Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τρίπολη: Λαοθάλασσα για τον… Αρτέμη Σώρρα – Υπόσχεται να πληρώσει την… εφορία όλων των Ελλήνων! [vid]

- Advertisement -

Τον… ουρανό με τ’ άστρα ή αλλιώς την εξόφληση των οφειλών τους στην εφορία, έταξε ο Αρτέμης Σώρρας στους οπαδούς του που κατέκλυσαν το Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης για να παρακολουθήσουν την ομιλία του…

Πλήθος κόσμου έδωσε το “παρών” στην εκδήλωση των “Ελλήνων Συνέλευσις”, στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, όπου μίλησε ο ο Αρτέμης Σώρρας.

«Το χρέος δεν είναι υπαρκτό, αλλά εμείς θα πληρώσουμε ό,τι χρωστάμε. Όλοι οι Έλληνες πολίτες πρέπει να μπουν στην «Ελλήνων Συνέλευσις». Στην Τρίπολη ήδη έχουμε γραφείο και προγραμματίζουμε να λειτουργήσουμε άλλα τρία. Ας ξεχάσουμε τις διαφορές μας κι ας ενωθούμε» είπε ο Αρτέμης Σώρρας στην κάμερα του «Καλημέρα Αρκαδία».

Ο Αρτέμης Σώρρας κάλεσε όλους τους Έλληνες να καταθέσουν την εντολή εξουσιοδότησης προς την εφορία, ζητώντας να… πληρωθούν τα χρέη τους μέσα από το λογαριασμό που (υποστηρίζει ότι) υπάρχουν τα 600 δισ. ευρώ.

Δείτε το βίντεο:

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Zoυν ανάμεσά μας…

    http://www.ribandsea.com/waves/2337-xrostao-sto-dimosio-vreite-ta-me-ton-sorra

    "Ζακυνθινός πολίτης με οφειλές προς το δημόσιο ύψους 200.000 ευρώ, ακολούθησε την διαδικασία των Ε.ΣΥ. με τις εντολές εξουσιοδότησης, αλλά Εφετείο στη Πάτρα τον κατεδίκασε με ποινή τεσσάρων μηνών φυλάκισης με αναστολή.

    Την ίδια τύχη θα έχουν και όλοι αυτοί οι αφελείς οι οποίοι, έχοντας πιστέψει τις αηδίες του μαϊμού "πάμπλουτου" Αρτέμη Σώρρα, θα επικαλεστούν τα ίδια πράγματα στις δικαστικές αίθουσες όπου θα οδηγηθούν για τα χρέη τους προς το Δημόσιο. Το γελοίον του πράγματος είναι ότι αντί να οδηγηθεί ο Ψώρρας στη "στενή", και μάλιστα χωρίς αναστολή, αφού είναι υπότροπος, οδηγούνται οι αφελείς, ευκολόπιστοι και ανεγκέφαλοι οπαδοί του, οι οποίοι πιστεύουν ότι ο Πατρινός απατεώνας θα σώσει την Ελλάδα και τους ίδιους διαγράφοντας όλα τα χρέη τους…"

  2. Μα την ίδια τύχη έχουν και όσοι πίστεψαν τις κουταμάρες που έταξε ο θίασος του καραγκιόζη που κυβερνάει. Οι Έλληνες είναι επαίτες, αλλά με το ένα χέρι απλωμένο και το άλλο σηκωμένο σε γροθιά. Περαστικά μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog