Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εικόνες ντροπής έξω από το Λουτράκι(pics)

- Advertisement -

Και ναι μία νέα χωματερή ξεφύτρωσε σε ένα σημείο στον δρόμο για τα Στραβά….

Mια χωματερή έκτασης ενός στρέμματος που φέρει φαρδιά πλατιά τις ”υπογραφές” του δημάρχου και του αντιδημάρχου καθαριότητας.Τα σκορπισμένα σκουπίδια καλύπτουν όλο τον λόφο και εκτείνονται σε αρκετές δεκάδες μέτρα.
”Απολαύστε εικόνες” από έναν δήμο που θέλει να λέγεται τουριστικός  ή όπως είπε πρώην αυτοδιοικητικός το φετινό καλοκαίρι είναι με διαφορά το βρωμερότερο μέχρι το επόμενο.

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. που να δειτε και τα σκουπιδια που αφηνουν οι κατασκηνωτες καθε σαβ/κο στις παραλιες μικρα στραβα πεθανη κτλ. οτι θες βρισκεις κωλοχαρτα ενεσεις πλαστικα μεταλικα μπουκαλια και αλλα πολλα. μεσα στο στο δασος με γενητριες τερμα μουσικη φουλ ναρκωτικα και δεν ασχολειται κανενας ! μπραβο στο σαιτ σας που ασχολειται παντως !

  2. Είπαμε ρε παιδιά περιμένετε να φύγουν οι επισκέπτες. Μετά περιμένετε να φτιαχτεί η χωματερή, μετά περιμένετε να πάρουν όλες τις ετήσιες άδειες οι εργαζόμενοι καθαριότητας (δεν φταίνε οι άνθρωποι),μετά περιμένετε να βρούμε ανταλλακτικά για τα φορτηγά που χάλασαν και τέλος περιμένετε να έρθει η θεία φώτιση !!!!!
    Προσωπικά θα πόνταρα στο….ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΕΡΡΑΣ.

  3. ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΡΑΣ.ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΡΩΜΟΚΟΠΑΕΙ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ.ΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΔΟΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΜΑΥΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog