Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ποιος βουλευτής πήγε με …σανδάλι στη Βουλή;

- Advertisement -

Μπορεί να χαρακτηριστεί επιστήμονας του λόγου και καλλιτέχνης της βωμολοχίας, που συνδυάζει θρησκευτικές αναφορές, φράσεις αρχαίων και λαϊκές εκφράσεις…..

Μας έχει συνηθίσει τόσο με τις εκκεντρικές εμφανίσεις του όσο και με τον λόγιο αλλά και προκλητικό του λόγο που λίγοι ακούν και ακόμη λιγότεροι καταλαβαίνουν.

Μπορεί να χαρακτηριστεί επιστήμονας του λόγου και καλλιτέχνης της βωμολοχίας, που συνδυάζει θρησκευτικές αναφορές, φράσεις αρχαίων και λαϊκές εκφράσεις ή ακόμη και βωμολοχίες.

Ο λόγος για τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστα Ζουράρι, ο οποίος εμφανίστηκε την Τετάρτη στη Βουλή, όπου συζητούνταν νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, άνετος και χαλαρός, φορώντας …σανδάλια.

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κανονικά το ντύσιμο ταιριάζει με την αποστολή . Οι νοσηλευτές φορούν λευκά για να συμβολίζουν την καθαρότητα της υγείας, οι κλόουν γελοία ρούχα για να προκαλούν γέλιο, οι παπάδες φορούν μαύρα για να συμβολίζουν το πένθος και οι βουλευτές οφείλουν να ντύνονται με σοβαρότητα για να (υποτίθεται) συμβολίζουν την σοβαρότητα της αποστολής τους. Ο Ζουράρης αποφάσισε να ντυθεί ανάλογα με το πως αντιλαμβάνεται ο ίδιος την αποστολή του. Αλλά να μην ξεχνάμε ότι στην Βουλή δεν τον έστειλαν οι ….αρειανοί αλλά εμείς με την ψήφο μας.

    Γιώργος Παπανίκος

  2. Διάλεξε Παπανίκο, τον Ζουράρι (που ούτε το όνομά του δεν γράφεις σωστά, τρομάρα σου) με τα σανδάλια και τον ώριμο λόγο ή τον Κατρούγκαλο με το κοστουμάκι, την γραβατούλα και το μαντιλάκι αλλά με 50% μείωση των συντάξεων και δήλωνε ότι "στα εργασιακά δεν θα κάνουμε βήμα πίσω σους θεσμούς"???….αλλά έκανε τόσο πίσω μέχρι που έφτασε τοίχο!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog