Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Νέο Τροχαίο στον Άγιο Βασίλειο

- Advertisement -

Νέο σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο  στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου – Άργους στο κέντρο του Άγιου Βασιλείου Κορινθίας.

Σύγκρουση δυο ΙΧ, αυτοκινήτου και αγροτικού με φορτηγό, ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές
και τον ελαφρύ τραυματισμό μιας γυναίκας που επέβαινε στο ΙΧ και για καθαρά προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Δρόμος εφιάλτης για δεκάδες περαστικούς και κατοίκους έχει καταντήσει η κεντρική αρτηριακή οδός που περνά μέσα από το χωριό Άγιος Βασίλειος Κορινθίας (παλαιά εθνική οδός Άργος-Κορίνθου).

Αμέτρητες νταλίκες και φορτηγά για να αποφύγουν το χρηματικό αντίτιμο των διοδίων Σπαθοβουνίου περνούν καθημερινά τον συγκεκριμένο δρόμο με ιλιγγιώδες ταχύτητες και παραβιάζοντας συνέχεια και προκλητικά τα όρια ταχύτητας και μόνο από θαύμα δεν έχουμε θρηνήσει ακόμη θύματα.

Το τραγικό της υπόθεσης όπως καταγγέλλει ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αγίου Βασιλείου κ. Παρασκευάς Παναγιώτης είναι ότι δεν υπάρχουν ούτε οι κλασσικές άσπρες διαγραμμίσεις πάνω στο δρόμο που υπενθυμίζουν στους οδηγούς την διάβαση πεζών, ούτε καν ένας προειδοποιητικός πορτοκαλί σηματοδότης ώστε οι πιο ατίθασοι οδηγοί να σεβαστούν ότι περνούν μέσα σε κατοικημένη περιοχή. Και παρά τις παρεμβάσεις του και τα έγγραφα που έχει στείλει στους αρμόδιους φορείς ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog