Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μαρία Πρωτοπαππά: “Δόθηκαν 4.000 ευρώ στους Αγίους Θεοδώρους για εκδηλώσεις. Σιγά το θέμα!”

- Advertisement -

Πολύ… large εμφανίστηκε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο η αντιδήμαρχος Μαρία Πρωτοπαππά…

Αναφερόμενη στις 3.990 ευρώ που δόθηκαν από το Δήμο για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις των Αγίων Θεοδώρων, αφού εξήγησε πώς, γιατί και σε ποιούς δίνονται τα χρήματα, πρόσθεσε και… το δικό της σχόλιο, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Εντάξει, δώσαμε 4.000 ευρώ. Σιγά το θέμα!”.

Φυσικά, εμείς δεν λέμε να μην δίνονται χρήματα για πολιτιστικές (και όχι μόνο εκδηλώσεις) αλλά μήπως να μην είμαστε τόσο large με τα χρήματα των δημοτών;

- Advertisement -

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σε βάλαμε -νε εκεί για να διαχειριστείς τα οικονομικά του Δήμου με σοβαρότητα και συνέπεια. Αν αυτό το θεωρείς σοβαρή απάντηση Αντιδημάρχου τότε μάλλον θα πρέπει ως γονείς να σκεφτούμε και τη θέση σου ως εκπαιδευτικού, τρομάρα σου!

  2. οκ ειναι τα λεφτα των δημοτων και σεβομαι την αποψη σου…..αλλα απαντησε μου εσυ η καποιοι που κανουν την κριτικη τους στις αναρτησεις σου….κανει η εκαστοτε δημοτικη αρχη εκδηλωσεις γιατι χαλαει τα χρηματα του δημου…….δεν κανει ….αδιαφορουν και τοσα αλλα που διαβαζω στις αναρτησεις…..δωσε εσυ ο γραφων την λυση να διαβασω την αποψη σου….ευχαριστω πολυ

  3. κ. Πρωτοππαπά,

    Οι απαντήσεις του ύφους "σιγά πια το ποσόν" θα μπορούσαν να πείθουν αν έβγαιναν από χείλη ανθρώπου που η όλη πορεία του έχει δείξει αυστηρότητα, διαφάνεια, λεπτομερή έλεγχο και ευαισθησία στην ηθική πλευρά της διαχείρισης.
    Δυστυχώς για εσάς σε όλους αυτούς τους παράγοντες αλλά και στον καθένα ξεχωριστά το σκορ σας είναι "κάτω της βάσης". Όταν επιτρέπετε να δαπανώνται αλόγιστα ποσά για την περίφημη τρύπα στην παραλία, όταν ο αδιαφανής LTO εισπράττει τα γνωστά υπέρογκα ποσά για να προσκαλεί Σέρβους μπατηροτουρίστες και όλα αυτά επί θητείας σας τι σόι αξιοπιστία να έχετε για να μας αρκεί η φτηνή σας έκφραση "σιγά το θέμα".
    Αν συνεχίζετε να αυτοθαυμάζεστε για το δήθεν έργο σας στα οικονομικά μάλλον αιθεροβατείτε . Ακούστε την κοινωνία και θα καταλάβετε ότι οι σαχλαμάρες σας δεν κρύβουν την αναποτελεσματικότητά σας.
    Συνεχίζω να σας προτρέπω :
    Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.

    Γιώργος Παπανίκος

  4. Ειλικρινώς, είμαι μπερδεμένος και δεν γνωρίζω αν η κ. αντιδήμαρχος θα έπρεπε να ντρέπεται για το χάλι της ή για τις δηλώσεις της ή και για τα δύο ανάμεικτα…

  5. όταν μιλατε για αξιοπρεπεια κυριε εσεις που δεν ξερω και αν ψηφίζετε εδώ που εχετε και απαιτησεις να παραιτηθουν ανθρωποι που επι χρονια εχουν προσφερει στον τοπο τους να μου πειτε σας παρακαλω πολύ ποτε δημιουργηθηκε ο LTO??ποτε ηρθε ο ελεγκτης με επωνυμες καταγγελιες να ελεξει τι γινεται ?? ΠΟΤΕ! ΚΑΝΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ! όλα τα αλλα που γραφετε εδώ είναι για …μην πω την λεξη…ευχαριστω για την φιλοξενησια σας!

  6. Δεν τοποθετείς πρόσωπα , σε θέση
    αντιδημάρχου οικονομικών , που δεν έχουν
    ιδέα τι τους γίνεται. Στο μάθημα των
    θρησκευτικών, που είναι τόσο απλό,και
    το έχει ασκήσει η κυρία στο παρελθόν
    δεν γνωρίζει τα στοιχειώδη, ειλικρίνεια
    ήθος,εντιμότηταμ Ντρέπομαι που υπάρχουν
    τέτοια άτομα στο δήμο, πρέπει να φύγουν

    ήθος

  7. επειδή δεν μπόρεσα να είμαι παρόν στο Δημ. Συμβούλιο, δεν υπάρχει δημοτική συγκοινωνία άλλωστε για να πάμε, μήπως μπορεί κάποιος-υπεύθυνα- να μας αναφέρει για ποιές εκδηλώσεις, και πότε έγιναν/θα γίνουν στους Αγίους με αυτό το ποσό?

  8. Για να σας αγαπάμε εμεις κ Πρωτοππαπά, θα πρέπει να αγαπατε εσείς το Λουτράκι, αλλα εσεις με αυτά που κάνετε δείχνετε οτι το μισείτε.Αρα πώς να σας αγαπάμε οι πολίτες;

  9. 1:26 μ.μ. Αξιότιμη κυρία, συγκεκριμένως περί αξιοπρεπείας που ανέφερε ο κ. συμπολίτης δεν δύναμαι να γνωρίζω εκ του ασφαλούς, αλλά το πασιφανές δεν είναι άλλο από την αγραμματοσύνη σας, εκτός κι αν μας αποδείξετε ότι υφίσταται εις την Ελληνικήν η λέξις "φιλοξενησια". Φυσικά από μίαν οικοκυρά ή κορδελιάρα ή για…να μην πω τη λέξη…, ένα τέτοιο λάθος ποσώς θα ενοχλούσε. Αλλά αν προέρχεται εκ γραφίδος κ. αντιδημάρχου, τότε όντως καταλήγουμε πάλι στην προτροπή περί παραιτήσεώς σας που κατέθεσε ο άνωθεν κύριος. Με εκτίμηση, Νίκος Παπαγεωργίου.

  10. 1:26 μ.μ. Tι εχουν προσφερει στον τοπο τον εχουν καταστρεψει θες να πεις και τι η lto τη εκανε τοσα χρονια για να φερει σοβαρο τουρισμο στο Λουτρακι τιποτα ολοι η δημοτικοι αρχη θα πρεπει να παραιτηθει χθες αν γινοταν

  11. 12:50 π.μ. ωπα τι είπες ρε μεγάλε/η? Η φωτό είναι χάλια ή το …μοντέλο που ποζάρει? Πας να επιρρίψεις ευθύνες στον φωτογράφο τώρα? Για Όνομα του Χριστού και της Παναγίας, εμφάνιση υποτίθεται σοβαρής αντιδημάρχου είναι αυτή? και φυσικά, μόνο στο ένδυμα δεν αναφέρομαι…

  12. κυρία αντιδήμαρχε, συναγωνίζεσθε επί ίσοις όροις να ξεπεράσετε τον Αισχύλο, δεν είν'έτσι; τραγικές πράξεις, τραγικές ρητορίες, τραγικές απαντήσεις, τραγική ορθογραφία, τραγική εμφάνιση, τραγικό γούστο!!!

  13. Αφου για σένα Μαρία, τα 4000 ευρώ δεν
    είναι τίποτα τότε γιατί δεν βοηθάς,
    οικογένειες που δεν εχουν; Κατάγεσαι
    απο πλούσια οικογένεια, εργοστασιάρχων
    και για σένα είναι τίποτα τα 4000
    Ξέρεις οι πλούσιοιπροσφέρουν, μερικοί
    είναι ευεργέτες μήπως είσαι και εσύ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog