Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Γιατί αυτός ο άνθρωπος έκανε το Λουτράκι να κλαίει;

- Advertisement -

Μία ανάρτηση του γνωστού επιχειρηματία του Λουτρακίου κ.Γιώργου Μπολέτη έχει συγκινήσει ολόκληρο το Λουτράκι…..


Στο προσωπικό του προφίλ έγραψε:
“ΑΥΤΌΣ Ο ΚΎΡΙΟΣ ΛΈΓΕΤΕ ΘΑΝΆΣΗΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΔΊΝΕΙ ΑΠΌ ΑΒ ΒΑΣΙΛΌΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΠΌ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΑΓΑΖΙ ΧΑΣΑΠΙΚΟ ΕΥΛΟΓΊΕΣ ..ΣΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ ΤΟΝ ΓΝΏΡΙΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΛΊΓΟ..ΝΟΜΊΖΩ ΌΤΙ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΊΣΩ ..ΤΟ ΚΆΝΕΙ ΚΆΘΕ ΜΉΝΑ ΑΝΕΛΛΙΠΏΣ. ΜΈΝΕΙ ΣΕ ΤΡΟΧΌΣΠΙΤΟ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΌΔΙΑ.ΜΕ ΈΚΑΝΕ ΚΑΙ ΈΚΛΑΨΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΆΛΙΑ ΜΟΥ…ΚΎΡΙΟΣ ΘΑΝΆΣΗΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ….!!!!”

Θεωρήσαμε υποχρέωση γιατί νοιώσαμε τα ίδια συναισθήματα με τον κ.Μπολέτη να μοιραστεί όλη η Κορινθία, την πράξη ενός ανθρώπου που με το υστέρημα του προσπαθεί να φροντίζει τα παιδιά στο “Χαμόγελο”
Του ΚΥΡΙΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ
Ενός ανθρώπου που μπορεί ο ίδιος να στερείται το κρέας αλλά η μεγάλη του καρδιά το μοιράζει απλόχερα στα παιδιά.
Εχει δίκιο ο κ.Μπολέτης.
Πρέπει να κλάψουμε όλοι με τα χάλια μας.
Η ανθρωπιά, η γνήσια και άδολη είναι δίπλα μας αλλά τα τροχόσπιτα είναι μικρά και πρέπει κανείς να ψάξει για να την βρεί και να πάρει μαθήματα απο αυτή.
Σε ευχαριστούμε κ.Μπολέτη για την ανάρτηση σας αυτή.
ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!

streetlife1.blogspot.gr

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. pera apo thn provolh autounou tou ANTHRWPOY oxi mono prp na tn gnwrisoume kai na xaroume p uparxei akoma h anidiotelhs agaph mesa se orismenous!!!!alla kai NA PARADEIGMATISTOYME apo auton kai na kanoume k emeis kati analogo akoma kai me to usterima mas!giati kalh k h provolh alla autos o anthrwpos pisteuw oti tha xerotan perissotero ama akolouthousame osoi diavasame tn anarthsh tou to paradeigma tou!!!!

  2. Ένα παρόμοιο γεγονός συμβαίνει εδώ και αρκετό καιρό στην περιοχή της Ισθμίας, εντελώς αθόρυβα και χωρίς διαφήμιση.
    Χριστούγεννα, Πάσχα, Δεκαπενταύγουστο, μοιράζονται τρόφιμα σε οικογένειες άπορες, με πρωτοβουλία του Προέδρου της εκεί δημοτικής κοινότητας.
    Στις μέρες μας, τέτοιες κινήσεις αλληλεγγύης προς τους διπλανούς μας, είναι άξιες συγχαρητηρίων.

  3. Ευγε σου Γιωργο ξερω παρα πολλυ καλα οτι πανω απο ολα εισαι ανθρωπος με ευαισθησιες και ανθρωπια μια κοσμοπολιτισα κοσμογυρισμενη

  4. Μία ανάρτηση του γνωστού επιχειρηματία του Λουτρακίου κ.Γιώργου Μπολέτη έχει συγκινήσει ολόκληρο το Λουτράκι…..!!!! (Ολόκληρο;) Το θέμα της ανάρτησης που αφορά άλλο άνθρωπο(δε γνωρίζουμε αν το ήθελε αυτό) εχει συγκινήσει και όχι ο επιχειρηματίας! Μάλιστα, ορισμένοι επιλέγουν τον εύκολο τρόπο αντίδρασης είτε ανάβοντας ένα κεράκι στην εκκλησία(αυτή η πράξη αγαπητε Γιώργο λέγεται ανιδιοτελής προσφορα… η αληθινή ευτυχία και όχι ευλογία) είτε κανοντας αναρτήσεις στο facebook (sic) για να δείξουν την όποια ευαισθησία τους!
    Υ.Γ να γνωρίζετε κ.κ. οτι υπάρχουν και άλλοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ σαν τον κ.Καραθανάση. Aρα το: Πρέπει να κλάψουμε όλοι με τα χάλια μας είναι άτοπο. Σκέτο:Πρέπει να κλάψουμε με τα χάλια μας. Ευχαριστώ!

  5. πρεπει ολοι να κλαιμε γιατι αυτος ο ανθρωπος εβαλε τα γυαλια σε ολους μας δεν κοιταει ουτε πολυτελεια,ουτε λουσα,ουτε φιγουρα.Το μονο που τον νοιαζει ειναι να βοηθαει τα παιδια απ το χαμογελο του παιδιου.Πολλα μπραβο του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog