Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λίμνη Ηραίου: Μάζεψε 199 κιλά σκουπίδια ο Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου (Εικόνες)

- Advertisement -

Απολογισμός κατάδυσης 199 κιλά ανθρώπινης ρύπανσης ….

Μπουκάλια πλαστικά και γυάλινα , διάφορα πλαστικά , πετονιές , σχοινιά κομμάτια μέταλλο 1 πλαστική καρέκλα , 1 μεταλλική καρέκλα και άλλα διαφορα … !!! Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες για τις προσπάθειές τους !!!!

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλο ευχαριστούμε σας λέμε..!
    Αλλά τα πολλά κύριε ελέησον δεν τα θέλει ούτε ο θεός..!
    Αλλά κάτι δεν πάει και τόσα καλά με σας…
    Για αυτούς όπου γνωρίζουν…!
    Απλά θα σας ρωτήσω δυο πράγματα.
    1 Έχετε πάρει άδεια για να κάνετε καταδύσεις με αυτόνομη συσκευή στην Βουλιαγμένη, όπου ξέρω είναι αυστηρώς απαγορευμένη περιοχή από την αρχαιολογική υπηρεσία..
    2 Έχετε πάει ποτέ εσείς, και οι άλλοι να παραδώσετε κάτι στην αρχαιολογική υπηρεσία ή όπου αλλού π.χ ένα βάζω-στάμνα κ.α
    Απαντήστε μου, διότι δεν βλέπω και κανένα Λουτρακιώτη στην παρέα σας ….!!
    Τόσο πολύ αγαπήσατε εσείς τον τόπο, και ιδικά ένας χοντρούλης μελαψός στην παρέα σας, όπου ξέρω δεν χαρίζει ούτε στην μάνα του…
    Υ.Γ σιγά –σιγά θα πάτε και στο Ηραίον να μαζέψετε μπουκαλάκια…??
    ένας Λουτρακιώτης

  2. Αφού δεν γράφετε σχόλια εδώ ,τα οποία έχουν μεγάλη σημασία, αλλά εσείς δεν καταλαβαίνετε….
    Γράφτε μας λοιπόν για ποια φαρμακεία εφημερεύουν….??

  3. Επειδή είσαστε λίγο άσχετοι και νέοι σε αυτές της δραστηριότητες.. Θέλω να σας πω τα λάστιχα αυτοκινήτων όπου ζυγίζετε δεν ειναι τοξικά…
    Καουτσούκ είναι με λινό, σε πολλά νησιά, και παραλιακά μέρη στην Ελλάδα τα βάζουν όχι ένα.. αλλά δεκάδες…!!
    Μετά από λίγα χρόνια γίνονται ένα με το περιβάλλον του βυθού..!!
    Και τα ψάρια βρίσκουν καταφύγιο εκεί…..!
    Αυτά όπου μολύνουν και ειδικά την βουλιαγμένη είναι τα λιπάσματα όπου ρίχνουν στης ελιές, όπου δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα –ελέγξετε ..
    Οπότε κάνετε το χόμπι σας ….. μπράβο
    Δεν θα σας κάνουμε και ήρωες τώρα….!!
    Διότι ψάχνοντας τον βυθό της θάλασσας βασικά κάνετε γεωλογικές έρευνες χωρίς άδεια…..
    Και τι βρίσκετε εκεί δεν το ξέρει κάνεις….Έτσι…??

  4. Χίλια μπράβο σας ρε παιδιά! Όσο για τον γνωστό και μη εξαιρετέο 9:40 μ.μ. και 1:51 π.μ. Αν ξέρανε τα χταπόδια πόσο άδειο είναι το κεφάλι του, θα άφηναν τα πυθάρια να πάνε να κάνουν θαλάμι σε δαύτο! Μα και εκεί που πρέπει να συγχαρεί, ο Αρχοντίδης λέει "άρον άρον σταύρωσον αυτούς"! Εσύ όταν, όπως λες, έκανες καταδύσεις με αυτοσχέδια συσκευή από το λιμάνι έως τον διάολο, είχες άδεια????? Π. Λέκκας

  5. Οι άνθρωποι είναι οι αλτρουϊστές που έλειπαν από τον τόπο μας, και είμαστε ευτυχείς που τους έχουμε! Δεν φτάνει που σε ξεβρωμίζουν για να κάνεις μπάνιο σε πεντακάθαρα νερά το καλοκαίρι, αλλά τους ζητάς να σου δείξουν την άδεια τους; Και τί είσαι, της ασφαλείας ή μήπως ωκεανολόγος και περιβαλλοντολόγος και ξέρεις τι πρέπει να αφήνεται στον βυθό για το οικοσύστημα και τι όχι; Μάλλον Δεν έχεις σχέσεις με την θάλασσα εσύ, εμφανώς και με την καθαριότητα εν γένει, και γιαυτό δεν σε απασχολεί. ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ!!!

  6. Τελικα μερικοι ανθρωποι εχουν κακια και μονο κακια μεσα τους προς τον συνανθρωπο. Τιποτα δεν τους ικανοποιει, για τιποτα δεν λενε ενα ευχαριστω. Ιδου ο 9:40 μ.μ. ως περιτρανο παραδειγμα και προσωποποιηση της απανθρωπιας. Εμφανεστατα θα πρεπει να ειναι καποιος απολυτως μονος στη ζωη. Αν αυτος δεν εχει ανθρωποδιωκτη, τοτε ποιος να εχει?

  7. άκου λέει; Και βάζω παρέδωσαν στην αρχαιολογική υπηρεσία και καμινέτω και ψαροντούφεκω και δισκοπότηρω, μέχρι και έναν δίσκω 45 στροφών του Μανώλη Μιτσιά με το σουξέ: ας'τον τρελλό στην τρέλλα του…

  8. Stous 11:18 π.μ
    Αν ήταν έτσι βρέ χαλβάδες…
    Όλοι οι δημοσιογράφοι όπου κρίνουν –λογοκρίνουν – και φέρνουν στοιχεία, και άλλες κακίες…
    όπως εσείς λέτε..

    Θα ανήκαν σε αυτήν την κατηγορία όπου αναφέρετε σε αυτό το σχόλιο σας ΑΣΧΕΤΟΙ….!!
    Και δεν θα υπήρχε δημοσιογραφία…
    Μόνο λιβανιστήρια θα υπήρχαν…!

    ΥΓ πρέπει να λέω μπράβο-μπράβο, και να χαδεύω αυτιά για να είμαι ο ΚΑΛΟΣ…σαν εσας..??

  9. ΜΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟΣ… ΟΡΙΣΤΕ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΤΣΟΚΑΡΑ!!! ΑΥΤΙΑ ΧΑΪΔΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΠΛΑΤΣΑ-ΠΛΟΥΤΣΑ ΣΕ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΑ ΝΕΡΑ?????

  10. ναι, κάνουν γεολογικές έρευνες αναζητώντας τον χαμένο θησαυρό του Αλί Πασά. Δεν κάνεις κι εσύ καμία κατάδυση μήπως βρεις τίποτα χαμένα μυαλά?

  11. ναι, κάνουν γεολογικές έρευνες αναζητώντας τον χαμένο θησαυρό του Αλί Πασά. Δεν κάνεις κι εσύ καμία κατάδυση μήπως βρεις τίποτα χαμένα μυαλά?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog