Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Αχρηστία εναντίον Αριστείας, του Γιώργου Τέσση

- Advertisement -

Οι πρόσφατες επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς αγώνες, προκάλεσαν την αγανάκτηση της αριστεράς και των ανθρώπων της…

Η απέχθεια της αριστεράς προς την αριστεία είναι δεδομένη και έχει εκβραστεί (και όχι εκφραστεί) με τον πιο σαφή τρόπο, από τον υπουργό πολιτισμού και αθλητισμού, ο οποίος χαρακτήρισε ρετσινιά την αριστεία, από την οποία πρέπει να προστατεύουμε τα παιδιά μας!

Πρώτος που πλήγωσε την θεωρία  της αριστεράς ήταν η χρυσή ολυμπιονίκης στην σκοποβολή, Αννα Κορακάκη. Η Άννα εκτός από άριστη σκοπεύτρια, είχε και άλλα κουσούρια: Είναι κόρη αξιωματικού της αστυνομίας. Τέσσερα παραπτώματα σε μία φράση: άριστη, σκοπεύτρια, αξιωματικός, αστυνομία. Και οι τέσσερις αυτές λέξεις προκαλούν αναφυλαξία στην αριστερά του Τσίπρα, του Φίλη και του Καρανίκα. Η κόρη του «μπάτσου» αντί να καίει ελληνικές σημαίες σε διαδηλώσεις, δάκρυσε ακούγοντας τον Εθνικό Υμνο!

Το δεύτερο χτύπημα ήρθε από την χρυσή ολυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδη. Η απέχθεια της αριστεράς, εκφράστηκε αυτή τη φορά μέσα από την ΑΥΓΗ, την επίσημη εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ. Οι Τσίπρες, οι Φίλιδες και οι Καρανίκες της ΑΥΓΗΣ έκαναν σύσταση στην Κατερίνα «να διαβάζει». Οι άνθρωποι που στο πανεπιστήμιο πήγαιναν μόνο για καταλήψεις και καταστροφές, έδωσαν συμβουλή να διαβάζει, σε μια φοιτήτρια με υποτροφία του Στάνφορντ και υποψήφια διδάκτορα ψυχολογίας!!! Η απάντηση βέβαια της Κατερίνας ήταν αποστομωτική. “Ποια είναι η ΑΥΓΗ”, αναρωτήθηκε…

Το χειρότερο εαυτό της όμως, η αριστερά τον έδειξε στην περίπτωση του Πυρρού Δήμα. Ένα κόμμα που το 50% των στελεχών του και το 80% των ψηφοφόρων του προέρχονται από ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον Πύρρο ότι είχε πουλήσει τον εαυτό του στο ΠΑΣΟΚ! Έχει το θράσος να μιλά για τον Πύρρο το κόμμα που έχει στις τάξεις του όλα τα ορφανά του Άκη Τσοχατζόπουλου, έχει υπουργό του την πρωταθλήτρια στην ψήφιση των μνημονίων με τρία στα τρία, Θεοδώρα Τζάκρη και τον δακρυσμένο Σπίρτζη. Όταν μάλιστα θίχτηκε από τα δημοσιεύματα ο άλλος πρώην πασόκος και νυν συριζαίος, ο υπουργός υγείας Παναγιώτης Κουρουπλής, τότε η ΑΥΓΗ ξέχασε ότι του είχε δώσει συγχωροχάρτι για το πασοκικό του παρελθόν και τον αποκάλεσε υποκριτή.

Για την αριστερά του Τσίπρα και του Παππά, η αριστεία είναι ρετσινιά. Ο Άριστος δεν μπορεί να είναι πελάτης της αριστεράς. Δεν αγοράζει τα παραμύθια της, που σκίζει μνημόνια, καταργεί τον ΕΝΦΙΑ και  δίνει την δώρα Χριστουγέννων. Δεν ανέχεται να έχει πρωθυπουργό τον Τσίπρα, υπουργούς τον Φίλη, την κα Τασία τον Καμμένο , τον Κατρούγκαλο και τον Φλαμπουράρη. Δεν ανέχεται να πληρώνει 24% ΦΠΑ για να παίρνει μισθό συμβούλου ο Καρανίκας.

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ουτε στο προεδρικο μεγαρο δεν καλεσαν την κορη του μπατσου. εδω τους αφηναν ακατουρητους εξω απο τη βουλή. οι ανθρωποι μισουν την αστυνομια, τη σημαια και τη πατριδα. το μονο που τους νοιαζει ειναι οι μπαχαλακιδες και οι τρομοκρατες.

  2. Ο αλλος ο κρατικοδίαιτος της ΕΡΤ είπε Γκαου την ολυμπιονίκη επειδή δεν ήξερε την αυγή. Εμείς φταίειμε που τους πληρώνουμε. Όχι απλά μαύρο στην ΕΡΤ, πίσσα μαύρο

  3. Θα μας σωσει ο Κουλης και η Νεα Δημοκρατια κυριε Τεσση;Καλη η κριτικη και οι διαπιστωσεις αλλα η χωρα δεν χρειαζεται σωτηρες κουληδες τσιπρες κλπ ραμολιμεντα αλλα σοβαρους εντιμους ανθρωπους με λυσεις αμεσες στα χερια τους και οχι μπλα μπλα και θα θα χορτασαμε πια απο αυτα.

  4. Για αυτο η ελλας δεν προκειται να παει ποτε μπροστα,Νιωθω ντροπη για τους κυβερνουντες που ξεχασαν την κορακακη και κανουν πολεμο στην Στεφανιδη γιατι λεει αυτο που πιστευει, Αισχος που αμαυρωνουνε τον ανθρωπο που εχει κανει υπερηφανη την ελλαδα σε 4 ολυμπιακους. ΕΙΣΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕςΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ,

  5. 5:38 μ.μ. πω, πω, έχεις φάει πλύση εγκεφάλου εσύ που πάει σύννεφο κάργα. Για πες μας τότε ρε συντρόφισσε για την εγκατάλειψη του κόμματος, μετά συγγνώμης προς τον λαό, από τη σημαία της Αριστεράς, τον Γλέζο? Λες να έφυγε γιατί έχει άλλες πολιτικές φιλοδοξίες στην ηλικία του? Την κριτική και απάρνηση του σύριζα απο τον Μική? Την αποστασία μερίδας δημοσιγράφων της Αυγής που δήλωσαν ότι η αριστερή ιδεολογία δεν είναι αυτή που εφαρμόζει ο σύριζα? Τα πρόσφατα μένεα εναντίον του σύριζα από τον γνωστό αριστερό Ντίνο Καρύδη? Μήπως εννοείς να πλύνουμε το στόμα μας με το βοθρόνερο που κάνεις μπάνιο μία το εξάμηνο? Πλύσου με λίγο καυαρό νερό, διότι ίσως έτσι συνέλθεις!!!

  6. Σωπα 12:36 μ.μ. φασισταριό του μιχαλολιάκού στον συριζα υπάρχουν δημοκρατικές διαδικασίες.
    Κανεις δεν αποφασίζει με τα όπλα και τα μαχαίρια!

  7. 8:55 μ.μ. Α, κατάλαβα. Με δημοκρατικές διαδικασίες δηλαδή εσείς κάψατε ζωντανούς 4 ανθρώπους στην Μαρφίν. Συντρόφισσε τρομοκρατολάγνε, εσείς κι αν έπρεπε να λογοδοτήσετε στην δικαιοσύνη για εγκληματική δράση. Και κάτι ακόμη: ακολουθείς κι εσύ την πάγια τακτική του κόμματός σου: όποιος διαφωνεί, είναι φασίστας, δοσίλογος, προδότης ρατσιστής κλπ. Σας βαρεθήκαμε πια γιατί σας καταλάβαμε. Πέστε και τίποτα νέο ρε προοδευτικέ…από την ανάποδη… Και ο Μουσολίνι, από το ΚΚ ανελήχθη. Το ξέχασες ή σας το κρύβουν στα επιμορφωτικά σεμινάρια της Τ.Ο. σύριζα Κορινθίας και Λουτρακίου???

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog