Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Video από τη φωτιά στο Βιολογικό των Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

H φωτιά ξεκίνησε από την Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου στο Σουσάκι Αγίων Θεοδώρων και λόγω των ισχυρών ανέμων η φωτιά πέρασε μέσα από τα χωράφια  στον Βιολογικό των Αγίων Θεοδώρων, όπου τα σκουπίδια έχουν μαζευτεί βουνό…

Δείτε τι δήλωσαν στην κάμερα του korinthostv, ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Ράττης και ο πρώην αντιδήμαρχος Καθαριότητας Θανάσης Μουζάκης

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ράττη αστα τα ψέμματα με τίς δηθενιές περι χωματερής.Η χωματερή εχει κλείσει για κλαριά και τέτοια,τα πήγατε εκεί για να τα κάψετε τόν χειμώνα,αντί να βρείτε οριστική λύση.Που νομίζεις πως απευθύνεσαι σε μόγγολους.

  2. Ράττη αστα τα ψέμματα με τίς δηθενιές περι χωματερής.Η χωματερή εχει κλείσει για κλαριά και τέτοια,τα πήγατε εκεί για να τα κάψετε τόν χειμώνα,αντί να βρείτε οριστική λύση.Που νομίζεις πως απευθύνεσαι σε μόγγολους.

  3. Ραττης ψεύδεται ασυστόλως όταν λέει εναποθετουμε τα κλαριά και μετά τα πάμε στη χωματερή.Χωματερή έχουν κάνει το βιολογικό γιατί η χωματερή έχει κλείσει εδώ και καιρό για κλαριά και αντικείμενα και Αφού φράκαρε και ο βιολογικός τον μπουρλοτιασανε για να τον ξαναγεμισουν με κλαριά και αντικείμενα.

  4. Μια χαρα τα λεει ο ραττης…για οσους τον ψηφισατε! αρα τα μουτρα σας να φασκελωσετε, οχι τον ραττη. και ευχομαι να σας γινει μαθημα στις επομενες εκλογες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog