Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Πάνος Καμμένος κρατάει την αναπνοή του μέχρι να του ξαναδώσει σημασία η κυβέρνηση

- Advertisement -

Αποφασισμένος να αντιδράσει δυναμικά ειδικά όσον αφορά στις αποφάσεις για τις τηλεοπτικές άδειες που λαμβάνονται χωρίς την δική του έγκριση είναι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας που τελευταία νιώθει ότι δεν τον ακούει κανείς…

Καμία διάθεση να συμβιβαστεί με το αποτέλεσμα του διαγωνισμού αδειοδότησης δεν δείχνει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. Δεν είναι μόνο ότι παρά τις αντιρρήσεις του ο Χρήστος Καλογρίτσας πήρε άδεια αλλά και ότι ο δικός του «εκλεκτός» Ιβάν Σαββίδης έμεινε εκτός.

Αν στο ήδη βαρύ κλίμα προσθέσουμε και το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας πρόκειται να ταξιδέψει με τον ανεπίσημο κυβερνητικό εταίρο Βασίλη Λεβέντη στην Αμερική, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί ο Πάνος Καμμένος ξεπέρασε για άλλη μια φορά τα όριά του. Αλλά αυτή τη φορά αντέδρασε με πρωτοφανή τρόπο!

Ομως αυτή τη φορά ο κυβερνητικός εταίρος δεν σκοπεύει να απειλήσει με παραίτηση γιατί φοβάται ότι πλέον κανείς δεν τον πιστεύει οπότε προχώρησε σε ένα ακόμα πιο ριζοσπαστικό μέσο πίεσης: κάθισε στα υπουργικά έδρανα και ανακοίνωσε ότι θα κρατήσει την αναπνοή του μέχρι να αφαιρεθεί η άδεια από τον Χρήστο Καλογρίτσα και να δοθεί στον Alpha με στελέχη του οποίου διατηρεί επίσης άψογες σχέσεις ή έστω μέχρι να αρχίσει πάλι η κυβέρνηση να τον λαμβάνει υπόψιν της.

Ο ίδιος απέφυγε να κάνει δηλώσεις για να μη χάσει πολύτιμο αέρα αλλά σύμφωνα με τον Τέρενς Κουίκ που βρίσκεται από το πρωί γονατιστός δίπλα του ο πρόεδρος είναι δυσαρεστημένος και με τους ομογενείς που ενώ ο ίδιος τους πήγε την προηγούμενη φορά ολόκληρη μπάντα του ναυτικού, εκείνοι κάλεσαν στο οικονομικό forum στη Νέα Υόρκη τον Βασίλη Λεβέντη.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Νίκος Ζαχαριάδης

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog