Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η πρόβλεψη Βαρώτσου για μεγάλο σεισμό και η Κορινθία

- Advertisement -

Τις τελευταίες ώρες, μια άκρως ανησυχητική προειδοποίηση του σεισμολόγου Παναγιώτη Βαρώτσου για σεισμό στην Κεντρική Ελλάδα, κάνει το γύρο του διαδικτύου…

H «περιοχή ανησυχίας» περιλαμβάνει τμήμα της Αττικής, της Χαλκίδας, της Στερεάς Ελλάδας και του Κορινθιακού, όπως σημειώνει.

Ηλεκτρομαγνητικά κύματα και προσεισμικά σήματα που αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο ισχυρού σεισμού στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας καταγράφηκαν από την ομάδα Βαν του καθηγητή Παναγιώτη Βαρώτσου και δημοσιεύτηκαν, κατά την πάγια τακτική της ομάδας, στο πανεπιστήμιο Cornell.

Αυτό που έχει αξία να σημειώσουμε, είναι το γεγονός ότι η συγκεκριμένη έκθεση, αφορά σε καταγραφές που έγιναν στις 24 Δεκεμβρίου 2014 από τον σταθμό έρευνας που έχει εγκαταστήσει  η ομάδα ΒΑΝ στον σταθμό της Κερατέας και όχι σε κάποια πιο πρόσφατη που να δικαιολογεί τις δημοσιεύσεις που γίνονται τις τελευταίες ώρες.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΓΩ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΤΟΞΟ ΜΕΤΑΞΥ ΚΙΝΑΣ-ΡΩΣΙΑΣ-ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΤΖΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟΣ 6,5 ΡΙΧΤΕΡ . ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog