Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δυναμικό ξεκίνημα για το Global Volleyball Cup 2016 στο Λουτράκι!

- Advertisement -

Δυναμικά ξεκίνησε η διοργάνωση του 11ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Βόλεϊ Παλαιμάχων στο Λουτράκι……

Ήδη από τις πρώτες αναμετρήσεις τους, οι ομάδες προσέφεραν πλούσιο θέαμα και δυνατές συγκινήσεις, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι αθλήτριες του Παμβοχαϊκού είχαν τη δυνατότητα να συναγωνιστούν θρύλους του αθλήματος.

Το υψηλό επίπεδο του ανταγωνισμού έχει ήδη καταφέρει να δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες για τους τελικούς που θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό δημοτικό γήπεδο Λουτρακίου «Γ. Γαλανόπουλος» το Σαββατοκύριακο.

Μέχρι στιγμής στο terrain ξεχώρισε η ομάδα της Γερμανίας για τις γυναίκες, που κέρδισαν χθες τον Καναδά και την Ελλάδα, ενώ στους άντρες προβάδισμα έχουν οι Ρώσοι που κέρδισαν τη Ρωσία και τη Γερμανία.

Λίγες ώρες νωρίτερα, κατά την υποδοχή των αθλητών, το SPORTCAMP,
καλωσορίζοντας θερμά τους παίκτες των ομάδων που συμμετέχουν στο τουρνουά, τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους, ενώ ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Σπύρος Καραβούλης, μας ενημέρωσε ότι γίνεται προσπάθεια την επόμενη χρονιά να συμμετάσχουν ακόμα περισσότερες ομάδες.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Λουτρακίου κ. Γιώργος Γκιώνης ευχαρίστησε το SPORTCAMP για μια πρωτοβουλία που προσελκύει υψηλού επιπέδου τουρισμό στην περιοχή και με αυτόν τον τρόπο στηρίζεται η τοπική οικονομία.

Στο ίδιο κλίμα και οι δηλώσεις του αντιδημάρχου κ. Τάσου Σακελλαρίου που στάθηκε στο γεγονός ότι με τέτοιες διοργανώσεις οι συμμετέχοντες συνδυάζουν τις διακοπές τους με την αγωνιστική δραστηριότητα, εξ ου και το Λουτράκι επενδύει στον αθλητικό τουρισμό σε συνεργασία με την ιδιωτική πρωτοβουλία.

Ο εμπνευστής του τουρνουά κ. George Tokarsky ευχαρίστησε το SPORTCAMP για την αρτιότητα της διοργάνωσης σημειώνοντας ότι μόνο τρεις πόλεις στον κόσμο συμμετέχουν σε αυτό το τουρνουά, που δίνει τη δυνατότητα σε παλιούς ανταγωνιστές να επιστρέσψουν στο γήπεδο σαν φίλοι πλέον.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog