Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αρτέμης Σώρρας: “Άλλο οι άνθρωποι και άλλο οι… ανάπηροι”

- Advertisement -

«Υβρίδια, ζώα, καθάρματα» αποκάλεσε ο Αρτέμης Σώρρας τα άτομα με αναπηρία που «τολμούν» να διοργανώνουν Παραολυμπιακούς Αγώνες…

Ο Αρτέμης Σώρρας, ο άνθρωπος που υπόσχεται να σώσει την Ελλάδα πληρώνοντας τα χρέη της, εκτός εαυτού, εμφανίστηκε να εξαπολύει έναν πρωτοφανή οχετό κατά των ατόμων με αναπηρία, με αφορμή τη διοργάνωση των Παραολυμπιακών Αγώνων.

«Τα υβρίδια, αυτά τα ζώα φτιάχνουν τον πλανήτη των αναπήρων. Τι δουλειά έχει ένας ανάπηρος να κάνει Παραολυμπιακούς» εμφανίζεται να λέει, ενώ διαχώρισε τους ανθρώπους σε «ανάπηρους» και «κανονικούς».

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τώρα μάλιστα!
    Μπορεί όλος ο κόσμος να περιμένει να δει και να θαυμάσει τις προσπάθειες των ανθρώπων που με την όποια αναπηρία τους, δεν τα παράτησαν και εφοδιασμένοι με σωματική αλλά κυρίως με ψυχική δύναμη, -αγωνιστές και νικητές της ζωής- που μας επιβεβαιώνουν πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.
    Έρχεται,
    ο Σωτήρας μας “αυτόκλητος”, ο «κ» Αρτέμης Σώρρας με τα περισσότερα χρήματα στον κόσμο η ο Άρχοντας της “Ανατολής” και τις πολλές άλλες ιδιότητες (με την ευκαιρία, «ο αυτόκλητος ευεργέτης» «κ» Σώρρας, για όσους δε γνωρίζουν, είχε καταδικαστεί το 2002 από το Εφετείο Πατρών, για υπεξαίρεση αρχαίων και απόπειρα πώλησής τους), εκστομίζει έναν πρωτοφανή οχετό ύβρεων κατά αυτών των ανθρώπων χαρακτηρίζοντάς τους "ζώα", "υβρίδια".

    Κάποια στιγμή μάλιστα λέει, “είναι προσβολή για τον άνθρωπο” και συμπληρώνω, όχι για τον ίδιο. Γιατί δεν ξέρει τι είναι άνθρωπος, δεν νιώθει έτσι. Γιατί αν ήξερε τι είναι, δε θα μίλαγε έτσι, θα είχε άλλη άποψη.

    Μου “αρέσει” μάλιστα το αυταρχικό ύφος που έχει, προσδίδοντας την απαραίτητη σοβαροφάνεια των ρατσιστικών δηλώσεων του.

    Μεταξύ μας,
    νομίζω ότι, αυτά τα λέει επειδή δεν τον δέχτηκαν να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους παραολυμπιακούς…το γιατί; Άμα τρέξει σε αγώνα μαζί με οποιονδήποτε παραολυμπιονίκη, πρώτα θα γίνει η απονομή μεταλλίου του αγωνίσματος και μετά θα τερματίσει ο «κ» Σώρρας.

    Δυστυχώς,
    το περιστατικό αυτό δείχνει πως ακόμα και η γραφικότητα, μπορεί να αναπτυχθεί και να ξεπεράσει τα όρια.
    Φέρνει δε στην επιφάνεια απόψεις και ιδέες που η κοινωνία πίστευε ότι τις είχε αφήσει πίσω στο μεσαίωνα.

  2. Αυτή η χυδαία μογγολόφατσα έχει ξεφύγει εντελώς. Είναι βλάκας, εθνικιστής, αμόρφωτος, ψεύτης, χυδαίος, ρατσιστής και απροκάλυπτος απατεώνας. Οι ελάχιστοι που τρέχουν από πίσω του είναι για λύπηση. Δυστυχώς το Λουτράκι έχει μιά χούφτα από δαύτους…

  3. Νομίζω ότι πρέπει να παρέμβει η δικαιοσύνη, στο ακραίο παραλήρημα του. Είναι προσβολή για το ανθρωπινό είδος, τι θρασύδειλα σκουλήκια είναι αυτά!

  4. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να μην καταδικάζει τέτοιες γελοίες απόψεις. Απλώς να θυμίσω ότι η Ελληνική κοινωνία τα τελευταία χρόνια "ανέπτυξε" μεγάλα περιθώρια ανοχής σε τέτοιες ρατσιστικές ιδέες. Πριν λίγα χρόνια οι ακραίες απόψεις και οι "χιτλερικού τύπου" συμπεριφορές της χρυσής αυγής αντιμετωπίζονταν από όλους μας σαν….. γελοίες-αναχρονιστικές κλπ. Σήμερα η ανοχή της κοινωνίας μας έφτασε στο απόγειο να βγαίνει δεύτερο κόμμα στο δήμο που σκοτώθηκε ο Φύσσας η …..χρυσή αυγή.
    Μην μας φανεί λοιπόν παράξενο κάτι τέτοιοι σαρδανάπαλοι να βγαίνουν από τα τρελοκομεία και μάλιστα να βρίσκουν και ….οπαδούς στο Λουτράκι.
    ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕ

    Γιώργος Παπανίκος

  5. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΕΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΔΙΧΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙ ΤΟΝ ΜΟΝΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΛΛΗΝΑ, ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΟΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ! ΠΟΤΕ ΑΚΟΥΤΕ !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog