Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αλέξης Τσίπρας vs Αρτέμης Σώρρας: Ξέρετε ποιός έταξε περισσότερα; Του Γιώργου Τέσση

- Advertisement -

Ξεκινήσαμε με τον Αλέξη Τσίπρα που όλα τα έσφαζε και όλα τα μαχαίρωνε. Ο άνθρωπος αυτός είχε λύσεις για κάθε πρόβλημα της χώρας και των Ελλήνων. Πρόσφατα όμως εμφανίστηκε ο Αρτέμης Σώρρας…


Και μην επαναπαυθεί κανείς με τον Αρτέμη και πει ότι κινείται στο χώρο του γελοίου. Να θυμίσω μόνο ότι πριν από λίγα χρόνια σπάγαμε πλάκα με τον Λεβέντη και σήμερα είναι αρχηγός κόμματος στη βουλή και συμβουλεύει τον Πρωθυπουργό μας. Επίσης να μην ξεχνάμε τον Πάνο Καμμένο που και αυτός σήμερα παρουσιάζεται ως σοβαρός και είναι υπουργός Εθνικής Αμύνης.


Ο Αρτέμης Σώρρας όπως και ο Αλέξης Τσίπρας, έχουν τη μαγική συνταγή. Ας δούμε όμως ποιος από τους δυο είναι ο μεγαλύτερος μάγος και πόσο κοστολογούνται οι υποσχέσεις τους.

Αλέξης Τσίπρας             


Διαγραφή χρέους                       
340 δις €
13ος και 14ος μισθός                        
    5 δις €
Κατάργηση ΕΝΦΙΑ                       
    3,4 δις €
Γερμανικές αποζημιώσεις       
278 δις €
                                    Σύνολο     627,1 δις €


Αρτέμης Σώρρας
Αποπληρωμή δημόσιου χρέους     
340 δις €
Αποπληρωμή ιδιωτικού χρέους       
200 δις €
Φόρος εισοδήματος                           
    8 δις €
Περίσσευμα για ανάπτυξη              
 52 δις €
                                          Σύνολο      600 δις €

Από αυτή την γρήγορη σύγκριση μεταξύ των υποσχέσεων που έχουν δώσει τόσο ο Αλέξης Τσίπρας, όσο και ο Αρτέμης Σώρρας, είναι φανερό ότι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ   είναι καθαρά νικητής και ορθά βρίσκεται στην πρωθυπουργία της χώρας.

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το θέμα ειναι οτι με ψέματα, αυτοκτονίες βρισιές και μπαχαλοποίηση, τα λαμόγια του ΣΥΡΙΖΑ πήραν τις καρεκλιτσες και τώρα γλεντάνε σε βάρος των ανόητων που τους ψήφισαν. Δες τους λουτρακιωτες Συριζαίους κάτι θεσούλες σούπερ που καβαντζαραν. Αν μάλιστα τολμήσει κάποιος να τους κάνει κριτική, αρχίζουν αμέσως τα φασίστα και λοιπά και τελειώνει το πανηγύρι.

  2. ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΦΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΛΑΤΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ……

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog