Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ερώτηση – παράπονο αναγνώστριας: Ποιός θεωρείται Λουτρακιώτης;

- Advertisement -

Καλημέρα. Μιας που σας διαβάζουν πολλοί Λουτρακιώτες θα ήθελα να βρείτε χρόνο να θέσετε ενα ερώτημα στην πόλη…

Ποιος κάτοικος θεωρείται Λουτρακιώτης? Μιας και 32 χρονών κοπέλα που δεν εχω ζήσει ποτέ αλλού είμαι μια ξένη.
Ευχαριστώ.

Με εκτίμηση
Χριστίνα Δελή

Υ.Γ. Πολύ θα ήθελα να δω απαντήσεις αυτών που θεωρούν εαυτούς Λουτρακιώτες. Θα πέσει γέλιο…

- Advertisement -

53 ΣΧΟΛΙΑ

  1. σαν να λεμε απογονοι των Παλαιολογων και των Χρυσολοραδων .κυρια μου δεν πατε καλα .Δηλαδη αν ειστε Λουτρακιωτισα ,εχετε στο σπιτι σας και οικοσημο .Η εθνικη μας ενδια σε ολο της το μεγαλειο ,αλλα ειπαμε η παιδεια ειναι κακο πραγμα !!!!!

  2. κανένας είμαστε σχεδόν όλοι Λουτράκι και Α.Θ. βέροι Πισιώτες, Περαχωρήτες και κυρίως Αρβανίτες. Εκτός αυτών που ήρθαν εδώ και είναι απο το χώρο καταγωγής τους. Σόρυ για κάποιους που θα βρίσουν, αλλα είναι η πραγματικότητα.

  3. Λουτρακιώτης ειναι αυτός που ξημεροβραδιάζεται σ'ενα καφε του κεντρικου δρόμου, εχει αποψη και λυση για ολα, προτιμαει να του κανει οποιαδηποτε δουλεια ανθρωπος απο αλλη πολη και οχι απο το Λουτρακι,δεν θελει καμια αλλαγη στη ζωή του και ευχεται να πεθανει η κατσικα του γειτονα φυσικα!!!
    Και για να προλάβω τις παρατηρήσεις: ποσοι ηλεκτρολογοι, υδραυλικοι, ξυλουργοί, πλακαδες, μεσιτες, μηχανικοι, δικηγοροι κ.α ερχονται για να αναλαβουν δουλειες στη πολη
    μας και δεν προτειμούν τους εδω επαγγελματίες; Για σκεφτειτε το!!

  4. Με εκανες και γελασα βρε κοπελα μου! Θυμηθηκα ενα δυστυχημα που ρωτησε καποιος αν ο νεκρος ηταν δικος μας ή ξενος! Ξερεις, ο συντελεστης θλιψης ανεβαινει αν ειναι δικος μας!
    Αυτα τα σχολια προερχονται απο ανθρωπους χαμηλου πνευματικου- μορφωτικου επιπςδου! Οποτε οταν σ λεει καποιος πως εισαι ξενη του χαμογελας του λες ciao για να δικαιολογησεις και τον χαρακτηρισμο ξενη και φευγεις!Μην σκας! Για γελια ειναι!
    Υπατία

  5. Αν νομίζεις κοπέλα μου ότι έχεις λύσει όλα τα προβλήματα σου και ασχολείσαι με άτοπα ερώτημα και θες να γελάσεις , να πας κάπου αλλού και όχι να παίζεις με τον πόνο μας .

  6. Λουτρακιώτης είναι αυτός που μένει χρόνια στο Λουτράκι,έχει τα συμφεροντά του εδώ και πάνω από όλα σέβεται και αγαπά τον τόπο αυτόν.

  7. ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΗΣ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΕΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΣΠΙΤΙ , ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΤΛ). ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΟΓΙΑ ΑΠΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑ ΑΙ ΠΙΣΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΤΟ ΛΟΥΤΑΚΙ ΤΟΥ 1980 ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ…
    ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥΤ@Ν@!!!

  8. Χριστινα υπαρχουν 5-10 που εχουν αυτα τα μυαλα
    Οι λουτρακιωτες εινασι κυριοι
    Απλα αυτοι οι καφροι ειναι και στα κοινα
    Γιαυτο το λουτρακι παει πεισω αντι για μπροστα

  9. Στιν Παταπία 1:42 μ.μ
    Βρε χαζοχαρούμενη παταπία…
    Τα έχουμε πει πάλι, και συνεχίζεις με αυτά…
    Αλλά επειδή είσαι χαζοχαρούμενη θα στα ξανά πω..!!
    Έρχεται κάποιος και μου λέει πέθανε ή σκοτώθηκε κάποιος στο Λουτράκι…
    Θα αρχίσω να κλαίω….??
    Η θα ρωτήσω αυτόματα – ασυναίσθητα ποιος ήταν…??
    Μπορεί να είναι συγκινείς –συμμαθητής κ.α
    Και πρέπει να πάω στην κηδεία ανάλογα, να συλλυπηθώ…
    Τόσο αγαθόΜαρία είσαι και πάντα γελώ με αυτό όπου έχεις πει:

    ΄΄ Ο Γκιώνης θα κριθή στο τέλος της πενταετίας…΄΄

    Έως τότε μούγκα… δεν θα μιλάμε για τον
    Γκιώνη-Τσίπρα κ.α..
    Χαχαχαχα ακόμη γελώ με αυτό…!!

  10. θα σου απαντησω εγω λοιπον ποιος είναι ο Λουτρακιωτης εγω είμαι και μπορεις να ερθεισ να με βρεις για να σου φυγουν ολες οι αποριες !! από γνησια λουτρακιωτικη οικογενεια παππου προς παππου !! και παππούδες και γιαγιαδες όχι από αλλα μερη καταλαβες και να αφησεις τις ειρωνειες αν ρωτας με αυτόν τον τροπο και παρακαλω να δημοσιευτεί το σχολιο μου και να ερθεις να με βρεις αν εχεις τα κοτσια!!

  11. Ἀνδρῶν γὰρ ἐπιφανῶν πᾶσα γῆ τάφος, καὶ οὐ στηλῶν μόνον ἐν τῇ οἰκεία σημαίνει ἐπιγραφή, ἀλλὰ καὶ ἐν τῇ μὴ προσηκούσῃ ἄγραφος μνήμη παρ’ ἑκάστω τῆς γνώμης μᾶλλον ἢ τοῦ ἔργου ἐνδιαιτᾶται. (2. 43)
    (Διότι τάφος των επιφανών ανδρών είναι κάθε τόπος, και δε σώζεται το όνομά τους μόνο σε επιγραφές στην πατρίδα τους, αλλά διατηρείται η ανάμνησή τους και στις ξένες χώρες, πιο πολύ στη μνήμη και στις καρδιές των ανθρώπων παρά στα γραπτά μνημεία και στους τάφους.) (ελεύθερη απόδοση)

  12. Μόνο ο κος που υπογράφει π.α., όπου οι κηδεμόνες του είναι εγγεγραμμένοι στα κιτάπια του δήμου, όπως δηλώνει, τουλάχιστον από το 1822 και μάλιστα πολέμισαν (κατά τους ισχυρισμούς του ιδίου πάντοτε) στην μάχη της Περαχώρας. Οι ρέστοι είμαστε ξένοι!

  13. Δεν μπορώ να φανταστώ την πραγματική διάσταση του ερωτήματος γιατί αν έχεις την ζωή σου εδώ , ψηφίζεις εδώ και ζείς εδώ σκασίλα σου τι σε θεωρούν οι υπόλοιποι. Αν μπείς σ' αυτό το παιγνίδι μόνο χαμένη θα βγείς διότι ούτε παραπάνω δικαιώματα προβλέπονται ούτε διαφορετικό αέρα αναπνέεις ούτε λιγότερα τέλη και φόρους πληρώνεις.
    Αν το ερωτηματικό σου γίνεται για τον χαβαλέ των απαντήσεων τότε λυπάμαι για τις ανησυχίες σου.

    Γιώργος Παπανίκος

  14. ΒΕΡΟΣ: αμιγούς καταγωγής:
    που δεν περιέχει ξένα στοιχεία και επομένως είναι καθαρός.
    Δεν μπορώ κυρία μου να σου πω εσένα, ότι είσαι ένας από εμάς…!!
    Δεν σε είδα, δεν σε άκουσα ούτε εσένα ούτε τον πατέρα σου, ούτε τον παππού σου στο δημοτικό –γυμνάσιο –στην πιάτσα…
    Ξαφνικά μας παρουσιαζόσαστε κάτι ετεροδημότες και θέλετε να σας βαφτίσουμε Λουτρακιώτες , δεν γίνετε κυρία μου…..!
    Αφού δεν ξέρω ούτε εσένα ούτε την θεια σου, Πατέρα σου αδελφό σου κ.α…
    Εμείς οι Λουτρακιώτες λίγο πολύ είμαστε σχεδόν συγκινείς από κάπου π.χ γιαγιά –θειο-συμπέθεροι-τρίτα ξαδέλφια-κουμπάροι κτλ..
    Μου θυμίζετε λίγο τους σκοπιανούς όπου θέλουν να λέγονται Μακεδόνες…!
    Έλληνες βέβαια και εσείς είστε, αλλά δεν είναι κακό να λέγονται οι ρίζες σας.
    είμαι από Σπάρτη –Καλαμάτα-Λάμια κ.α κακό ειναι
    Γιατί δεν είσαστε υπερήφανη για την καταγωγή σας..?
    Είναι τόσο απλό γιατί δεν το καταλαβαίνετε…?
    Όπως και εγώ Λουτρακιώτης δεν μπορώ να καταλάβω ποια είσαι…!!
    Πρώτη φορά ακούω αυτό το όνομα ..
    (και δεν ζω στο μαντρί-τσοπάνης..)
    Και αυτό μου δημιουργεί πρόβλημα …..
    άμα με καταλαβαίνεις…
    ΥΓ Δελή ήξερα κάποιον όπου είχε φορτηγό και κουβάλαγε πατάτες στην λαϊκή, όπου και αυτός δεν ήταν βέρος Λουτρακιώτης…
    Ηταν άκληρος και είχε σπίτι απέναντι από το ταχυδρομείο..όπου τον κληρονόμησε ο Χρ.Στούλης…
    Τι άλλο θέλεις να μάθεις…??

  15. 1:42 μ.μ. Χαμηλου μορφωτικου επιπεδου εισαι εσυ και ο[ως λεει και ο 4:42 μ.μ. αυτος θα πει γνησιος Λουτρακιωτης οι αλλοι ειναι μετοικοι και επειδη μπορει να μην γνωριζεις τη ειναι μετοικοι διαβασε αυτοι απο καποιον αμορφωτο οπως λες επειδη τους λεμε ξενους http://athamastos.blogspot.gr/2012/05/blog-post_18.html

  16. 1:46 μ.μ. Η Χριστινα τα εχει λυσει τα προβληματα της ολα και ειπε εκει που επεινε τον καφε τις στη Ελ.Βενιζελου τις ηρθε φαεινη ιδεα δεν κανω την ερωτηση ποιος κατοικος θεωρητε Λουτρακιωτης

  17. 8.54 τι γραφεις? Απο το Λουτρακι εισαι οχι απογονος του Μεγα Αλεξανδρου, μιας και συγκρινεις τις δυο περιπτωσεις!Λες να ηταν απο την Σπαρτη η κοπελα και να ντρεποταν για την καταγωγη της κ ζηλεψε την λουτρακιωτικη?? Προσγειωθειτε!Οι πολεις-κρατη εχουν καταργηθει απο την αρχαιοτητα (τοτε δεν υπηρχε το Λουτρακι νομιζω ομως). Απο που κραταει η σκουφια της δεν αφορα κανεναν!
    Υπατια

  18. Και φυσικά όλοι οι αυτοαποκαλουμενοι λουτρακιωτες έσπευσαν να σχολιασουν…μα φυσικά είναι και μεγάλη τιμή.βεβαια παντα δυο μετρα και δυο σταθμά παιδιά όπως μας βολευει κάθε φορά…. Ξυπνατε όμως γιατί το χασατε το τρένο και δεν το προλαβαινετε ασχολειστε με μπούρδες!!!

  19. 16.31 Ειναι η τριτη φορα που δεν ανεβαζουν απαντηση μου στα σχολια σου! Σε προστατυουν και καλα κανουν!
    Μιας λοιπον και δεν με αφηνουν να σου απαντησω οπως πρεπει..περιμενω αν εχεις λιγο τσιπα να μην ξαναναφερεις το ονομα μου! Σε αντιθετη περιπτωση πες τους να τα ανεβαζουν ολες τις απαντησεις μου σε αυτα που λες! Και αυτο θελω να το κανεις με δημοσιο σχολιο εδω να σε καμαρωσω!
    Υπατια

  20. Σωστος ο 9:18 μ.μ

    [Γύρα στα μέσα του 5ου αιώνα η αύξηση του αριθμού των μετοίκων έφθασε σε τέτοιο βαθμό, ώστε να απειλείται πλέον η γνησιότητα των Αθηναίων πολιτών και σχεδόν να αμφισβητείται.]
    Αυτό έχουμε πάθη και εμείς εδώ στο Λουτράκι …
    Να μας αμφισβητείται εσείς οι ετεροδημότες και ότι άλλο…..!!

  21. κύριε 4:31 μ.μ., πάλι τα έβαλες με την Υπατία? Για μία ακόμη φορά, εκείνη έγραψε πρώτη και εσύ της επετέθης. Μία γνώμη είπε. Τί σε ενοχλεί? Αλλά επειδή η λαϊκή ρήση λέει "μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις", και ενθυμούμενη μια φωτογραφία σου με το σου μαύρο πουκάμισο που ανέρτησες εδώ παριστάνοντας τον τζόβενο, σου λέω λοιπόν πως στην περίπτωσή σου ισχύει το "μια φωρογραφία, χίλιες μούτζες"!!!! Με θυμάσαι? Η Ελένη είμαι ανώνυμε δειλέ, με καταγωγή από Λακωνία.

  22. Stin 1:20 π.μ
    16:31 Τσίστα γιό…δεν υπάρχει κανένας εδώ 16:31. βότκα…??
    Αυτό δεν είναι όνομα Υπατία-Αρμοστεία κ.α……???
    Βάλε το πραγματικό σου όνομα και έλα να τα πούμε χιλίαρχε…
    Όχι μαγκιές σε μένα…!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  23. Stin 1:41 π.μ
    Βάλε και εσύ βρέ Ελενίτσα την δική σου φωτογραφεία να σε δούμε… για να γελάσουμε
    και εμείς.. (δηλ. όλοι μαζί…)
    Τολμάς….????
    Αν δεν τολμάς μούγκα….

  24. Μίαν ερώτησιν προς τον εκλεκτόν κύριον 4:31 μ.μ. όστις, καίτοι βέρος Λουτρακιώτης, αγνοεί περί του ακριβούς τρόπου αναγγραφής των ωρών μετά την 12ην μεσημβρινήν: ούτος ήτο και ο λόγος της αναρτήσεως παλαιοτέρας φωτογραφίας σας μετά μελανού υποκαμίσου? Είσαστε έτοιμος καθ'όλην την διάρκειαν της ημέρας όπως παραστείτε εις κάποιαν κηδείαν εις περίπτωσιν απωλείας τινός "συγκινείς –συμμαθητής κ.α" δια να συλληπηθείτε; Σε τοιαύτην περίπτωσιν, η εν λόγω ανάρτησις δύναται σαφώς να αιτιολογήσει πλείστα περί του ποιούντος υμάς. Μεθ'εκτιμήσεως Σ.Δ.

  25. ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ Π.Α. ΤΩΝ 8:54 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ, ΟΣΟ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ (ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ, ΚΑΤΑΓΩΓΗ) ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΝΕΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΗΔΗ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΕΓΗ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ. ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟ.

  26. Από που το έσκασε ο 8:54 ; Κλασικό δείγμα τοπικής ανοησίας . Σιγά τον τίτλο ρε μεγάλε!!! ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΗΣ .. όπως λέμε τουλάχιστον άγια φυλή !!! Αλλά και παραλληλισμός για θαυμασμό με τους Σκοπιανούς και τους Μακεδόνες. Πραγματικά ο τύπος "χτύπησε τακούνι" που λένε στο Λουτράκι.
    Παρακαλώ όλους τους αναγνώστες του blog να μην τον πάρουν στα σοβαρά καθ' ότι εκ των γραφομένων του φαίνεται ότι βρίσκεται κοντά στην 10η δεκαετία κατά συνέπεια "έκαψε φλάντζα".

  27. Χριστίνα, 32 χρονών δεν είσαι κοπέλα. Καταλαβαίνω πως θα ήθελες, αλλά είσαι πλέον γυναίκα. Αν θεωρείς τον εαυτό σου στα 32 σου κοπέλα, υπάρχει μέγιστο πρόβλημα…

  28. 11:55 π.μ. σωστός αλλά και καταπληκτικός φίλε μου. Πολύ με έκανες και γέλασα περί των γραφομένων σου για αυτόν τον "περιβόητο" και υπερήλικα π.α. που συμπεριφέρεται σαν να είναι δικό του το LB. Έχει την τάση: "έγραψα σχόλιο? Τελείωσε. Οποιαδήποτε διαφωνία επάνω στα γραφόμενά μου πρέπει να κατακεραυνώνεται". Πέτρος Προλετάριος

  29. Stous 9:52 -11:11 π.μ -11:55 πμ
    Στους πάντες απαντώ.. για τα πάντα…!!
    Αρκεί να έχουν την στοιχειώδη αγωγή, και να γραφούν με υπαρκτό όνομα …!!
    Μπορείτε…??
    Αυτό περιμένω 3 ½ χρόνια …!!
    Κάποιος με όνομα να μου την πει, για όλα όσα έχει απωθημένα για μένα…
    Του κάκου όμως, όλες είσαστε νούλες με μπούρκα…!
    Μέχρι τότε μούγκα μάγκες του κ@όλου…

  30. 4.31 ο μονος χαζοχαρουμενος στην αναρτηση εισαι συ .Τωρα διαβασα τα σχολια κ ο μονος που ειναι ακυρος εισαι εσυ Απευθυνεσαι στην Υπατια για πολιτικο θεμα ενω συζητουν για καταγωγες ολοι.Ποσο κομπλεξ πρεπει να εχεις που υπαρχουν γυναικες πιο εξυπνες και ετοιμολογες απο σενα.Ρομπα εχεις γινει κ νομιζεις οτι ανεβαζεις τον αντρισμο σου απευθυνοντας υποτιμιτικα σε γυναικες .Αραξε ..βαλε κορεγκα κ παρε τα διουρητικα σου.
    Νεφελη.

  31. Σιγα καλε..λες και ειστε απο τα high lands της Σκωτιας .χαχαχα
    Τι να πουν και οι Κορινθιοι ,οι Μακεδονες,οι Λακωνες και οι Κρητικοι με την τεραστια ιστορια πισω τους !!

  32. 8:54, είναι φυσικό που εσύ, ως γνήσιος Λουτρακιώτης, δεν ξέρεις την Χριστίνα, διότι και η ίδια ρώτησε για το ποιος είναι κάτοικος Λουτρακίου. Όχι κατιμάς Λουτρακίου! Τα μπέρδεψες εμφανώς. Να διαβάζεις καλύτερα άλλη φορά. Εσύ ο π.α. είσαι, δεν είναι έτσι? Φοβάσαι πλέον να μας δίνεις όνομα που κάποτε μας έπριζες ότι δεν μιλάς σε ανωνύμους στο lb????

  33. Ελένη μην ασχολείσαι άλλο. Όπως φαίνεται, κάποιος τον ΄προστατευει' εδώ μέσα από το ξεφτίλισμα. Του είπαν αρχικά να μην χρησιμοποιεί το ονομα του για να μην ρεζιλευεται και αφου δεν χαμπαριαζει…τωρα απλά ΄κοβονται΄ τα σχόλια των υπολοίπων!
    Εντάξει, ομολογώ πως αρχισα να τον λυπαμαι βασικα!
    Υπατία

  34. 8:54 μ.μ. Ακριβως γνησιος Λουτρακιωτης ειναι αυτος παππου προς παππου και αυτο που λες εσυ

    Και Χριστινα αντι να κανεις τετοιες ερωτησης επειδη σου ηρθε ξαφνικα εκει που επινες τον καφε σου στην Ελ.Βενιζελου γιατι δεν κοιτας με ποιον θα βαλεις υποψηφια παλι για δημιτικη συμβουλος οταν ερθουν οι εκλογες μπας και βγεις αυτη τη φορα για να ησυχασεις επιτελους

    12:00 μ.μ. Κοπελα ειναι ακομα εχει 8 χρονια ακομα για να λεγεται γυναικα

  35. 1:39 π.μ. ομίλησε ο κύριος Χ. Μιας και αποφεύγει να αναγράψει το όνόμάτ του, ούτε καν τα αρχικά, επιτρέψατέ μου όπως τον αποκαλέσω ως έτερος συνομιλητής σχολίασε, "κατιμάς του Λουτρακίου" Μετά τιμής, κος Σ.Δ.

  36. Υπατία μου, απήντησα στο ερώτημα/απορία σου, αλλά δυστυχώς δεν αναρτήθηκε ποτέ. Ας το πράξω λοιπόν πάλι, αλλά δια της ατόπου απαγωγής: ο Άλεξ, όντας ακριβοδίκαιος, ΔΕΝ είναι αυτός που τον στηρίζει και τον προστατεύει αυτόν τον ουρακοτάγκο με τη μεγάλη γλώσσα!!! Νομίζω με αντιλαμβάνεσαι . Ελένη

  37. Stin 9;19 μ.μ
    Βρέ αγαθοχαρούμενη, βάλε ένα υπαρκτό ονομά σου…
    Και εγώ δηλώνω (όπως θέλετε…)
    γράφτε ότι θέλετε…!!
    Είναι τόσο απλό δεν το καταλαβαίνετε….??
    Δεν θέλω καμία προστασία ούτε από τον Alex …
    Ούτε από τον θεό τον ίδιο ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ…..???
    Άμα δεν το κατάλαβες άντε ………

  38. Ελένη, ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει καθόλου ποιος τον προστατεύει. Έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο που δεν κατανοεί 100% τι γράφεται εδω μέσα και προσπαθεί να ΄ανεβάσει΄ λίγο τον εαυτό του ξεστομιζοντασ προσβολές και μαγκιές χωρίς νόημα! Ασυναρτησίες και χαζομάρες.
    Εγώ δεν τον γνωρίζω προσωπικά ευτυχώς, αλλά τα παιδιά για να τον αφηνουν να λέει ότι κατεβάσει η ξεροκεφάλα του για εμάς και ταυτόχρονα να τον προστατεύουν απο εμάς, κάτι παραπάνω θα ξέρουν…αν κατάλαβεσ τι εννοώ.
    Ορίστε,αντε βγάλε άκρη τώρα: γράφεις Ελένη και ζητάει υπαρκτό όνομα!??χαχαχαχα
    Είναι αδύνατον να κατανοήσει πωσ δεν τον παίρνει για πολλά
    Υπατία

  39. Stin 2:44 μ.μ
    Εφόσον δεν καταλαβαίνεις..
    βρες κάποιον να στα εξηγήσει,
    τι γράφω-εννοώ…..
    Ωστόσο το τραγουδάκι όπου σου αφιέρωσα …
    και αυτό δεν το καταλαβαίνεις…..??
    Όπου λέει ο Στρ.Διονυσίου (σχόλιο 1:39 π.μ.)
    ΄΄Ελάτε να την πιάσετε …να την καταδικάσετε ΄΄
    την αγράμματη….!
    ΥΓ και αυτό δεν το καταλαβαίνεις…..??

  40. Όντως για να γελάσω έκανα την ερώτηση. Και γέλασα. Γέλασα πολύ. Δεν χρειάζεται να έχει λύσει κάποιος όλα του τα προβλήματα για να μπορεί να γελάει. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας! Τελικά ίσως να είναι καλύτερα να λέω σαν καταγωγή κάποιο άλλο μέρος, π.χ. το χωριό του μπαμπά μου στο οποίο δεν έχω πάει. Πολλά φιλιά στο όμορφο και εξωτικό Λουτράκι. Καλό χειμώνα να έχετε, Λουτρακιώτες γνήσιοι και γιαλαντζί σαν κι εμένα.
    Υ.Γ. Πήγα σχολείο στο Λουτράκι από τον παιδικό σταθμό έως το Λύκειο και μένω εδώ ακόμη.
    Υ.Γ.2 Η ηλικία δεν δείχνει το πως αισθάνεται κανείς μέσα του. Έξω μου λοιπόν 32 χρονών γυναίκα αν θέλετε.

  41. Σιγά μη καθόμουν να κάνω copy-past το link για ν'ακούσω το τραγούδι. Είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι θα ασχολούμαι μαζί σου? Και ποιος εισαι εσύ δηλαδή για να δώσω προσοχή?

  42. Α, εντάξει θα μου αφιερώνεις και τραγουδάκια τώρα?
    Να σου πω, καλύτερα να τραγουδάς παρά να σχολιάζεις!
    Μιας και πιάσαμε τούς συνομήλικούς σου, πάρε και από μένα ένα:
    https://www.youtube.com/watch?v=KWQB0VlPeT8 (Aσ΄τον τρελό στην τρέλα του, ασ τονε στο ονειρο του…Τον κοσμο αυτόν σιχάθηκε και εφτιαξε εναν δικο του!)
    Υπατία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog