Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Τι θα γίνει με αυτόν τον τύπο;

- Advertisement -

Αγανακτισμένος οδηγός, μας έστειλε το παρακάτω κείμενο που μάλιστα συνοδεύεται και από video…

Εδώ και κάποιες ημέρες, στο ίδιο σημείο, παρκάρει ένας τύπος το αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα να εμποδίζει το ΚΤΕΛ να στρίψει και να δημιουργείται ουρά πολλών μέτρων. Τελικά, ο οδηγός του λεωφορείου, αναγκάστηκε να κάνει όπισθεν και να γυρίσει πίσω, προκειμένου να περάσουν τα αυτοκίνητα που περίμεναν και στις δύο πλευρές. Επειδή ο τύπος το κάνει σχεδόν κάθε μέρα απ’ ότι έμαθα και επειδή κανείς δεν κάνει τίποτα (Ούτε η Αστυνομία, ούτε η Δημοτική Αστυνομία) σας το στέλνω να το βάλετε μπας και ευαισθητοποιηθεί κανείς. Αν το κάνει και αύριο, ορκίζομαι ότι θα πάρω τρεις φίλους μου τηλέφωνο και θα το μετακινήσουμε εμείς από εκείνο το σημείο. Άντε γιατί ο τύπος μου φαίνεται το κάνει επίτηδες και παίζει με τα νεύρα μας…


- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιαυτό λέμε πως το κτελ πρέπει να μεταφερθεί σε ευρύτερο χώρο. Γιατί υπάρχουν, και πάντα θα υπάρχουν, ασυνείδητοι να παρκάρουν όπου τους κάνει κέφι.

  2. Τι μας λες 12:46. Επειδή κάποιος είναι ασυνείδητος οδηγός, είναι Και ο βασικός λόγος για να πάει το ΚΤΕΛ αλλού; Αιντε βοσκα τα πρόβατα σου αλλού.
    Οι λόγοι μετακινήσεις του ΚΤΕΛ είναι άλλοι μανάρι.
    Σε αυτόν τον ασυνείδητο,πρέπει να του αφαιρεθεί το δίπλωμα από τις αρχές και οι πινακίδες. Εάν κάνει σωστά την εποπτεία του κεντρικού δρόμου η αστυνομία δεν θα υπήρχαν.
    Στο Λουτράκι είναι η χαρά του ασυνείδητου. Η χαρά του παρτακια. Η χαρά του Σας γράφω όλους και όλες στα……!
    Και κανείς δεν συγκινείται. Ουδείς.
    Και δεν αναφέρομαι σε απλές παρανομίες που μπορείς να κλείνεις τα μάτια για να διευκολύνει και καλά την επισκεψιμότητα της πόλης από τους επισκέπτες.
    Μιλάμε για εξόφθαλμα. Μιλάμε για ανήκουστα πράγματα. Πράγματα ντροπής και αίσχους.
    Για εμένα είναι η τελευταία χρονιά που δίνω άφεση στην Δημοτική Αρχή.
    Εάν δεν υποδείξει σε όλο τον κεντρικό δρόμο τους κανόνες που πρέπει να τηρηθούν από όλους και να ωφελήσει την ίδια την πόλη, συγγνώμη που θα το πω, αλλά η ανοχή η δική μου και η πίστωση χρόνου τελειώνει.
    Μακάρι να πάρουν την τύχη της πόλης επιτέλους στα χέρια τους ή έχει και άλλες πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.
    Αλλιώς θα την πάρω εγώ και θα σας κάνω αγνωριστους.

    Ο Εγκέλαδος.

  3. Τελείωσε, αυτά θα πάψουν όταν ξεκουμπιστεί από το κέντρο της πόλης το κτελ! Αντε να τελειώνουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα με δαύτο!

  4. το πρόβλημα είναι στην απέναντι μεριά μπροστά από το ζαχαροπλαστείο οπού υπάρχει κενό για να στρίβει το λεωφορείο και παρκάρουν εκεί αυτοκίνητα ,έχουν σπάσει και τα κολονάκια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog