Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Συνέντευξη με τον Νίκο Λόη

- Advertisement -

Δείτε τι είπε ο Νίκος Λόης  για τον πολιτισμό τον αθλητισμό για τον προαστιακό και για την μαρίνα με προτάσεις και ιδέες…..

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο κ. Λόης καλά θα κάνει να σταματήσει να μιλάει. Κατ' αρχήν τα επιχειρήματά του είναι τόσο μα τόσο σαθρά που η προβολή τους καθιστά βέβαιη την μη έλευση του προαστιακού. Θα κουβαλάνε τις βαλίτσες με τα χέρια!!!!! Είναι φτηνό το εισιτήριο!!!!! Αυτά είναι επιχειρήματα για να έρθει ο προαστιακός στο Λουτράκι αντί στον Ισθμό με δωρεάν αστική σύνδεση προς Λουτράκι. Το άλλο το σοκαριστικής οξυδέρκειας επιχείρημα για τα κλειστά κράτη με παραλληλισμό με την Αλβανία του Χότζα;; Θεέ μου κάποιος να τον ταίζει για να μην μιλάει επιτέλους.
    Τέλος μας είπε για τον Σαμαρά και την μαρίνα. Βέβαια δεν μας είπε γιατί πήγε ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΑ στο αρχαιολογικό να παρουσιάσει τις θέσεις του Δήμου με μόνη συνοδεία ποιόν λέτε;;;;; ΤΟΝ ΣΤΕΡΙΩΤΗ !!!!!
    Ας αφήσει τις αλεπουδιές ο κ. Λόης λοιπόν που ξαφνικά έγινε ξανά παντογνώστης.

    Γιώργος Παπανίκος

  2. Έχεις απόλυτο δίκιο κ. Παπανίκο. Όταν ο Λόης παρουσιάστηκε στο αρχαιολογικό συμβούλιο δεν το είχε πεί ούτε στον Γκιώνη(τότε Δήμαρχος) ούτε σε κανένα . Έκανε του κεφαλιού του και έχει ευθύνη για την απώλεια της μαρίνας. Πράγματι μόνο με τον Στεργιώτη πήγε γιατί έγινε θέμα εκείνη την ημέρα στο δημ. συμβούλιο που πιάστηκε χωρίς καμιά ενημέρωση.
    Τώρα τι ακριβώς θέλει ο Λόης ;;; Αγάπη και συμπάθεια; Γιατί δεν πάει στον Γκιώνη να του κλαφτεί; Μαζί ήτανε στην πρώτη θητεία του Γκιώνη.Τι το παίζει τώρα; η παρθένα που θα σώσει αφιλοκερδώς τον πολιτισμό;; Από ιδιοτέλεια το κάνει για να βάλει υποψηφιότητα στις άλλες εκλογές .
    Άσε μας κουκλίτσα μου.

  3. …κ.Παπανικο,δεν σας γνωριζω αλλα με αυτα που γραψατε φαινεται οτι Η δεν γνωριζετε προσωπα και καταστασεις Η δεν εχετε σωστη πληροφορηση Η γραψατε απο εμπαθεια.Ενδεχεται,αφου γραψατε ενυπογραφα,οτι ειστε διαλλακτικος.Οποτε,τηλεφωνηστε τον κ.Λοη για ενημερωση.Σε περιπτωση που ισχυει το τριτο ενδεχομενο,μπορειτε να ερθετε σε επικοινωνια μαζι μου για σωστοτερη αναπληροφορηση. Δ.Γλυκοφρυδης …ΦΥΣΙΚΑ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ.

  4. Κ. Γλυκοφρύδη,
    Ευχαριστώ για την καλή σας διάθεση να αποσαφηνισετε τα πράγματα .
    Ατυχώς για τον κ. Λόη ήμουν παρών στο δημοτικό συμβούλιο που κατα την διάρκεια του έγινε γνωστό ότι ο Λόης ειναι παρών στην συνεδρίαση του αρχαιολογικούς συμβουλίου ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ . Ο μόνος που ήξερε ειναι ο Μιχάλης ο Δριτσας και αυτός το είχε κρύψει από τον Γκιώνη!!
    Δεν έχω καμία εμπάθεια προσωπική με τον κ. Λόη αλλά τα του Καίσαρος τω καισαρι. Δεν μπορεί να εμφανίζεται τιμητης των πάντων χωρίς αναφορά στις τεράστιες προσωπικές του ευθύνες.
    Θα παρακαλούσα να απαντήσετε διαδικτυακά δεδομένου ότι ο ίδιος ο κ. Λόης επέλεξε αυτή την μέθοδο προβολής των απόψεων του κατα συνέπεια και τον τροπο διαλόγου.
    Και πάλι σας ευχαριστώ.
    Υ.Γ : Θα χαρώ πολύ αν μετά τις δικές σας πληροφορίες χρειαστεί να ανακαλέσω την άποψη μου για τις ευθύνες Λόη κάθ´ Ότι ειναι συμπαθής σαν άνθρωπος .

    Γιώργος Παπανικος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog