Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Χωρίς νερό 200 οικογένειες για 10 μέρες!!!

- Advertisement -

Χωρίς νερό εδώ και 10 ημέρες βρίσκονται 200 οικογένειες στην περιοχή Πούσι Μεϊντάνι στο Λουτράκι. Η αγανάκτηση των ανθρώπων αυτών, έχει χτυπήσει κόκκινο. Δείτε το μήνυμα που μας έστειλαν…

_καλημερα ειμαστε 200οικογενειες στο πουσι μειντανι οι περισοτεροι δημοτες Λουτρακιου αλοι με νομιμες αδειες οι αλλοι με τις νεες ρυμησεις πληρωσαμε δεκα χιλιαδες ευρω για να μονιμοποιισουμε.

Εδω και δεκα μερες χωρις νερο απο πηγη που υπαρχει στην περιοχη λογω εκβιασμου
Ο δημος κανει το κοροιδο ενω νομοιμα επρεπε να μας δοσει νερο εχει ομως την εφθηνη γιατι υπαρχουν ηληκιομενη  παιδια καρκινοπαθοις που το εχουν αμεσα αναγκη συγνωμη για τα ορθογραφηκα λαθοι 

- Advertisement -

76 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εις απολογίαν:

    Μία επί τόπου αυτοψία στην συγκεκριμένη περιοχή θα σας πείσει πως κάτι σαπίζει στον τόπο μας.
    Και αυτό που σαπίζει είναι αυτοί που παρανομούν και χτίζουν αυθαίρετα στον υδροφόρο ορίζοντα χωρις να σέβονται τίποτα.

    Γιατί αυτός είναι ο τρόπος λειτουργίας της ζωής τους, να κινούνται στο περιθώριο του νόμου!
    Η ασπίδα αυτών των μικροψυχών είναι συν τοις άλλοις και το θράσος, αφού ζητούν ανερυθρίαστα να παραμείνουν οι παράγκες τους και στην συνέχεια- άκουσον άκουσον – να γκρεμιστούν τα νόμιμα σπίτια πού βρίσκονται εντός του γενικού πολεοδομικού σχεδίου!
    Δηλαδή φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης.
    Με λίγα λόγια μία από τις χειρότερες μορφές απολυταρχίας και ανομίας που συγκλονίζουν την χώρα.
    Τέτοιου είδους απόψεις και τακτικές είναι μακράν τα πιο επικίνδυνα στοιχεία μέσα στην κοινωνία μας, και πρέπει αυθωρεί και παραχρήμα να απομονώνονται.
    Για εμας που γνωρίζουμε,πρόσωπα και καταστάσεις, δεν θα επιτρέψουμε μέσα από το πεδίο του νόμου και της δημοκρατίας στους επιδέξιους παρανόμους, να ασχημονήσουν και να εκτοξεουν και από πάνω όλα τα εμέσματσ και τα κοπρώδη εναντίων της νομιμότητας και τωνν έντιμων πολιτών.
    Η περιπτώσης τους, θα αντιμετωπιστεί άμεσα, και με τον τρόπο που τους αρμόζει, να είστε βέβαιοι για αυτό!!!

  2. ΘΥΜΗ ΕΧΩ ΕΝΑ αντίσκηνο στο Αλεποχώρι, και ενα καραγκιόζ μπερντέ στα στραβά να μου φέρεις και εμένα μία σωλήνα για να έχω νερό, (όπως πήγατε σωλήνα το 2007-2010 στην προηγούμενη τετραετία γκιώνη) για να έχει νερό ο προεδρος του λτο στην επιχείρησή το, που είναι kai κολλητός φίλος με τον δήμαρχο.
    Ξερεις για ποιον λέω μωρε, αυτόν που έδωσε δεκαχίλιαρα, για να διαφημίσει ταχα μου ταχα μου, το Λουτράκι ώστε να έχουμε τουρισμό όλο το χρόνο, και τελικά δεν έρχεται κανείς
    Αλλιώς δεν κάνεις πράξη το ότι όλοι οι πολίτες είναι ίσοι… μεροληπτεις υπέρ των φίλων σας

  3. Βρε αγράμματε 9:13 π.μ
    Μάθε πρώτα να γράφεις και μετά μας λες τις αρλούμπες!
    Το Λουτράκι είναι μοναδικό στον κόσμο και φημισμένο για το ιαματικό και επιτραπέζιο νερό του.
    Και η οριοθέτηση του υδροφόρου ορίζοντα έχει γίνει με γνώμονα τις επιστημονικές μελέτες και όχι με το τι συμφέρει εσένα και τους ομοίους σου, και τα αυθαίρετα σας
    Και μην ξαναπιάσεις στο στόμα τον Θυμή γιατί πολύ καλά κάνει.
    Κι αν αλλάξει γνώμη και μάθω οτι σας έφερε νερό θα τον παω εγώ ως πολίτης του Λουτράκιου στον εισαγγελέα!

  4. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΘΕΡΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ
    Γνωστό το κόλπο τους!
    Βρίσκουνε μία δημόσια έκταση, βάζουν για αρχή πασσάλους για να δουν αν υπάρχει κάποια αντίδραση και μετά από ορισμένο χρονικό διάστημα φτιάχνουν περίφραξη.
    Ύστερα από καποια χρόνια με το νόμο περί χρησικτησίας το κατοχυρώνουν, πληρώνουν και μία εφορία ( άλλο που δεν θέλει το κράτος να εισπράξει κανένα φράγκο) αφού το δηλώσουν, και στη συνέχεια αρχίζουν το χτίσιμο τις νύχτες ύστερα έχουνε απαιτήσεις για ηλεκτρισμό και νερό, οπως στη συγκεκριμένη περίπτωση!
    Το θράσος ορισμένων από αυτόν δεν έχει προηγούμενο αφού έχουνε περίφραξει, αμιγώς δασικές περιοχές στους πρόποδες του βουνού των γερανείων, με την προαναφερόμενη ύπουλη και σαφέστατα καθοδηγούμενη τακτική ενώ κάποιοι άλλοι έχουν κτίσει πάνω στο βουνό.
    Αυτό είναι ευδιάκριτο αν πάρει κανείς το δρόμο πού βρίσκεται πανω απο το νεκροταφείο του Λουτρακίου προς τη νέα πολιτεία, που επίσης είναι μία οικιστική πληγή του Λουτρακίου.

    Συνεπώς και εγώ συμφωνώ με όλους τους προλαλήσαντες, πρέπει να γκρεμιστούν όλα τα αυθαίρετα τουλάχιστον πάνω στον υδροφόρο ορίζοντα οχι τώρα, ΧΤΕΣ!

  5. Τα οικοπεδα πουληθηκαν πριν το 1983
    Πληρωσαμε εφοροια κτοισαμε οπως σε ολοι την ελλαδα
    Εσεις τι κανατε πριν πουληθουν
    Νερο το λουτρακι δηνει σε πανω απο 1000 αφθερετα
    Τωρα ειστε νομημοι

  6. Παναθλιε κομπλεξικε βουνισιε ..το δικο μου το σπιτι δεν συμπεριλαμβανεται με αυτους στον υδροφορο ουτε υποστηριξα οτι καλα εκαναν που εχτισαν παρανομα αλλα απαντησα στην χολη που βγαζεις για ολους τους μη Λουτρακιωτες.οσο για τη ζουγκλα και τη παρανομια εχετε και σεις μεγαλο μερος .Για δες την πολη μεσα καταντια ?Λοιπον ασε τις υποδειξεις.
    Και ναι θα μας φατε στη μαπα ..φερτους και μη .Πληρωνουμε φορους και τελη και λεφτα εχουμε να παμε οπου γουσταρουμε.Τα εργοστασια εκλεισαν λογω κρισης οπως παντου.Τα χωραφια σας τα κοψατε οικοπεδα και τα πουλησατε αντι να κατσετε να καλλιεργησετε την γη των προγονων σας οπως κανουν αλλου .Τωρα τσουζει αυτο .
    κ ετσι οπως το πατε δεν θα ερθουν αλλοι επιχειρηματιες με την χολη που βγαζετε δημοσια.Και επισης σας βλεπουν και τουριστες τι γραφετε …αρκετο για να παιρνουν την κατηφορα για νοτιο πελοποννησο χωρις σταση στο δημο σας ! Πιες καφεδακι με 1.20 σε πλαστικο ποτηρακι και κανε οφθαλμολουτρο απο μακρια τωρα

  7. Και η μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες, 2:04μ.μ. παράγκες δεν υπάρχουν στην παραλία αλλά προεκτάσεις καταστημάτων που θα ξηλωθούν για την ανάπλαση της παραλίας, με την σύμφωνη γνώμη των ιδιοκτητών τους.
    Παραπήγματα από νοβοπάν και σύρματα και σκουπίδια, έχετε φτιάξει εσείς που μας κουβαληθήκατε στο Λουτράκι και χτυπήσατε με το έτσι θέλω στον υδροφόρο ορίζοντα!!!
    Οι Αθηναίοι έρχονται και απολαμβάνουν τα καταγάλανα νερά του κορινθιακού και πίνουν το ιαματικό μας νεράκι τσάμπά.
    Το μόνο που πληρώνουν είναι το καφεδάκι τους στις νόμιμες επιχειρήσεις! Αλλά εσύ με αυτα που γραφεις επιθυμείς να μην πληρώνει ούτε τον καφέ σου και το χυμό σου ως γνήσιος τσαμπατζής και αυθαιρετούχος.
    Για αυτό το κουβαδάκι σας και σε άλλη παραλία η βρωμιά σας θα γκρεμιστεί από τον υδροφόρο ορίζοντα…

  8. ΘΥΜΗ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ δεν συμφωνώ που τακτοποιήθηκαν στον υδροφόρο ορίζοντα τα αυθαίρετα αλλά δεν θα κανω εγω το 2016 επανάσταση;
    Έχεις καταλάβει τι θεσμική θέση έχεις στον δήμο;
    Οι πολίτες του δήμου σε ψήφιζαν και σε πληρωνουν για να λύνεις τέτοια θέματα και όχι για να κάνεις πλάτες στους παράνομους!
    Αλλα τι σε νοιάζει εσένα το Λουτράκι, από την Περαχώρα είσαι, τον μισθό σου να παίρνεις και όλα τα άλλα στάχτη και μπούρμπερη.
    Ξεκίνα βάλε ταξη στον υδροφόρο ορίζοντα γιατί υπάρχει και εισαγγελέας!
    Αν δεν μπορείς παραιτήσου τράβα σπίτι σου. Είναι πιο έντιμο αυτό.

    ΥΓ εγώ έχω σώσει το σχόλιο σου για παν ενδεχόμενο γιατί από αυτό που γράφεις αποδεικνύεται πώς χαϊδεύεις τα αυτιά όλων όσων βρωμίζουν τον υδροφόρο ορίζοντα του Λουτρακίου, και μετά δήθεν νοιάζεσαι για το νερό του Λουτρακιου και σου φταίνε τα μπλοκς και τα σχολια των δημοτων που γράφουν αυτά που κάνετε.

  9. 11:31 π.μ. αυτό που προτείνεις δηλαδή είναι να μπει ένας σωλήνας και να συγκεντρώνονται στο σπίτι σου? Δεν είναι κακή ιδέα..!!

  10. Tι εγινε ρε παιδια; εσεις που δεν θελετε κανεναν στον υδροφορο οριζοντα και γκρεμισμα ολων, θα μου πειτε αν τα σπιτια με ΑΔΕΙΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ προ υδροφορου πρεπει να παρουν νερο ή οχι;

  11. Δεν θα μιλήσω για πολιτικούς, δημοτικούς συμβούλους και δημάρχους με όραμα γιατί απλά δεν υπάρχουν. Καταστρέψατε το Λουτράκι βρωμίσατε τις παραλίες τις γεμίσατε ξαπλώστρες με φουλ τις παρανομίες και τις αυθαιρεσιες στα μαγαζιά που εσείς διατηρείται χρόνια τώρα και αντί να μην μιλάτε και να δώσετε νερό στον κόσμο που υποφέρει μιας και δώσατε και στη κουτσή Μαρία και στερέψαξε τα εργοστάσια που για το λόγο αυτό φημίζεται το Λουτράκι σας,αντί να εκτιμήσετε το γεγονός ότι όλοι οι παράνομοι όπως ισχυριζεστε εσείς οι νόμιμοι αφήνουν τα χρήματά τους στον τόπο σας τους κυνηγάτε και απο πάνω ή μόνη κατάλληλη λέξη για σας είναι ντροπή σας…

  12. 9:02 πμ φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης, αμε στο διάστημα με την παραγκούπολη που έχετε φτιάξει εκεί πανω θα μας ζητήσετε και ρέστα από πανω!
    Ναι ρε ολα νόμιμα ειναι εδώ κάτω κσι υπάρχει σχέδιο πόλης εκεί πάνω που είσαι εσύ δεν υπάρχει τίποτα και είστε όλοι παράνομοι

  13. Φυλακή στους καταπατητές και γκρεμισμσ στα παραπήγματα τσαντίρια που μολύνουν τον υδροφόρο ορίζοντα και καταστρέφουν το πολύτιμο νερό του Λουτρακίου.
    Αυτοί έκλεισαν όλα τα εργοστάσια νερού στο λουτράκι και αφησαν στο δρόμο εκατοντάδες εργαζόμενους

  14. Ερχωμε στο λουτρακι απο το 1980
    Τωρα ειναι στα χειροτερα του
    Και ο δσ λος ασχωληται με το πουσι μειντανι
    Ειμαστε ποιο νομημοι και απο εσας
    Ελα να τα

  15. @ΑνώνυμοςΑγαπητε 12.40 κατι τυποι σαν και εσενα καταντησαν το Λουτρακι απο διμοφιλεστερο προορισμο σε ενα κακομοιρο χωριουδακι.Αλλα να ξερεις οτι και τους Αθηναιους διωχνετε με αυτες τις αποψεις και τους "ξενους" επιχειρηματιες και τα παιδια σας και τα εγγονια σας μακρια.Αντι να κανετε συζητησεις επεκτασης του αποχετευτικου και κινησεις πραγματικης προοδου του τοπου κρινετε τους παντες με απιστευτη χολη(ακομα και τους ιδιους σας τους συγχωριανους και συγγενεις πισω απο την πλατη τους).Καθιστε λοιπον μονοι σας οι μεσηλικες και οι υπερηλικες να τα συζητατε στα 500 καφενεια που εχετε πινοντας τσιπουρα και αφηστε την αναπτυξη για αλλες τοποθεσιες που τα μυαλα ειναι πιο πηγμενα και προοδευτικα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog