Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Αλέξης Τσίπρας εγκαινίασε το πρώτο τμήμα της Κορίνθου – Πατρών (Εικόνες)

- Advertisement -

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έφτασε το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή του Κιάτου για να εγκαινιάσει το νέο τμήμα της Ολυμπίας Οδού, από το Κιάτο έως την Αρχαία Κόρινθο που δίνεται σήμερα στην κυκλοφορία…

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη και υπηρεσιακούς παράγοντες για την εξέλιξη των έργων στην Ολυμπία Οδό και στη συνέχεια προχώρησε σε δηλώσεις τόσο για το έργο όσο και για τον πολύκροτο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών.

Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντική τη σημερινή ημέρα για τους κατοίκους της Δυτικής Ελλάδας, στην οποία αναφέρθηκε με τον χαρακτηρισμό αδικημένη, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στη διαδικασία της δημοπράτησης των τηλεοπτικών αδειών, που ολοκληρώθηκε σήμερα τα ξημερώματα.

«Σε αυτό τον τόπο σταματά η ανομία και ασυδοσία» είπε ο πρωθυπουργός τονίζοντας ότι πλέον είναι όλοι ίσοι απέναντι στον νόμο και χαριτολογώντας πρόσθεσε: «Κι αν είσαι και παπάς με την αράδα σου θα πας» διευκρινίζοντας πως αυτό δεν αφορά τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά.

Πρόσθεσε, τέλος, ότι τα έσοδα από τις τηλεοπτικές άδειες (246 εκατ. ευρώ) θα διοχετευθούν σε έκτακτες δράσεις για τη στήριξη ευπαθών ομάδων και πρόσθεσε ότι αναλυτικές ανακοινώσεις θα γίνουν από τον ίδιο στη ΔΕΘ.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μπραβο στον ΜΑΡΙΝΗ που πηγε και του τα ΕΧΩΣΕ του τσιπρα ,ολοι οι λουτρακιωτες ειμαστε πλεον υπερηφανοι .ΜΑΡΙΝΗΣ στους ΑΝΕΛ,ΜΑΡΙΝΗΣ και στο ΣΥΡΙΖΑ .ζουμε στιγμες ανεπαναληπτες στο λουτρακι .ενα μεγαλο ευχωριστω στην μεγαλη οικ. ΜΑΡΙΝΗ .

  2. ΑΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ ΜΟΝΟ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΟΒΕΤΕ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΤΕ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog