Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μικρούλα με σύδρομο Down γίνεται μοντέλο για παιδιά!

- Advertisement -

Αυτό το μικρό παιδί με το σύνδρομο Down έχει γίνει μοντέλο για παιδάκια αφού τους κέρδισε όλους με το αφοπλιστικό χαμόγελό της….

Ένα αξιολάτρευτο παιδί που έχει σύνδρομο Down έχει οριστεί να γίνει το επόμενο top model παιδιού της Βρετανίας αφού φωτογραφήθηκε από ένα πρακτορείο μοντέλων τυχαία.

Η μητέρας της είναι περήφανη λέγοντας ότι η αναπηρία της κόρης της «δεν προσδιορίζει ποια είναι».

Η Connie-Rose γεννήθηκε δύο μήνες πιο πριν απ’ότι θα έπρεπε κανονικά, αλλά δεν είχε διαγνωστεί με σύνδρομο Down, έως ότου ήταν δύο εβδομάδων, – κάτι που δεν ενοχλεί την Julie ή τον σύντροφό της Peter Seabourne, 44 χρόνων.

Η Julie είπε: «Ήξερα ότι αν γεννούσα ένα παιδί με σύνδρομο Down θα ήταν πολύ μεγάλο ρίσκο, και θα μπορούσα να έχω κάνει το τεστ για να διαγνωστεί η ασθένεια στο παιδί ενώ ήμουν έγκυος, αλλά ήταν κάτι που δε με ένοιαζε καθόλου»

Χάρη στο ιδιαίτερο χαμόγελο της Connie-Rose πολλοί άνθρωποι παρότρυναν την μητέρα της να πάει σε κάποιο πρακτορείο και να το ψάξει μήπως μπορούσε να γίνει η μικρή μοντέλο. πήγε λοιπόν σε κάποιον με εμπειρία για να ζητήσει την γνώμη του.

Είπε: «Έστειλα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με μια εικόνα της Connie-Rose σε ένα πρακτορείο μοντέλων για να τους ρωτήσω αν ενδιαφέρονται ή αν απλά εγώ κοροϊδευα τον εαυτό μου».
«Πήραμε μια απάντηση αμέσως ότι σίγουρα τους ενδιαφέρει η συγκεκριμένη περίπτωση».
«Όταν μίλησα με τα πρακτορεία για την ασθένεια της κόρης μου, κανείς δεν νοιάστηκε και δεν είπε το παραμικρό. Νομίζω ότι περισσότερο ένοιαζε εμένα παρά εκείνους!»

Η Julie έστειλε φωτογραφίες της Connie-Rose σε τρία πρακτορεία που στη συνέχεια επικοινώνησαν μαζί της για να οργανωθούν και να προετοιμάσουν την μικρούλα να στηθεί μπροστά στις κάμερες.

Ωστόσο, αν το κοριτσάκι μετανιώσει ή δεν θέλει να συνεχίσει όλο αυτό, η Julie θα δεν θα φέρει αντίρρηση

Είπε: “Από τη στιγμή που είναι θα πάρα πολύ γι “αυτήν όλο αυτό ή δεν της αρέσει, θα σταματήσουμε. Το πρώτο σημάδι να πάρουμε ότι δεν το απολαμβάνει, και θα σταματήσουμε. Το τι θέλει η ίδια να κάνει είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε όλα αυτά.»

Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που χαίρονται με την επιτυχία μας και δεν βλέπουν το σύνδρομο αυτό σαν ασθένεια.

Είπε: «Είχαμε τόσο μεγάλη υποστήριξη από τόσους πολλούς ανθρώπους και πολλές θετικές εμπειρίες.»

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog