Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Χαμός με τον παππού και το «τούμπανο» στη Μύκονο! (pics)

- Advertisement -

Έτριβαν τα μάτια τους όσοι τον έβλεπαν να χαϊδεύει την εντυπωσιακή κοπέλα και κατά 30 χρόνια μικρότερή του. Η κοπέλα σκέτη… κόλαση και αυτός ηλικιωμένος…

Το ζευγάρι εθεάθη στη Μύκονο όπου απολαμβάνει τις διακοπές του και όπως ήταν λογικό τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα, καθώς η διαφορά ηλικίας δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.

Μιλάμε για διαφορά 30 ετών, μιας και η κυρία είναι 36 και εκείνος 66! Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το γνωστό μοντέλο, Elisabetta Gregoraci σε παραλία της Μυκόνου με τον σύζυγό της, τον 66χρονο εκατομμυριούχο Flavio Briatore.

Δείτε τις φωτογραφίες




- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. οικονομικές δυσχέρειες έχουν και οι Ιταλοί. Στη μιζέρια θα περάσει τα νειάτα της με κάναν ξεβράκωτο νέο που παίρνει 3,60 και με τον φόβο της απόλυσης κάθε μήνα? Ενώ τώρα χαίρεται τα πάντα. Όχι Μύκονο, ούτε Κιούρκα δεν θα μπορούσε να πάει αν νταλαβεριζόταν με καναν της ηλικίας της.

  2. εδω καποιοι πρωην αντιδημαρχοι μπατιρηδες κ καποιοι τελειωμενοι τραβανε τετοια μωρα , οχι τωρα αυτος που ειναι εκατομυριουχος.. κ στην τελικη μπαζο εχει για τα λεφτα του

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog