Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Λουτράκι: Πού είναι η αντιπολίτευση; Οεο;

- Advertisement -

Καλό είναι να βλέπουμε μερικές φορές τι συμβαίνει στις τακτικές συνεδριάσεις του Δ.Σ. της Τουριστικής Λουτρακίου ΑΕ ΟΤΑ…

Με μια γρήγορη ματιά, θα διαπιστώσει κανείς ότι σχεδόν όλα τα μέλη της συμπολίτευσης ήταν παρόντα σε αντίθεση με τα μέλη της αντιπολίτευσης που έλαμψαν δια της απουσίας τους.

Quiz: Σε πόσα δευτερόλεπτα πιστεύετε ότι πάρθηκε η ομόφωνη απόφαση στη συγκεκριμένη συνεδρίαση;

Ο π@ρατηρητικός

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια για την δημοσίευση- επισήμανση, που αποδεικνύει αβίαστα πως είναι όλοι τους το ίδιο πράγμα και πως ενώνονται εναντίον των συμφερόντων του πολύπαθου τόπου ΜΑΣ!

  2. Καλησπερα σας και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

    Για να μαθαινετε:

    1. Ο κος Παυλου ΔΕΝ εγκρινει ποτε τις Ετησιες Οικονομικες Καταστασεις της ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ, οταν ειναι στην αντιπολιτευση.
    Εγκρινει μονο τα Εσοδα και οχι τις Δαπανες της εταιρειας τις οποιες επισης δεν ψηφιζει ή ψηφιζει παντα με επιφυλαξη!

    2. Ο κος Πετριτσης ως συνηθως λεει ΝΑΙ σε ολα, χωρις σχεδον ποτε να εκφερει δικη του αποψη, ειδικα αν ειναι παροχες ή εξυπηρετησεις προς το προσωπικο, λογω και της υπαρξης στενου του συγγενικου προσωπου σε ανωτερη θεση εντος της εταιρειας.

    3. Η κα. Κουρουκλη ειναι νεα ακομα, προσπαθει να μαθει, και κυριως να συγκερασει τις θετικές γενικα αποψεις της περι επιχειρηματικοτητας με τις "κολλημενες" αποψεις του κομματος απο το οποιο προερχεται και εκπροσωπει.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
    Το θεμα ειναι να ειναι παροντες οι κυριοι και οι κυριες της Αντιπολιτευσης στα Διοικητικα Συμβουλια της ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ, κυριως για να εισφερουν με την βοηθεια τους, αλλα και να ελεγχουν την εκαστοτε πλειοψηφια.
    Θυμαμαι οτι παλαιοτερα βασικο κινητρο για να συμμετασχουν στο Διοικητικο ΣΥμνουλιο της ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ (τοτε ΑΤΕΚΛ) ηταν η χορηγηση καρτας για δωρεαν εισοδο στο Καζινο και δωρεαν παροχη υπηρεσιων εστιασης, κτλ.

    Ο Tempora O Mores … (Κικέρωνας)

    Ευχαριστω,

    Ενα παλαιο μελος του Δ.Σ. της εταιρειας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog