Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οδηγίες ανάγνωσης για τις ηλεκτρονικές πινακίδες της βυθιζόμενης γέφυρας της Ποσειδωνίας !

- Advertisement -

Φίλοι μου αναγνώστες και αναγνώστριες , επειδή είμαι σίγουρος ότι ταλαιπωρείστε και εσείς όπως και εγώ επί καθημερινής βάσης , θα μοιραστώ μαζί σας την προσωπική μου εμπειρία γιατί προκοπή δε βλέπω , μπας και σας διευκολύνω ούτως ώστε να μην έχετε δίλημμα στο αν θα πάτε από πάνω ή από κάτω…..

Όταν η πινακίδα λέει – Κλειστή για 17 λεπτά … Μέχρι να φτάσετε έχει ανοίξει .

Όταν η πινακίδα λέει – Κλειστή για 35 λεπτά … Λέει αλήθεια είναι κλειστή .

Όταν η πινακίδα λέει – Ανοιχτή … Παίζει και όταν φτάσετε να βλέπετε τη μπάρα να κατεβαίνει .

Όταν η πινακίδα λέει – Κλειστή ( σκέτο ) … Μη διστάσετε , η γέφυρα είναι ανοιχτή .

Σατιρικό

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. και οταν προσπαθεις να πας απο Κορινθο Λουτρακι δεν λεει τιποτα απο ολα αυτα γιατι η πινακίδα ειναι χαλασμένη εδω και μηνες

  2. Η Διαχείριση και η συντήρηση για την καλή λειτουργία των πινακίδων της Διώρυγας είναι αποκλειστική ευθύνη του Δήμου μας .

  3. Και οι δυο πινακιδες εχουν προβληματα λειτουργιας κατα καιρους..το θεμα ειναι οτι τοποθετηθηκαν για διευκολυνση και οχι για ταλαιπωρια…εαν ειναι υπευθυνος ο Δημος μας λοιπον ας τις επισκευασει αλλιως ας τις καταργησει να μην πληρωνουμε σαν δημοτες το ρευμα για την λειτουργια τους..

  4. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΕΠΙ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΚΟΤΣΩΝΗ.ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΜΥΑΛΟ ΕΝΟΣ ΚΟΙΝΟΥ ΘΝΗΤΟΥ ΛΕΕΙ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΡΑΓΓΑ Η ΕΝΑΕΡΙΑ ΔΙΧΩΣ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ ΚΙΑΥΤΗ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

  5. Στο καλαμάκι με διασταύρωση Επιδαύρου δ3ν μπορούν να βάλουν μια πινακίδα πας εκεί καιβμια ζωη κλειστό η πέφτει η μπάρα και κανεις 5 χιλιόμετρα επιπλέον. … Σοβαρο πρόβλημα της περιοχής ισθμια καλαμάκι και αντίστροφα! !!!

  6. το μονο που δουλευει στο δημο ειναι τα φεστιβαλια για τα αλλα στα μυδια μας εκει εχει ενδιαφερον οι υπολοιποι να πατε να …..

  7. Η πινακίδα που υπάρχει στον κεντρικο δρομο που πας για το νοσοκομείο της Κορινθου δουλεύει…πέρασα την προηγουμενη εβδομάδα…δεν ξερω αν υπηρχε αλλη πινακίδα στον παραλιακό δρόμο

  8. Την πινακίδα που είναι στην Κόρινθο 9 στις 10 φορές για να την διαβάσεις πρέπει να ξέρεις σήματα μορς, γιατί αναβοσβηνουν κάτι τελίτσες. Στην NASA ετοιμάζονται για την πρώτη επανδρωμένη αποστολή στον Άρη και στην Κόρινθο δε μπορούμε να φτιάξουμε μια ταμπέλα για την γέφυρα του ισθμού…..
    Θ.Τραμπάζαλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog