Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Όταν έχεις θεία στη δημαρχία ακόμα και περίπτερα …μετακινούνται !!!

- Advertisement -

Όλο το Λουτράκι ζει με την μετακίνηση ενός περιπτέρου που κανένας δεν μπορεί να το εξηγήσει…

Και όλοι αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν από το κέντρο να πάνε στην ερημιά και να κάνουν παρέα με τον Πακιστανό που καθαρίζει τα τζάμια εκεί στα φανάρια της Λέσχης Αξιωματικών

Έκανα το σχετικό ρεπορτάζ και έμαθα ότι το περίπτερο έκανε ζημιά σ ένα φαρμακείο που έχει δημιουργηθεί τώρα τελευταία και έχει η ιδιοκτήτρια συγγενική σχέση με την λαοφιλή αντιδήμαρχο Του Δήμου Λουτρακίου  Περαχώρας  και Αγίων Θεοδώρων.

Και να βλέπεις τον ιδιοκτήτη του Ζαχαροπλαστείου Αλκυονίδες να αγωνίζεται μια ολόκληρη ζωή και να μη μπορεί να μετακίνηση το περίπτερο που του θάβει στην κυριολεξία το μαγαζί του και είναι απαράδεκτο και προκλητικό

 Αλλά δεν έχει θεία στο…Δήμο!!!

NIKHΦΟΡΟΣ

- Advertisement -

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρεζιλικια…
    Την στεναχωρησατε τωρα και δεν θα εχει εξοδο το βραδυ !χαχαχαχα
    αυτο το υφακι της το αθωο ενω ξερει πολλα και κανει οτι δεν ξερει ..ελεος .

  2. ΕΠΕΙΔΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ .ΘΑ ΔΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ ΚΑΠΟΙΟΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ.ΘΥΜΗΘΗΤΕΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ (εχουν γινει παρα πολλες αδικιες απο μερος της )

  3. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΟ. ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ.ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΟ ΑΛΚΥΟΝΙΣ ΠΡΩΤΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΧΙ. ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΒΡΩΜΙΑ ΣΥΡΙΓΓΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΒΡΩΜΙΕΣ.ΕΣΥ ΑΜΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΣ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΗΛΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ.

  4. Ρε φιλε μάθε πρωτα ορθογραφία κ μετα σχολίασε
    Επειδει
    ….δειται..καποιοα
    Η κατάντια του δήμου είναι απο χρόνια κ απ ολους τους δήθεν πολιτικους

  5. ΤΙ ΦΤΗΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ….ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ???????? ΚΙ ΕΓΩ ΚΙ ΕΣΕΙς ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ…ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙς ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ…..ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΕ ΣΕ ΣΑς ΤΟ ΛΕΩ …ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΥΣ…..ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΘΕΙΑ "ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΗΝ ΓΛΥΦΟΥΝ ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙΑ….ΑΝ ΟΧΙ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑ
    Υ.Γ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΚΡΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑΜΟΥ…ΕΑΝ ΕΝΑς ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΚΙ ΕΓΩ

  6. Ston 5:07 μ.μ
    Μεγάλη εξυπνάδα μας είπες με κεφαλαία ..!!
    Τι είναι αυτό….??
    [Υ.Γ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΚΡΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑΜΟΥ…ΕΑΝ ΕΝΑς ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΚΙΕΓΩ ]
    Αυτό λέγετε αγχωμένη μαλ@@κια…..

  7. Tα περιπτερα μια χαρα ειναι στον κεντρικοβεβαια να κλεισουν τα περιπτερα να πλουτισουν τα σουπερ μαρκετ και τα μεγαλοκαταστηματα να πεθανουν εμενα λοσες επιχειρησης εχουν μεινει Ελλαδα τη νεοταξιτες ειστε εσυ και καλοβολεμενα κομματοσκυλα ντροπη σας

  8. 5.07Σιγα μην μας βγεις και απο πανω ! Οσο για το επιχειρημα που τους βαζεις ολους στο ιδιο τσουβαλι , υπαρχουν και ανθρωποι με φιλοτιμο και αξιοπρεπεια που δεν κοιτανε τα ρουσφετια και τους ψηφους και το λεω αυτο γιατι στο σχολιο σου τα ισοπεδωσες ολα για να δικαιολογησεις καταστασεις.
    Και τωρα που το λεμε με την μετακινηση φαινεται μια μαγαζαρα ναααααααα

  9. Συμφωνώ για τα ρουσφέτια..και όχι μόνο.Στην Ελλάδα ζούμε.
    Δεν ξέρω τι πρόβλημα υπάρχει που στήθηκε ένα περπτερο εκεί..απλα θα πω ότι αισθητικά με χαλάει.Δεν έχει σημασία όμως..οποιος το ανοίξει..καλες δουλειές να έχει ο άνθρωπος.
    Η πολιτική έχει άλλους κανόνες.Πριν μπεις εκεί..αλλα πίστευες.Οταν μπεις γίνεσαι επαγγελματίας ψεύτης.Εχουν τον τρόπο τους να στο επιβάλλουν.
    Απλά και πάλι..δεν φταίνε αυτοί.Θεωρουν όλοι τους τον εαυτό τους μάγκες..που κατάφεραν να μας πάρουν την ψήφο μας.Εμεις λοιπόν φταιμε.
    Ελπίζω να βάλαμε μυαλό όμως..
    Το περπτερακι είναι μια κουκίδα μπροστά στα τρελλα που μας πασάρουν άσχετοι άνθρωποι.

  10. ΤΗ ΦΤΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ. ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΑΣΚΕΛΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΕς ΤΙΣ ΠΑΝΤΕΛΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙς ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ. ΜΑΤΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ!!!

  11. Για μένα τα λες?Που διαφωνείς σε ότι λέω?Εκτός και εάν τα λες σε άλλον.
    Ουσιαστικά δεν έδωσες κανένα επιχείρημα παρόλο αυτά.
    Τέλος πάντων..αν και δεν κατάλαβα τι λες..ειναι γνώμη σου..

  12. εν τω μεταξύ το περίπτερο μου φαίνεται καλύτερο εκεί απ ότι στον κεντρικό… Σταματάς πιο άνετα. Βέβαια όλα τα περίπτερα πρέπει να κλείσουν διότι για άλλους λόγους άνοιξαν κάποτε, οι οποίοι δεν υπάρχουν πια.

  13. ΑΣΦΑΛΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΛΥΦΟΥΝ ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ. ΕΣΥ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΕΙΣ? ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ, ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ "ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ"? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ? ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ Α-Ι-Τ-Ι-Ο-Λ-Ο-Γ-Ε-Ι-Σ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΒΙΟΛΟΓΟΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΟΝΟΜΑ, ΔΩΣΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΤΑΥΤΙΖΕΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΜΕ ΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

  14. Πριν την δημοσίευση της ανάρτησης αυτής θα παρακαλούσα θερμά τους συντάκτες να υπάρχει και η σχετική θέση για το γεγονός από τον συνήθη λαλίστατο αντιδήμαρχο πολεοδομίας κ. Γεωργίου. Θα ήταν πιό ολοκληρωμένη αφού είναι ο καθ' ύλη αρμόδιος.Μπορεί να υπάρχει εξήγηση που να λύνει το θέμα και αδίκως να κριτικάρονται οι άνθρωποι. Θερμή παράκληση να του δώσετε την ευκαιρία να μας πληροφορήσει και αν πει σαχλαμάρες η δεν ανταποκριθεί τότε ….μαύρα του μακαρόνια.

    Γιώργος Παπανίκος

  15. Εσύ που γράφεις με τα κεφαλαια και μας έβγαλες τα ματάκια..οπως θες τα παίρνεις.Η μάλλον από αντίδραση..οπως σε βολεύει.
    Ποιος συμφωνεί με τα ρουσφέτια?θα μας τρελλανεις?Αυτό είπα?
    Συμφωνώ με την αποψη όλων για τα ρουσφέτια..αυτο λέω.
    Διαφωνείς απλά για να διαφωνείς.
    Μακριά και αγαπημένοι.Αδιεξοδο..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog