.ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΠΑΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΜΕ ΤΙΣ ΨΑΡΟΒΑΡΚΕΣ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΤΩΡΑ?

  8. 2:17 π.μ. αρα αυτο που μας λες ειναι πως σωστα υπαρχουν εκει. Να στο θεσω αλλιως τοτε: τα μπανια του κοσμακη γινονται 2-3 μηνες το χρονο. Μετα δεν παταει κανεις. Χρειαζεται λοιπον πριν καθε καλοκαιρι να καθαριζονται οι θαλασσες και οι ακτες για 2-3 μηνες που πατανε οι λουομενοι στις παραλιες? Ασκοπο δεν ειναι για σενα ρε απιθανε?

  9. Μπορεί να μας απαντησει καποιος που γνωριζει υπευθυνα: τελικά,επιτρέπεται ή όχι η χρηση σκαφων αναψυχής,μέσα στην λιμνη βουλιαγμένης ? Αν επιτρεπεται,και υπαρχουν σχετικές άδειες που δινονται,κακως εχει προκυψει το θεμα.Αν δεν επιτρέπεται,το θεμα είναι σοβαρο και πρεπει να ερευνηθει από τους καθ’υλην αρμοδιους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog