Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Επαναλειτουργεί η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου

- Advertisement -
Επαναλειτουργεί από σήμερα 22-08-2016, μετά από ένα έτος αναστολής λειτουργίας της, η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου, με ανάπτυξη 4 (τεσσάρων) κλινών καταρχήν και με προοπτική περαιτέρω αύξησης της δυναμικότητας των κλινών της σε μικρό χρονικό διάστημα…
Η επαναλειτουργία της Μ.Ε.Θ υπήρξε από πλευράς της νέας Διοίκησης κυρίαρχος στόχος , για την καθιέρωση του ρόλου της Νοσηλευτικής Μονάδας Κορίνθου στο επίπεδο προσφοράς των Υπηρεσιών Υγείας.
Αποτελεί την απαρχή μιας νέας συλλογικής και συντονισμένης προσπάθειας στο σχεδιασμό για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου Κορίνθου και την ενίσχυση του δημοσίου συστήματος Υγείας.
Από τη Γραμματεία Διοίκησης
του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τρομερά ψέμματα !!! Στο νοσοκομείο της Κορίνθου αν και υπάρχει αξονικός τομογράφος ΣΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΣΘΜΟ για αξονική γιατί δεν έχουν προσωπικό και ανταλλακτικά. Επίσης όλο τον Αύγουστο ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΒΑΣΙΚΕΣ εξετάσεις ( κωλονοσκόπηση ) γιατί ο γιατρός (ένας μόνο;;;) λείπει σε άδεια. Θα λειτουργήσει η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας!!! Αν οισυνθήκες λειτουργίας είναι όπως το υπόλοιπο νοσοκομείο τότε καλύτερα να υπογράφουμε την διαθήκη μας πρίν μας χρειαστεί η ΜΕΘ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog